Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7
- iPhone topik
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Hali! Természetesen megosztom
Sorban: Jó még, igen, jobb mint valaha. Olyan értelemben is, hogy már nem annyira puha (talán a sok írogatástól, vagy nem tudom. Tehát, hogy úgy mondjam, nem "szántja fel" olyan mélyen a stylus, ha írok rajta.
Aztán: Gyógyulgat is, bár valahol az autóban sikerül két olyan mély "sebet" beszereznem rá, a két szélén, hogy nem tűnnek el teljesen. Nem tudom, mi okozhatta, minek nyomódott neki, de ebben én vagyok a ludas. De már ezek is sokat kisebbedtek. Nem zavaró, 2 db 2 mm-es karcról van szó a puha fóliába nyomódva.
Nem válik fel, abszolút. Pont a múltkor néztem közelről, tüzetesen: teljesen jól tapad a széleken is.Ami változott új korához képest: talán egy egész kicsit kevésbé oleofób. Nem tudom, telítődött vagy "kopott", de picivel jobban gyűjti az ujnyomokat (vagy az én kezem zsírosabb mostanság?
), de még mindig nagyon jó így is.
A hozzászólásomban kellett volna nézned az ebayes linket, ott van benne, csak rá kell kattintani
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest