- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Nos megjött az ebayes fólia.
Vegyes érzelmek.Először is a csomagolásán üvegfólia szerepel
9H-s keménységű...
Szó sincs róla. Se nem üveg, se nem 9H. Főleg nem az utóbbi. Ld. később.Egyáltalán nem előre hajlított kialakítású, ahogy a fotó és a reklámszöveg sugallja, viszont cserébe tényleg végig ér, teljes szélességben. Tehát le is "kanyarítható", az edge screent is lefedi!
Viszont ezt olyan áron teszi, hogy baromi vékony, és a szokásosnál egyúttal kicsit erősebb a ragasztó a felületén.
Megdöbbentő tulajdonsága, hogy teljesen, abszolút buborékmentesen sikerült feltennemami a legritkább esetben sikerül. Így mintha valami gyári fólia lenne: nem is látszik.
A felülete viszont olyan sérülékeny, hogy amint alul a home gombnál rá akartam finoman simogatni egy direkt ilyen célú. puha műanyag spatulával (tehát még csak nem is pl. egy bankkártyával, vagy egy gitárpengetővel), nos, ez egyből meg is sértette, de csúnyán ám!
Utána pár percet követően eléggé "gyógyult" a felület ott, de az egészre igaz, hogy azért sérülékeny, könnyen karcolódik valószínűleg. Az ujj erősen tapad hozzá, valószínűleg az S-pennel is "valódi tollabb" az érzés íráskor a nagyobb súrlódás miatt (nem próbáltam még).
Ugyanakkor elképesztő, hogy mennyire zsírtaszító: nagyon nehezen tud rajta az ujjlenyomat megtelepedni. Összességében: az egészet védi, puha, sérülékeny, nem rossz, oleofób mint a marha, de biztos gyakrabban kell cserélgetni, mint egy szokványos fóliát. Ha olcsóbb lenne, nem is lenne olyan nagy baj. Kíváncsi vagyok, meddig bírja anélkül hogy igen ronda karcossá válna. Bár ahogy ezt írom, még jobban eltűnt az a karc... még a végén meggyógyul -
-
trikko
tag
Szia.
Köszi szépen az infot de bevallom nekem ez sok!
Sajna elég lám avagyok ezekhez és nem szeretném tönkreverni a telót!
A másik bajom hogy Németországban élek és itteni Trémobilos a készülék szóval nem hiszem hogy ez nekem menne!
Azt hidtem van egyszerübb módja is!Akkor használom így majd sürün töltögetem!
Köszi szépen mégegyszer!
Navi ugyben valakinek infó?
Üdv
-
szizso71
tag
grat. hozzá. nálam is "szerelem" nem tudok betelni tőle.a root nagyon hiányzik, de 1-2 nap és +lesz az is.
xposed, 3minit,kitakarított rom, saját témázás,stb. nagyon hiányzik,de én beáldozom a garit nem érdekel.csinálok rá saját témát is. majd felteszem ide v. xda-ra/ha lesz rá időm/. de nagyon bejön a gyári is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest