- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- One mobilszolgáltatások
- Bekékült a Pixel 10a
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Ebből a telefonból is két fajta létezett, amit nálunk be lehetett szerezni?
Hogy lehet megkülönböztetni őket vásárláskor, és melyik jobb? -
bobace
addikt
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Nincs FM rádió benne. Csak az amcsis Sprint verzióban van, ha jól emlékszem. Így adott lenne talán a hardweres környezet, mert az is Qalcommos, de mégsem aktiválható sajnos. (Nem értem az európaiból miért hagyják ki, vagyis értem, de gáz...)
Amúgy a főzött romok mennyisége igaz, hogy kevés, de rárakhatóak a Note 4-es romok is Mickey kernelével. Igaz, akkor bukjuk az Edge funkciókat, amiket a Note Edge ad, de elérhetőek az s7-n7 edge funkciói..
Mivel az enyém garija lejárt, így rootoltam a kicsikét, és ráraktam egy gyári romot, ami deodexelt. A Dancsuri módszerével sikerült működésre bírni az S7 kameráját is így gyári kernellel, manuális módok nagyrésze megy is (záridő állítás és raw nem megy, úgy vettem észre). Plusz felraktam egy Note 7 UI-t.. Egy kis újítás..
Viszont mivel gyári rom, így a soft reboot megmaradt, cserébe mondjuk működik minden...Engem az újraindításkori sárga üzi is idegesít, mivel nincs custom kernel, így nem piros, de amúgy ezt nem lehet eltüntetni?
-
CB
senior tag
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Köszi a válaszokat.
Root megegyezik a sima note4 rootolásával?Utóbbi időben csak nexus telefonjaim voltak. Mi az az odin?
Remélem note4 összefoglalóban megtalálom. -
bobace
addikt
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Nem, azt akarom mondani, hogy érdekes, hogy nem listázta a te fóliád is, mikor kerestem a fóliák között.
-
bobace
addikt
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
-
bobace
addikt
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Hali, megosztanád mi a hosszú távú tapasztalat a fóliával? Jó még, gyógyulgat, nem válik fel? Én is keresgettem ebayen, de biztos rosszul csináltam, mert a kereső nem adta ki a tied, csak kínai vackokat.. amikkel másik telefonokon nem volt bajom, de erre tuti nem jók.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Na szóval egy nap használat után a TPU gélfóliával való tapasztalat.
Nagyon puha, valóban "öngyógyuló", ahogy írtam. Sajnos ez nem teszi teljesen optimálissá az S-Pennel való írásra, mert annyira puha az anyaga, hogy a stylus "felszántja" a felületét. Jó hír, hogy másnap reggelre a barázdák eltűnnek (nagyjából).
Viszont ugyanez miatt, mivel így súrlódik a cerka, egészen hasonló érzés a papíron tollal való íráshoz, nem az a síkos érzés, hogy egy darab plasztikkal korcsolyázok üvegen.
Tehát akinek ez nem gond, vagy nem használja nagyon az S-Pent, annak teljesen jó lehet.További adalék, hogy aki szereti a műszaki cikkek jellegzetes ún. "új"-szagát, az is imádni fogja ezt a fóliát, mert erőteljesen ez a szag árad belőle
folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Realme Watch S2
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont mivel gyári rom, így a soft reboot megmaradt, cserébe mondjuk működik minden...