Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
denesdr #8239 üzenetére
Nem érdemes, várj még egy fél évet ha nem égetően sürgős, és ismét snapdragon procival vehetsz samsungot, talán lesz még közel hasonlóan kicsi, de mindenképp mérföldekkel jobban optimalizált, és nem merül majd idle állapotban is.
Én is szeretném már lecserélni, de megvárom mit ajánl idén az apple és jövőre a samu. Nem akarom a többi gyártót megsérteni de szerintem a fent említetteken kívül a többiek nem árulnak igazi okostelefont.
-
c64fanhun
tag
válasz
denesdr #8239 üzenetére
Szerintem is megvehető. Inkább 3 évet álljon mint össze vissza töltögessék, plusz nem karcos stb stb. Akksi csere pedig adott.
Én nemrég váltottam egy iphone 12 minire (ennek ellenére szeretem az androidot), sokan mondták jaj kicsi lesz úristen kezelhetetlen...aha, azóta furcsa ránézni más telóra, még az s10e is nagynak tűnik. Bátyám oppo-ját kezembe fogtam (6,5" azt hiszem), gusztustalanul nagy szerintem. Nyilván lehet használni, de azt látom nagyon is elmentünk ebbe a minél nagyobb legyen divat irányba, pedig felesleges. Még egyszer mondom saját véleményem.
Úgy vagyok vele hogy van laptopom, asztali gépem, ha videót nézek filmet stb ott a nagy képernyő. Telefonon meg néha egy kis youtube. Azóta sem hiányzik nagyobb telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trollok komolyan
- Ukrajnai háború
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest