- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amoledus
aktív tag
válasz
csabai022 #40347 üzenetére
Az elmondottak alapján a kamera valszeg kapott egy ütést/esést attól szokott ilyet csinálni , közelségérzékelő lehet beporosodott és a hívás bontásával vált vissza a kijelző addig úgy érzékeli mintha ott lenne a füled a por miatt ~ezek tippek persze de általában ilyesmikkel szoktam találkozni.
-
válasz
csabai022 #27679 üzenetére
Az a mágnesen csatlakozás nagyon jó dolog, nekem is van -- csak éppen a gyakorlatban annyira korlátozza a használhatóságot, hogy lemondtam róla. Mindenhová dedikált kábalt kellene vennem, és egyet eleve magamnál tartani, mivel onnantól, hogy az adapter bedugtam a telefonba, gyakorlatilag megszűnt az USB rajta.
Gyári Qi-töltést használok, tökéletesen bevált.
MaCS
-
S e t h
nagyúr
válasz
csabai022 #26436 üzenetére
Van itt vhol az oldalon egy ebay topik, ott mindenki ugyanattól a személytől vásárol, régen én is vásároltam tőle memóriakártyát, pendriveot.
Nagyon megbízható a srác, volt hogy egy héten belül megjött a termék Hongkongból.Na amíg itt pofáztam meg is találtam.
[link]Sokan rendelnek tőle innen is.
[link] -
apaszka
veterán
válasz
csabai022 #25786 üzenetére
Tölt tokon keresztül is ,640mA al.
Nem melegszik nagyon, olyan 42 fok szokott lenni max.
A helyzetére ahogyan ráhelyezed a pad-ra nagyon érzékeny. Ha elmozdítod ki-be kapcsolja a töltést.
A gyári hátlapot nem nyomja mint sok gagyi.Ennyi amit tudok mondani róla!
Sok gagyi után vettem ilyent én is. -
Fernet
senior tag
válasz
csabai022 #24732 üzenetére
Persze, amint válaszolnak jelezni fogom itt.
Nekem is tisztának tűnik, csak eléggé bizalmatlan fajta vagyok és szeretem ha hivatalos forrásból is meg van erősítve a dolog.
Ha szolgáltatónál vagy nagyobb hálózatnál (MM, edigital) vettem volna, nem foglalkoznék vele ennyit.
De hogy a telefonról is írjak valamit, nagyon tetszik. Bekapcsolás, kezdő beállítások után a rajta lévő 5.0.1.-et 5.1.1.-re frissítette, meg áthozott minden alkalmazást ami a google fiókomhoz tartozott. A kijelzője gyönyörű, mást nem tudok rá mondani. Egyelőre még félve nyúlok hozzá.
S-pen nagyon ötletes, hogy már a közeledést is érzékeli, scrollozni lehet vele stb. Még ismerkedek a rendszerrel, utoljára androidos telóm még egy Galaxy Mini volt.
Aztán jött egy két éves kitérő WP irányba, de visszakívánkoztam. Az sem volt rossz, de hát na...
-
-
apaszka
veterán
válasz
csabai022 #24563 üzenetére
Azt írja,hogy ADÓVAL !
Egy telefont azért elengednék,hogy az ÁFAs számla valóban adott e hozzá!
Szervizpont mint nézem !
Szóval valószínű,hogy tiszta bolt,de járj utána rendesen!
Egy telefont megér,és van személyes átvét is! -
Dzsuri89
őstag
válasz
csabai022 #15983 üzenetére
Nekem 21-e után jön egy ilyen Nillkin 9H+ - os üvegfólia. Eddig a Nillkin mindig jó volt, legyen bármilyen telefon, majd meglátjuk, hogy ennél a telefonnál mit produkál.
Most egy sima Xprotect fólia van fent, de az szinte tökéletesen illeszkedik. Megírom a tapasztalatot, amint felhekkeltem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest