- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajo13
senior tag
Kipróbáltam a lassított felvételt, nálam nem szaggatott be, folyamatos volt. Olyannyira, hogy míg az előző verzióban random egy rövid rész belassított magától a teló és azt tudtam szerkeszteni, most az egész videó defaultból lassítva megy és a szerkesztés is sokkal körülményesebb. Még ki kell tapasztalnom nekem is.
Az 11-ben a Galéria katasztrófa lett. Fehér és fekete háttér ugrál váltakozva, bezoomolás és visszazoomolás után. A Galéria háttere fehér, de ha rákattintunk egy képre, akkor feketére vált? (miért????)
Eddig ha felfelé húztam a képet, akkor frankón ott voltak a fotó készítésének adatai (záidő, rekesz, ISO, stb), most ez sincs, csak plusz kattintás után.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Clear cache-t egész nyugodtan csinálhatsz, mert az csak a gyorsítótárat törli. Illetve a recovery menüben még nyugodtan elvégezhető az alkalmazások optimalizálása lehetőség is (legalsó menüpont). Habár elvileg ezeket elvégzi a frissítés is.
Ami még segíthet, hogy csak a kamera alkalmazásnak törlöd az adatait! Annak néhány paraméterét nem egy nagy munka visszaállítani, viszont jó eséllyel segíthet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest