Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
A fenti tesztben is - nem akarok hazudni 10-15%-kal?- leírták, hogy gyengébb a készenléti idő, talán pont azért mert kisebb az akku.
A note széria igen hangzatos és szépen is teljesítő akkumulátorai már a múlté. A maguk korában, amikor kijött az 1-2, úttörők voltak, ma viszont már nem egy készülék van ami lekörözi őket.
Igen, két nap valóban kihozható belőle, ami nekem note 2-vel 3-4 nap is volt anno.Ezzel a brutális kijelző felbontással azért nem szabad sokat várni, én a samu mérnökei helyében 3500-400 mah közé pozicionáltam volna be az aksit, kivéve ha ezt majd későbbre, további készülékekre akarnám tartogatni.
Én azt mondanám, hogy a note 4 jelenleg kb. tudja hozni a note 2 szintjét aksilag, ami ebből a szempontból semmiképpen sem fejlődés, mivel már a note 2 üzemideje is jelentősen le van rontva.
Másrészt a note még nem kiforrott, időnként akad, a note 2 működése szinte vaj sima hozzá képest, igaz, hogy már a sokadik frissítéssel.Az edge biztosan örököl nem kevés gyermekbetegséget, amit majd később kinő, de ahhoz, hogy azt válasszam, illesztve választottam volna, nos nagyobb előrelépés lett volna szükséges.
Egymás mellé rakva a két készüléket nem érzem azt a pluszt, persze nem vagyunk egyformák, az úttörők, az újdonságra vágyók persze megkaphatják azt az "előrelépést", viszont azt nem fogadom el, hogy ez akkora nagy, főleg tartalmi újítás lenne. Az optikai tuningot kedvelőknél persze ez más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Jövedelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok ajándék extra szíj
- Apple watch Series 10 46mm új 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MCDODO T03 fejhallgató
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi