- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
thebear007 #13393 üzenetére
de akkor is gondolhatod hogy ha másnak nem csinálja csak neked, akkor valami nincs rendben, ha van pénzed vegyed, én pl hard resetet csináltam vna, és kipróbálnám a gyári alkalmazásokkal, hogy újra indul e
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyurma888 #13391 üzenetére
sokszor elmondtam már de felhasználó függő, nem telefon, aki béna az androidhoz az bármelyik tleót megakasztja, szifon annyival jobb, hogy nem engedik a store ba a sok hoki alkalmazást, amit androidon a legtöbb ember ész nélkül telepítget, aztán csodálkozik, de mind1 is, csak felhúzom magam az ilyennel, nem érdekel ki adja el a telefont, de marhára kár ezért ide beírni, csak ez miatt
-
bandi0000
nagyúr
válasz
thebear007 #13389 üzenetére
szörnyű, más telefon tuti nem fog kifagyni egyszer sem, csak a note 8 ilyen
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Daffchy #13129 üzenetére
Igazából típus hiba nincs
ami elvileg van, de nem hinném hogy hiba, az az, hogy némelyik kijelzőnél sötétbe a keretnél világít egy csík, ami egyesek szerint illesztési hiba, ami szerintem kizárt, mivel nem hajlok a keret alá a kijelző, és mások szerint, többek között szerintem is, az csak egyfajta fény visszaverődés, nem egységesen hajtják meg az oled kijelzőt, ezáltal a keret valahogy visszaveri a fényt és az látszik szivárgásnak
Kijelző ugyan hajlamos beégni, de normál használat mellett nem
-
bandi0000
nagyúr
Köszi már meg van, újabbal ment gonf nélkül
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
gondolom nem igen lehet kikapcsolni hogy ne jelezze a frissîtèst? mert vissza mentem 7.1.1 re kikapcsoltam a frissítès keresèst de csak rá keresett
-
bandi0000
nagyúr
Most akkor hogy is van a 7.1 vissza tétele? simán vissza lehet rakni vagy nem lehet?
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Igaz hogy régi dolog, de ezen nincs olyan funkció, hogy okos tv re kilője a zenét/képet/videót wifin keresztül vagy hogy?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szab120 #12298 üzenetére
ahhoz képest, hogy segítséget kérsz, a monológod végén végig fikázod a telefont, mert magadba el könyvelted hogy ebbe ilyen szar és így kell működnie
ettől függetlenül én mondom, hogy ha normálisan regisztrálod be, és nem "munkás" kezed van, akkor jól működik
ha vizes az ujjam, vagy ha dolgozok és lekopik a bőr akkor egy kis ideig nehezen veszi be, de aztán mikor elmúlnak ezek, semmi gond nincs vele
próbáld ki úgy, hogy teljesen egyenesen rakod rá az ujjad, vagy úgy is regisztráld be az ujjad, hogy döntögeted elforgatod stb tehát ne csak elölről hanem több irányból, mert sztem az elhelyezés miatt szinte tuti hogy nem teljesen párhuzamosan fogod hozzá érinteni, hanem valamilyen szögbe
-
bandi0000
nagyúr
nah nekem igazából két dolog van ami most zavar 8.0 án, de talán nem is a rendszer hibája, a chrome néha néha kifagy, de észhez tér ha kezdőlapra ugrok és vissza, illetve youtube nál de más online video nézésnél néha elfelejt vissza fordulni/vissza váltani teljes képernyőből a telefon, és csak az segít ha a vissza nyilat nyomom
-
bandi0000
nagyúr
várjatok már egy pár töltési ciklust míg megint beáll az aku...
-
-
bandi0000
nagyúr
hülye kérdés, de azon az elven mint a szlovák simes trükközésnél, nem lehet megcsinálni ugyan ezt telekomos kártyával is? mert a telekomosok is független dual simesek elvileg
-
bandi0000
nagyúr
egy valamit nagyon irígylek az s9 párostól, mégpedig hogy a lassított videót ki tudják rakni zárolt képernyőre, ezt meg mi nem kapjuk meg
-
bandi0000
nagyúr
tölti valaki a telefont EP NG930 al? tölti rendesen állítva?
-
bandi0000
nagyúr
mind1 milyen type C kábelt veszek? mediamarktba nem akartam 5k t hagyni egy 300 ft os kábért
-
bandi0000
nagyúr
kis helyzetjelentés, Ultimateshiels fóliát raktam fel, az elsőt felnyomta a tok, de aztán néztem hogy egyik oldalt lentebb csúszott a fólia, a 2. nál már nagyon ügyeltem, most se lett tökéletesen egyforma, de a tok nem piszkálja már 3 napja semmi nyoma, szal csak figyelni kell
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
nem hinném hogy s9 miatt van vissza tartva, mert akkor s8 ra se adták volna ki, + ami olyan azt úgy se kapjuk meg, mindig is így volt, meg így is lesz, pl S7 se kapta meg az s8 újításait, bixby, új AOD, új TW stb stb
-
bandi0000
nagyúr
Ki lehet kapcsolni a nyomás érzékeny "home" gombot?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Thewent12 #9561 üzenetére
felhasználó függő, nekem pl 24 óra üzem idő mellett 2,5-3 óra kijelző idő jön össze, persze aod bekapcsolva azzal a csili vili égbolt háttérrel
meg zenét is hallgatok az is eszi valamennyire és így 10-15% ra merül
olyan nincs hogy 40% ot merül ékszaka alatt, csak ha user error van, minden szar szinkronizáció, net bekapcsolva akkor esetleg jobban merül este, nálam átlagba 2-3%/8 óra
-
bandi0000
nagyúr
válasz
SzalaiÁdám95 #9515 üzenetére
mákod volt, mert mindegyik weboldal be van védve elvileg ez ellen, mert nem vállalnak felelősséget az ár miatt, pont az ilyen miatt
-
bandi0000
nagyúr
válasz
bwin.party #9057 üzenetére
ezek szerint mindig nem érted...vagy nem akarod
nem a samsung adta ki a gta-t, nem is ő fejlesztette, sőt a gta-t sem a note 8 ra adták ki, verheted itt az asztalt de ezzel csak kinevetteted magad, ha komprumisszum mentes játékot akarsz akoor ott a psp vagy a nintendo
-
bandi0000
nagyúr
válasz
bwin.party #9043 üzenetére
mit ennyi pénzért? ha beleölsz 500k-t egy pc be, és egy szarul optimalizált játék szaggat, akkor kidobod a gépet? Nyilván értem a problémád, de a telefont úgy adják el ami rajta van, azok működnek, 3rd appok meg vagy jok vagy nem, de nem telefonfüggő
-
bandi0000
nagyúr
válasz
bwin.party #9039 üzenetére
mondjuk olvass el néhany kommentet play áruházba, mindenki fikázza, nyilván szar a port, dobd fel egy számítógépre és megoldódik a probléma, egy eleve pc portot nem egyszerű átvarázsolni egy teljesen más platformra
-
bandi0000
nagyúr
Na voltam MM-ben, ott is színes a keretnél, pedig az arany, le is szállok a témáról, esetleg majd 1 évesen szervizeltetem aksi miatt, akkor megemlítem ezt is
viszont ma meg jött a spigen neo hybrid, nagyon nagy csalódás, S7 edge-s neo hybrid tapadt szinte a tenyeremhez, és fém kerete volt, elég tartós, jó anyagból, ez meg csúszós gumiból van, műanyag kerettel, középen már nem is annyira feszes a kerethez mint a többi részen
milyen tok az ami viszonylag keskeny, de mégis megvédi a telefont ha pofára esik?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Aryon87 #8709 üzenetére
hát ha csak erről van szó, akkor ez engem sem érdekelne, mikor homogén a kijelző, akkor majdnem jól is néz ki az a csík
érdekes mert ha pl fekete a háttér és csak az alján meg tetején van a fehér sáv, akkor ha szemből nézed akkor csak alul felül van 1 centis sáv ami tükröződik, de ahogy fel le mozgatod, akkor a fény is "terjed" szal lehet tükröződik, esetleg az arany kerete jobban elnyeli
-
bandi0000
nagyúr
nagyon tanácstalan vagyok, mert van ez a fény szivárgás, de még holnap jár le a 3 nap, és vissza tudnám vinni, az a baj hogy nem egységesen ilyen vagy nem ilyenek a telefonok, ismerősnek állítólag nem ilyen, samsungnak is irtam de azt mondják vigyem vissza vagy szerviz megmondja hogy hiba vagy sem
-
bandi0000
nagyúr
nem igen hajlamos a telefon a meghajlásra vagy legalább is nem nagyon tudunk róla?
-
bandi0000
nagyúr
lassan 1,5 hete rendeltem screenknight fóliát, de nem jött meg, akik rendeltek már azoknak mennyi idő volt? ultimateshield kb 3-4 nap alatt ért ide
-
bandi0000
nagyúr
pont azt beszéltük ismerőssel, hogy egy ideje állítólag a kijelző behajlik a a keret alá is, ahol már ugye nincs kijelző, és lehet hogy ezért jut ki, na majd kitalálom, ha tok végül is eltakarja akkor tök 8
-
bandi0000
nagyúr
de rohadt jó, akkor vissza viszem 14 napon belül, addig azért nyúzom
csak cseszhetem ha nem lesz a másik se jó, vagy ezzel cserélniük kellene?
-
bandi0000
nagyúr
max fényerőn se sötétbe ? nekem oldalra döntve picit már látazik is a csík, csak nekem ia gyanús hogy tükröződés, na mind1 ugyse ez dönti el hogy marad e vagy sem
-
bandi0000
nagyúr
jobb szêlên nekem is szűrődik ki a fény
van darab amelynél egyáltalán nem szűrődik ki ? egyáltalán hibának minősül ez? ennyi pénzért ilyen hibái ne legyenek már, nem nagy dolog de sötétbe eléggé látszik, mert az egész széle világít
vagyis nem tudom hogy a led fénye szivárog ki alul, vagy az edge miatt tükröződik...
-
bandi0000
nagyúr
na hivatalosan is itt vagyok
zseniális ez a telefon, legalább is amit eddig tapasztaltam, jó nagys7 edge után nem is a telefon a nagy, hanem a kijelző, ami nem baj, csak pont 1 centin múlik hogy le tudjam húzni az értesítési sávot, de annyi baj legyen
a fogással nem vagyok maradéktalanul elêgedett mert csúszik, és nem tudom biztonságosan fogni, tokot azêrt veszek rá sztem az sokat fog segíteni , azért kicsit lehetett volna könyebb, de annyira ez se vészes, minden más frankó, aksiról nem tudok mêg nyilatkozni
bixby az nagyon jó, nem tudom mennyire szívja az aksit majd de jól lehet vele szórakozni
-
bandi0000
nagyúr
ez az éjszakai videós hiba nem csak első genes telefonokat érint ugye? vagyis ez nem valami olyan hiba amit javítottak?
1 hete rendeltem a telefont, de semmi híre hamva, nem is lehrt online rendelést át venni MM üzletbe, gyorsítani se nagyon tudom a dolgokat
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuri81 #8144 üzenetére
én is első pillanatba megláttam, azt mondtam hogy kell
csak azért nem kis pénz
az aksira is mindenhol azt írják, hogy 1 napot lazán kibír nyomkodással, de attól félek nehogy nálam ne bírja ki, aztán hiába csinálok bármit már
enyémet 75 ért adtam el gyorsba, szal még egész jól járnál, bár ha meg eladnád akkor jobb lenne most neked az MM
-
bandi0000
nagyúr
itt van egy kivágott karton papír a note 8 méretével, rá rajzoltam már a sima S9-et is
de még mindig hezitálok, nem sok választ el attól, hogy beüljek a kocsiba, elcsattogjak a helyi MM-be és megvegyem, csak így elesek a 14 naptól... Hiába rendeltem meg pénteken, nem kaptam semmi infót hogy mikor kapnám, és ezen hezitálok hogy megvárjam e, mert félek, hogy nem fog tetszeni, és ha eladom akkor rögtön egy 40k-t bukok is az azért gombócból is sokIgazából a mérete miatt félek tőle, de nem igazán nagy, most megfogdostam egyet a gyári clearview tokban, de abba borzalmas volt 1 kézzel tartani, legbelül azért tudom, hogy a kinézett spigen neo hybridbe sokkal jobb lesz a fogása, de mégis hezitálok
másik a kamera, igazából nem is videózok, pláne nem vak sötétbe, de azért aggaszt hogy ennyire drága telefonba, egy ilyen dolgot nem tudnak megoldani, ha letiltanák az egyik kamerát este, akkor instant s7 edge videó lenne, de valamiért vagy nem tudják vagy nem akarják megoldani
mindig is kimaradt a note, cerka tetszik, lehet vele sok jó dolgot csinálni, de ezen kívül azért instant s9+, bár asszem abba 64 gigás csak 4 giga ramot kap
bocs a sok szövegelésért meg kérdezgetésért, de mégis negyed millió forint, nekem azért sok pénz
-
bandi0000
nagyúr
inkább az a kérdés, hogy mikor kapja meg az illető, én pénteken rendeltem, de még csak annyit se írtak hogy mikor kaphatom meg
-
bandi0000
nagyúr
megint 256k a mediamarktban a telefon!!
-
bandi0000
nagyúr
hogy hogy csak ennél okoz gondot a videó stabilizátor? más telefonoknál nem?
az ois nem pont ennél lenne jó, hogy ne remegjen a kép?
-
bandi0000
nagyúr
amúgy a videós beszóláson felbuzdulva csak utána olvasgattam, és azt írták, pl itt a ph-s tesztben, hogy dadog a videó a stabilizátor miatt, meg igazság szerint a DXomark is "lehúzta", bár abban reménykedek, hogy inkább szoftveres gond van vele, mintsem hardveres, és lehet azóta lett is javítva
sőt, auto focus lett nagyon lehúzva Dxomark tesztnél, amit nem igazán értek, mert szerintem ez a kamera az ami az s8-ban illetve S7 ben van nem? csak duplázva, és s7 ugyan erre 30%-al több pontot kapott
igazából nem videóznék sokat, csak mégis azért ennyi pénzért, nem egy újonc gyártóval a kamera ipar terén elvárható lenne a szinte tökéletes
-
bandi0000
nagyúr
válasz
TODI1111 #7997 üzenetére
+1, s7 edge fórumba is ez ment, már szar volt a telefon, többi sokkal jobb volt stb stb, bár ott azt mondta, hogy egy ideig nem lesz samsungja, akkor annyira csak nem rosszak mint ahogy ő mondja
itt inkább azzal van a baj, hogy nem talál egy olyat ami minden szempontból jó neki, szal a legegyszerűbb egy hagyományos telefon lenne, azzal nem lenne semmi gondja
-
bandi0000
nagyúr
Na moat egyik ismerősöm elbizonytalanított, mert azt mondja hogy alig birja kezébe tartani a telefont, persze megfogdostam amennyire tudtam de nyilván nem olyan mint a mindennapi használat, + tokba se tudtam kipróbálni
aki kisebb telefonról váltott vagy úgy egyébként bárkinek milyen a tapasztalata, főleg egykezes használatnál, csak úgy kézben tartva
-
bandi0000
nagyúr
ScreenKnight-os fóliákat ti mivel fizetitek PayPal vagy simán megadjátok a bankkártya adatokat? Annyira nem szeretem megadogatni a bankkártyám adatait, vagy ne féljel ettől?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest