Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Hali! Természetesen megosztom

Sorban: Jó még, igen, jobb mint valaha. Olyan értelemben is, hogy már nem annyira puha (talán a sok írogatástól, vagy nem tudom. Tehát, hogy úgy mondjam, nem "szántja fel" olyan mélyen a stylus, ha írok rajta.
Aztán: Gyógyulgat is, bár valahol az autóban sikerül két olyan mély "sebet" beszereznem rá, a két szélén, hogy nem tűnnek el teljesen. Nem tudom, mi okozhatta, minek nyomódott neki, de ebben én vagyok a ludas. De már ezek is sokat kisebbedtek. Nem zavaró, 2 db 2 mm-es karcról van szó a puha fóliába nyomódva.
Nem válik fel, abszolút. Pont a múltkor néztem közelről, tüzetesen: teljesen jól tapad a széleken is.Ami változott új korához képest: talán egy egész kicsit kevésbé oleofób. Nem tudom, telítődött vagy "kopott", de picivel jobban gyűjti az ujnyomokat (vagy az én kezem zsírosabb mostanság?
), de még mindig nagyon jó így is.A hozzászólásomban kellett volna nézned az ebayes linket, ott van benne, csak rá kell kattintani

Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de még mindig nagyon jó így is.