- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #333 üzenetére
Ebből a telefonból is két fajta létezett, amit nálunk be lehetett szerezni?
Hogy lehet megkülönböztetni őket vásárláskor, és melyik jobb? -
bobace
addikt
válasz
cryingdr4g0n #333 üzenetére
Nincs FM rádió benne. Csak az amcsis Sprint verzióban van, ha jól emlékszem. Így adott lenne talán a hardweres környezet, mert az is Qalcommos, de mégsem aktiválható sajnos. (Nem értem az európaiból miért hagyják ki, vagyis értem, de gáz...)
Amúgy a főzött romok mennyisége igaz, hogy kevés, de rárakhatóak a Note 4-es romok is Mickey kernelével. Igaz, akkor bukjuk az Edge funkciókat, amiket a Note Edge ad, de elérhetőek az s7-n7 edge funkciói..
Mivel az enyém garija lejárt, így rootoltam a kicsikét, és ráraktam egy gyári romot, ami deodexelt. A Dancsuri módszerével sikerült működésre bírni az S7 kameráját is így gyári kernellel, manuális módok nagyrésze megy is (záridő állítás és raw nem megy, úgy vettem észre). Plusz felraktam egy Note 7 UI-t.. Egy kis újítás..
Viszont mivel gyári rom, így a soft reboot megmaradt, cserébe mondjuk működik minden...
Engem az újraindításkori sárga üzi is idegesít, mivel nincs custom kernel, így nem piros, de amúgy ezt nem lehet eltüntetni?
-
CB
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #328 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Root megegyezik a sima note4 rootolásával?Utóbbi időben csak nexus telefonjaim voltak. Mi az az odin?
Remélem note4 összefoglalóban megtalálom. -
bobace
addikt
válasz
cryingdr4g0n #247 üzenetére
Nem, azt akarom mondani, hogy érdekes, hogy nem listázta a te fóliád is, mikor kerestem a fóliák között.
-
bobace
addikt
válasz
cryingdr4g0n #245 üzenetére
-
bobace
addikt
válasz
cryingdr4g0n #232 üzenetére
Hali, megosztanád mi a hosszú távú tapasztalat a fóliával? Jó még, gyógyulgat, nem válik fel? Én is keresgettem ebayen, de biztos rosszul csináltam, mert a kereső nem adta ki a tied, csak kínai vackokat.. amikkel másik telefonokon nem volt bajom, de erre tuti nem jók.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #231 üzenetére
Na szóval egy nap használat után a TPU gélfóliával való tapasztalat.
Nagyon puha, valóban "öngyógyuló", ahogy írtam. Sajnos ez nem teszi teljesen optimálissá az S-Pennel való írásra, mert annyira puha az anyaga, hogy a stylus "felszántja" a felületét. Jó hír, hogy másnap reggelre a barázdák eltűnnek (nagyjából).
Viszont ugyanez miatt, mivel így súrlódik a cerka, egészen hasonló érzés a papíron tollal való íráshoz, nem az a síkos érzés, hogy egy darab plasztikkal korcsolyázok üvegen.
Tehát akinek ez nem gond, vagy nem használja nagyon az S-Pent, annak teljesen jó lehet.További adalék, hogy aki szereti a műszaki cikkek jellegzetes ún. "új"-szagát, az is imádni fogja ezt a fóliát, mert erőteljesen ez a szag árad belőle
folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Suzuki topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged