- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
sharplaninac #273 üzenetére
Egy egyszerű Ebayes átlátszó szilikontokot, ami hagyja érvényesülni a kiváló formatervet, Note 2-esen gyári flip volt, most nem szerettem volna olyat. Tettem rá egy gél fóliát (3ból1 sikerült, nem megy nekem túl jól
), aztán ennyi.
Állítólag lutrik ezek a qi 'matricák", van amelyik jó, van amelyik kevésbé. Sajnos Edge-re nem találtam más által gyártottat, márkásat meg főleg nem,de szerencsére nem rossz az enyém -
bobace
addikt
válasz
sharplaninac #270 üzenetére
Egy ilyet rendeltem ebayről próba-szerencse alapon, nem akartam tizenezret kiadni egy pad+hátlapért, amikor lehet nem is fog bejönni, plusz a tokokhoz se fog passzolni. Jelentem működik, nem melegedik, minden szép és jó (még). Annyi, hogy mivel 1mm vastag ezért kicsit kidudorodik a hátlap tőle, így lehet a szilikon tokban pörgetni, és legalább nem a kamerán fekszik fel...
Mivel az Edge elég rétegtelefon, szerintem nem is gyártanak olyan tokot, ami jó így is hozzá. De ez csak tipp. -
barcsajani
tag
válasz
sharplaninac #268 üzenetére
Ha független, és pótolsz rá akkor talán talán.
-
barcsajani
tag
válasz
sharplaninac #266 üzenetére
Használtan találtam, én amúgy Romániában élek, és itt találtam az olx-en.
Először sima Note 4-et akartam, de sehol se találtam jó árban, ezért maradtam ennél, ha nem tetszik akkor pedig eladom s kész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia ajándék
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged