- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
maximilian4 #6972 üzenetére
Miért, te emlékszel egy app nevére 1-2 hónap, vagy nagyobb idő távlatából, amit valamiért telepítettél, de ki sem próbáltál, mert már a telepítés után rögtön le is szedted malware riasztás miatt? Ha igen, akkor irigylem a memóriád.
--
mycso:
És az adataimat, privát tartalmaimat sem láttam viszont még sehol.
Ez persze nem jelent semmit, mert mivel használod a Google felhőjét alapból engedélyezed a Google-nek, hogy minden adatodat átnézhesse és reklám célra felhasználhassa, az, hogy akár tucatnyi malware gyűjtöget rólad minden infót, már fel sem tűnik
-
hanti
senior tag
válasz
maximilian4 #4576 üzenetére
Ez mind igaz lenne, ha Román számlát kapnál, de Magyart kapsz és így nincs a régiókódnak megfelelő eredeti számlád. A bolti garis telók nagy részét is az UNIO- ban szerzik be, még sincs rá gari, mert nincs eredeti számla. Azonban az Expansys is megegyezett a magyar Samsunggal a Francia kódos telókat elfogadják és lehet regisztrálni. Lehetséges hogy az EMAG is megegyezett velük.
-
Parallaxis
addikt
válasz
maximilian4 #4139 üzenetére
Iszonyat rossz kép mind2. Ez a telefon sokkal jobbat tud.
Azonos fényviszonyok mellett, mindkét alkalmazás automatán ennyit tud.
Jobb fényviszonyok mellett természetesen jobb képek lennének, de a gyári alkalmazás mindentől függetlenül ugyanígy elmossa a részleteket verőfényes napsütés mellett is (próbáltam).
Ha a mobil képernyőjén nézed vissza, akkor ez nem fog zavarni, de gépre áttöltve még fullHD-re kinagyítva is rondává válik, 1:1-ben nézve meg sajna ennyire elmosott vízfestmény lesz belőle.Én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen picit zajosabb a kép, ami egy kis utómunkával eltüntethető úgy, hogy a részletek megmaradnak, minthogy eleve egy elmosott paca legyen a kép, amin már semmivel sem hozhatók vissza az apró részletek, amit a gyári zajszűrés tönkretett.
-
silmatauki
őstag
válasz
maximilian4 #4139 üzenetére
1:1-es kepekrol beszelunk.... nem csoda, hogy nem tul jok
-
Parallaxis
addikt
válasz
maximilian4 #3191 üzenetére
Ugyan már, csak tükröződik a monitorod
-
sharke
csendes tag
válasz
maximilian4 #3195 üzenetére
Én a tapasztalatomat írtam le.
Tényleg nem volt hiba a note 4el legalább 3-4 hétig semmi.
Nem is töltöttem friss dolgokat rá.
Vmiért mégis összeomlott .note 3 nem volt hiba.
De azt sem lehet a note 4el össze rakni.
Hiányzik a note,bár hibátlan az i6 plus
Bárcsak stabilabb lett volna...
Remélem nem sokan tapasztaljátok ezen hibákat. -
sharke
csendes tag
válasz
maximilian4 #3191 üzenetére
Ezen legalább mosolyogtam 1et.
Ami a note 4el történt,közel sem volt ilyen humoros -
sharke
csendes tag
válasz
maximilian4 #3189 üzenetére
Nekem elég hányingerem lett mikor egy fontos megbeszélés közben emelkedett hangulatnál újra indúlt a telefonom majd ezután még kétszer ismételte meg!
Ja és nem lehet az 5s és 6pluszt összehasonlítani ....
Nekem kell az átláthatóság azért is lett ez az utód. A ceruza pedig hiányzik nagyon mert tényleg használható volt. -
migabi24
nagyúr
válasz
maximilian4 #1145 üzenetére
S4 nekem is van, azon nem is tapasztaltam ilyet, azért is fura
-
Ewyn
csendes tag
válasz
maximilian4 #1040 üzenetére
"Hard cover (PC)"...ezt de elnéztem
Én maradok a tough armornál, de csak azért, mert jobban tetszik a design
-
migabi24
nagyúr
válasz
maximilian4 #1016 üzenetére
Szépen leírta, hogy másik telefonhoz viszonyítva is szar
-
Gergőke88
addikt
válasz
maximilian4 #1016 üzenetére
Szerintem manapság egyre többen fotóznak telefonnal. Aki jobb képeket akar készíteni az manapság MILC vagy DSLR gépekkel készít fotókat, de a kompakt fényképezőket egyre jobban kiváltják a csúcsmobilok (I6, NOTE 4)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest