- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Hali! Természetesen megosztom

Sorban: Jó még, igen, jobb mint valaha. Olyan értelemben is, hogy már nem annyira puha (talán a sok írogatástól, vagy nem tudom. Tehát, hogy úgy mondjam, nem "szántja fel" olyan mélyen a stylus, ha írok rajta.
Aztán: Gyógyulgat is, bár valahol az autóban sikerül két olyan mély "sebet" beszereznem rá, a két szélén, hogy nem tűnnek el teljesen. Nem tudom, mi okozhatta, minek nyomódott neki, de ebben én vagyok a ludas. De már ezek is sokat kisebbedtek. Nem zavaró, 2 db 2 mm-es karcról van szó a puha fóliába nyomódva.
Nem válik fel, abszolút. Pont a múltkor néztem közelről, tüzetesen: teljesen jól tapad a széleken is.Ami változott új korához képest: talán egy egész kicsit kevésbé oleofób. Nem tudom, telítődött vagy "kopott", de picivel jobban gyűjti az ujnyomokat (vagy az én kezem zsírosabb mostanság?
), de még mindig nagyon jó így is.A hozzászólásomban kellett volna nézned az ebayes linket, ott van benne, csak rá kell kattintani

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de még mindig nagyon jó így is.