- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Magisk
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz
mucsgyver70 #8740 üzenetére
Erről nem tudok semmit... Hogyhogy megcsinálják? Szervízben, ingyenesen?
-
gg72
veterán
Sziasztok! Sajnos csereérett lett a 4 éves Samsung S10e telefonom, a köv. hónapokban akartam, de tegnap leejtettem és két sarkán is betört a kijelző, 120ezer lenne a javítás akksival együtt, hát annyit már nem ér mag sajnos... Nézegettem, hogy mi jöhetne szóba max. 150ezerig, így jött a képbe az S21FE 5G (innen az apróról, újonnan), és a Poco F5, árban kb. egy szinten vannak. Mondjuk ha nem Samsung lenne, akkor nem tudom mennyire hiányoznának a gyári appok, amik közül a legtöbbet a Samsung Health-et és a Samsung órámhoz kapcsoldó appot használom, de ha jól tudom, ezek működnek nem Samsung telefonokon is.
Mit gondoltok? -
gg72
veterán
Akku cserére tudnátok nekem szervízt ajánlani? Illetve mennyibe kerül ez mostanában? Mindenképpen a gyári megoldást preferálnám.
-
gg72
veterán
válasz
karpetya87 #4424 üzenetére
Nalam is elöfordul, arra figyelmeztetven, hogy "ujrainditast követöen" kell neki a pin, pedig nem is volt ujrainditva...
-
-
gg72
veterán
Megjött az eredeti Samsung Patter Cover [link] , hát ez baromi szép és jó, tökéletesen passzol a telefonra, alig lehet érezni, hogy rajta van, olyan vékony, összesen 11g (a Nillkin 17g), gondolom ez a hátsó lyukaknak köszönhető, az ujjenyomatok sem látszódnak meg rajta.
Egy csomagban kétféle szín van, a fekete mellé jár még egy zöld is. A nélmet amazonon most 10 euro, így nagyon megérte.
Itt egy videó az összes Samsung S10e tokról, a Pattern Cover 4:00-nál kezdődik: [link]
Most biztosan ezt fogom használni, aztán eztuán már a Pituka jön. -
gg72
veterán
válasz
torma1981 #3547 üzenetére
Melyik a Nillkin vagy a Spigen? Egyik sem csúszós, a Spigen kicsit vékonyabb, mint a Nillkin Super Frosted, de mindkettő nagyon tetszetős és nem vastagítja sokat a telefont, a Spigen-en kevésbé látaszanak meg az ujjlenyomatok. A Nillkin széle picit a kijelző fölé ér, így ha fordítva tennéd le, akkor védi a kijelzőt, a Spigen viszont nem, annak a széle a pontosan kijelzővel egy síkban (vagy picit alatta) ér véget.
A Nillkin-nél alul van egy nagy kivágás, így az alsó csatlakozók nyitottak, a hangerő és Bixby gombok fedettek, de nagyon jól lenyomhatók. A Spigen-nél fordítva van, ott az alsó csatlakozósor részben fedett, a hangerő és Bixby gombok pedig nyitottak.
Holnap jön a Samsung Pattern Cover, ha az sem válna be, akkor a Nillkint fogom használni, aztán előbb-utóbb veszek majd egy Pitaka-t. -
gg72
veterán
-
gg72
veterán
Rendeltem egy Spigen Thin Fit [link] tokot, szép is, vékony is, csak "klaffog" mindkét oldalán, ilyet nem is tapasztaltam még toknál, mintha pár tizedmm holtjátéka lenne, elég zavaró, ahogy megfogom a telefont, érezni, hogy a tok nem simul oda teljesen a telefon oldalához... Visszateszem rá a Nillkin Super Frosted-ed [link] , ez már több mobilomon is bevált, sajnos gyűjti az ujjlenyomatokat, ezért is kerestem volna mást. Amúgy jobban tetszene ez a Spigen, hiszen még vékonyabb, mint a Nillkin. Holnap kapok még egy Samsung Pattern Cover-t [link] , erre még kíváncsi leszek.
-
gg72
veterán
SMS-hez lehet valahogy egyedi csengőhangot választani? Eddig nem jöttem rá...
-
gg72
veterán
válasz
Petyuska111 #3474 üzenetére
Én egy AVAX EP-330-hez hasonlítottam, amit most nagyon hypeolnak mindenhol, nekem azzal szemben az AKG jobban tetszett. Meg kellene hallgatnom egy ilyen MX365-öt is.
-
gg72
veterán
Sziasztok! Tegnap óta nekem is megvan a telefon, még a belakás állapotában vagyok, szerintetek a gyári védőfólia ér valamit? Én őszintén szólva eddig egyik telefonomon sem használtam, eléggé vigyázok rájuk, de ezen a mostanin nem nagyon zavar, csak az edge panel balrra húzásánál érzem szélét.
-
gg72
veterán
válasz
kaciokos #3266 üzenetére
OK, kösz, ez így már árnyalja a képet.
Én ha ingázom, az napi 2*1,5 óra utazást (+ netezést+zenehallgatást) jelent a nap elején és végén, közben nem nagyon használom a telefont, AOD nálam most ki van kapcsolva (érintésre kapcsol be), szóval amúgy eléggé spórolósan bánok vele. Amúgy napközben van lehetőségem tölteni.
-
gg72
veterán
Sziasztok! Telekomos előfizetés-hosszabbítással tudnék váltani egy A8 (2018)-ról egy S10e-re megérné szerintetek? 5200 Ft-ot kellene havonta fizetnem 22 hónapig, az A8 4000 volt, de az előfizetésem olcsóbb lenne, így nagyjából ugyanott lennék.
Így gyorsan átfutva azt látom, hogy nincs értesítési led, de van jobb kamera és hosszabb ideig tartó android támogatás. Nem játszom a telefonnal, de sokat netezek rajta (napi több óra ingázás) + zenehallgatás és fotózás a prioritások. Köszönöm a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest