- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajo13
senior tag
Kipróbáltam a lassított felvételt, nálam nem szaggatott be, folyamatos volt. Olyannyira, hogy míg az előző verzióban random egy rövid rész belassított magától a teló és azt tudtam szerkeszteni, most az egész videó defaultból lassítva megy és a szerkesztés is sokkal körülményesebb. Még ki kell tapasztalnom nekem is.
Az 11-ben a Galéria katasztrófa lett. Fehér és fekete háttér ugrál váltakozva, bezoomolás és visszazoomolás után. A Galéria háttere fehér, de ha rákattintunk egy képre, akkor feketére vált? (miért????)
Eddig ha felfelé húztam a képet, akkor frankón ott voltak a fotó készítésének adatai (záidő, rekesz, ISO, stb), most ez sincs, csak plusz kattintás után.
-
sgeza
veterán
Clear cache-t egész nyugodtan csinálhatsz, mert az csak a gyorsítótárat törli. Illetve a recovery menüben még nyugodtan elvégezhető az alkalmazások optimalizálása lehetőség is (legalsó menüpont). Habár elvileg ezeket elvégzi a frissítés is.
Ami még segíthet, hogy csak a kamera alkalmazásnak törlöd az adatait! Annak néhány paraméterét nem egy nagy munka visszaállítani, viszont jó eséllyel segíthet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged