- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
capulet75 #8419 üzenetére
Eddig 674 (az enyémmel 675) hozzászólás született tok témában, érdemes azok közt mazsolázni. A gyári protective textúrája naqgyon jó, tény, hogy kb 1,5x vastagabb, mint ami ideális lenne, de meg lehet szokni és szeretni. Én már szinte mindent végig próbáltam rajta. Én nem vagyok fóliafan, így nem tudom, melyik hogy viselkedik fóliával. Ami keveset takar és jól véd, az a rhinoshield crashguard keret. Szinte az összes Spigen tok ajánlható. Nekem a patchworks tok jött be, van aki ezt csúszósnak érzi. Bugatti Londra bőrtok olyan szoros, hogy az alá por nehezen menne be, lehámozni is alig lehet, belül mikroszálas anyag van, viszont alul az sem véd. Érdemes körbe nézni, mert rengeteg jó tok van hozzá!
-
Ákkk
addikt
-
nbukta77
addikt
válasz
capulet75 #8419 üzenetére
Mindenki a gyari protective covert ajanlja. En is fel raktam ma. Vettem a multkor egy keket az alcantara helyett, de nekem szemre nagyon el allt a hangero gombnal igy vettem egy feketet is. Az sem jobb. En szeretem ha feszes egy tok oldala. Itt azt mondja mindenki nagyon jo. Nem megy ala a por. Hat kivancsi leszek. Nekem az alcantara alatt nem volt por. Eleg poros helyen dolgozok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Hieronymus: Három júniusi képem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest