- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Mobil flották
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz denesdr #8239 üzenetére
Simán.
Én pár hete vettem tartaléknak egy majdnem újat (1-2 hétig volt használva).
Az akksija kb., mint az új.
A mai felhozatalból semmit nem tudnék helyette venni.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
c64fanhun
tag
Szerintem is megvehető. Inkább 3 évet álljon mint össze vissza töltögessék, plusz nem karcos stb stb. Akksi csere pedig adott.
Én nemrég váltottam egy iphone 12 minire (ennek ellenére szeretem az androidot), sokan mondták jaj kicsi lesz úristen kezelhetetlen...aha, azóta furcsa ránézni más telóra, még az s10e is nagynak tűnik. Bátyám oppo-ját kezembe fogtam (6,5" azt hiszem), gusztustalanul nagy szerintem. Nyilván lehet használni, de azt látom nagyon is elmentünk ebbe a minél nagyobb legyen divat irányba, pedig felesleges. Még egyszer mondom saját véleményem.
Úgy vagyok vele hogy van laptopom, asztali gépem, ha videót nézek filmet stb ott a nagy képernyő. Telefonon meg néha egy kis youtube. Azóta sem hiányzik nagyobb telefon -
trialboj
őstag
Nem érdemes, várj még egy fél évet ha nem égetően sürgős, és ismét snapdragon procival vehetsz samsungot, talán lesz még közel hasonlóan kicsi, de mindenképp mérföldekkel jobban optimalizált, és nem merül majd idle állapotban is.
Én is szeretném már lecserélni, de megvárom mit ajánl idén az apple és jövőre a samu. Nem akarom a többi gyártót megsérteni de szerintem a fent említetteken kívül a többiek nem árulnak igazi okostelefont.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- LEGO klub
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- BestBuy topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.