Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lilifee
tag
http://droidviews.com/2013/new-photosphere-camera-from-galaxy-s4-ge-works-on-all-android-devices-jb-without-root/
bocs ha volt már, stock T-s LT5-re raktam fel, tökéletesen működik.
-
Lilifee
tag
felraktam az új XXLSA-t, eddig pöpec (XXLS2 volt előtte), minden működik, kivéve a WIFI directet és a zárolt képernyőre gyorsindítók kirakása (az nincs benne, nagyon nem is hiányzik). Több ablakos móka, értesítési panel személyre szabása, javítás nélkül egyből működő SNote és Airview (LS2-ben ezeket heggeszteni kellett) és ami a legjobban tetszik eddig az h ha bedugom a head-setet, akkor egy új kezdőképernyőt rak a sor végébe audio és video indító cuccokkal (ahogy írtátok is). Ha valaki nem CM-ben vagy MIUI-ban gondolkodik (mint én), és unja már az ICS-t, én bátran ajánlom az XXLSA-t.
-
Lilifee
tag
válasz
DeathAdder #13449 üzenetére
Ezt én is díjaznám, meg ha lenne egy tutorial a felrakáshoz normálisan leírva stock romról..
-
Lilifee
tag
válasz
DeathAdder #13311 üzenetére
Rá kellett jönnöm, h Notenál kisebb kijelzőt már nem szeretek használni...
-
Lilifee
tag
Valaki nem akarja leírni esetleg, hogy mit, honnan és hogyan kell telepíteni ha a leaked JB-t akarjuk? Én pl. stock T-mobile ICS-en vagyok (root nélkül), kíváncsi lennék h jutok el a JB-hez..
-
Lilifee
tag
válasz
Kapanyél #7108 üzenetére
hááát, azért ez nem kódolási hiba ami nálam van, egyértelmű képernyő problem, hiszen laptopon "jó" a minősége... A game of thrones 2. évadjának utolsó pár részét is note-on néztem, az 720p-s ~1,5 gigás rippek voltak, és ugyanúgy okádék volt a képe sötét jeleneteknél (persze a nappali jeleneteknél meg nagyon durván szép..).
-
Lilifee
tag
youtube-ot ritkán nézek, legjobb próba ha (van rá lehetőséged) letöltesz egy-két epizódot a walking dead második évadjából (én a nem hd-s verziót szedtem le) és azokba belenézel, nálam ocsmány volt nagyon...esetleg nem tudom ha youtube-on keresel rá a walking dead -re, akkor mondjuk a trailer olyan-e..
-
Lilifee
tag
Sziasztok! Black Clippinggel kapcsolatban cseréltettetek már kijelzőt, megoldja a prbolémát? Ha igen, akkor erre hivatkozva cseréli a samsung szervíz? Mostanában néztem pár sorozatot telón (Walking Dead, Game of Thrones) és ocsmány volt mindkettő, főleg a walking dead (sok az éjszakai rész benne), volt ahol ki sem tudtam nézni mi akar a képernyőn lenni, annyira szétesett az egész kép... S2-es után ez borzalmasan sz@r, ott semmi ilyen problémába nem futottam bele. LQ2-es ICS van a telón.
-
Lilifee
tag
Köszi a tegnapi segítséget mindenkinek, este felraktam az lq2-es ics-t. Eddig tetszik, egyedül azt nem értem miért van a legördülő menüben folyamatosan ott a beállítások menüpont? Balra-jobbra húzva se lehet eltüntetni, törlés sem pucolja ki, ha újra indítom akkor is ott van..
Ez bug vagy feature?
-
Lilifee
tag
Köszi srácok, ez így elég egyszerűnek tűnik, lehet este megcsinálom.
Akkor odinban sehova se kell raknom pipát és nem is kell törölnem sehonnan a pipát? A pda file mellett lévő. .16G és . .32G -s azt hiszem .tar kiterjesztésű fileokkal akkor nem is kell foglalkozni?
-
Lilifee
tag
Sziasztok!
Számotokra valszeg egyszerű kérdésekkel jelentkezem. A Note-om jelenleg gyári állapotban van, viszont érdekelne a GYÁRI ICS, melyet sammobile-ról le lehet tölteni. Tudom, 2 lehetőség van, az egyik a mobile odin (ehhez root kell), a másik a pc-s odin, ehhez ha jól sejtem nem kell root, viszont ettől kapok sárga háromszöget, jól tudom? Amennyiben pc-s odinnal raknám fel a gyári ICS-t, akkor azt hogyan kell? Melyik file-hoz mit tallózzak be, hova kell és hova nem kell semmiképp sem pipálás, stb.. (esetleg van ehhez valahol "szájbarágós" leírás?). A sárga háromszöget utána el tudom vhogy tüntetni JIG nélkül? És még egy kérdés, ha vissza akarom majd állítani utána gyári állapotra, akkor "nyom nélkül" ezt meg tudom majd tenni (szintén JIG nélkül)?
Előre is köszönöm a válaszokat, és hogy időt szántok rám!
üdv.: Balázs -
Lilifee
tag
Sziasztok!
2 napja csatlakoztam én is a Note -ot használok egyre népesebb táborához.
Mint sokan mások, én is S2-ről (még korábban S1-et használtam..) jövök, egyelőre gyári állapotban van, de így is azt mondom 100x jobb, és örülök h lecseréltem.
Néha-néha egy amatőr kérdéssel lehet h jelentkezek majd és borzolom az idegeiteket!
Üdv. : Balázs
-
Lilifee
tag
válasz
Totheground #37 üzenetére
??
-
Lilifee
tag
"...Nem egy új megoldásról van szó, ugyanez a hardver hajtja meg a Samsung Galaxy S II-t is, a különbség az, hogy a kétmagos ARM Cortex-A9-es processzor itt 1,4 GHz-es órajelen ketyeg. A grafikus gyorsításért egy MALI 400MP felel, azaz nem a piacon létező legjobb hardveres környezetet kapjuk, de a legerősebbek között mindenképp ott van a Galaxy Note..."
erre gondoltam, persze vannak erősebb alkotóelemek is, bár nem sok.. De igazad van, az a mondatod Téged igazol!
-
Lilifee
tag
azt hiszem maradok az SII-mnél, ennyivel többet nem ér meg ez, főleg ha nem is használható normálisan a stylus... a hardverrel kapcsolatos rész a cikkben picit érdekes, a mai telefonok 95%-a gyengébb hardverrel rendelkezik, ahhoz képest a cikkből nem egészen ez érződik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest