-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
manieeec
tag
Köszi srácok, Simple Plus-al működik is!
Még annyi, hogy a Simple Plus nfc fizetését ki lehet tenni bixby gyorsgombra, úgy mint pl a wallet appot? Egyelőre keresem de csak az app főképernyőjét tudom berakni[ Szerkesztve ]
-
manieeec
tag
válasz tamas.nick #34434 üzenetére
Kitöröltem és beregisztráltam újra a kártyát, sajnos most sem jó - egyből regisztráció után feldobja hogy csináljak Simple virtuális kártyát az NFC-hez. És a bankkártyámnál továbbra se jelenik meg az opció h bekapcsoljam az érintésmentes fizetést.. Egyébként Revolutot hozzá tudtam adni Googe Payhez, de Curvenél akkor hozzá tudom adni a meglévő bankkártyám és automatikusan arról vonja le a pénzt? Akkor lehet ez lesz a befutó.
-
manieeec
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy se Simple app se Gpay-en nem működik az OTP-s bankkártyám beregisztrálása hogy telóval tudjak fizetni (S10+). Revolut simán megy, de arra nem akarok külön töltögetni mert plusz lépés. Simple-nél pedig feldobja hogy regisztráljak virtuális simple kártyát, és azzal menni fog, de akkor meg ugyanott leszek mint Revoluttal. Valakinek van valami tippje mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú