- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
Nagyon meglep, amit írsz. Én a Note 4 üzemidejéhez hasonlót nem láttam soha (iPhone 5-öm volt előtte, tudom nem mai telefon), nap végén 60-70%-al viszem haza, pedig használom.. és már a tárhely több mint felét teleraktam játékokkal meg alkalmazásokkal, mégis gyors, stabil.. Én kipróbáltam az i6 plus-t is egy iCenterben, de azon bizony volt akadozás, még a sima menümozgatásban is, jó igaz, a Note 4 is megreccen néha, de nem folyamatosan, mint az iOS 8. Az alkalmazások minősége tényleg valamivel jobb iOS-en, de azért ekkora katasztrófa nincs Android vonalon (és Note 4-en), amit írsz.. Szerintem valamilyen egyedi hiba volt. Azért az már kijött volna, hogyha az összes újraindulgatna stb. Én azért váltottam, mert meguntam, hogy iOS-en megmondják, mi hol ès milyen legyen, a bemutatók alkalmával lélegzetelállító újdonságként állítják be az sms-re azonnal válaszolást, meg a control centert, meg a notification bar widgeteket.. kicsit undorító cégnek tartom.. én úgy éreztem hogy hülyének néznek, az árak meg a másik fele, na meg az elterjedt szabványok (micro USB) figyelmen kívül hagyása csak azért is.. na de mindegy is, remélem elégedett leszel ezzel a telefonnal
-
hanti
senior tag
Mintha egy kicsit ellentmondásba keveredtél volna Önmagaddal[link]
Két lehetőség van, egy hibás volt a telefonod(szervíz) kettö rátelepítettél valamit ami ezt csinálta.(iphone is elromolhat, sőt szokott is)
A magyarországi fórumokon és az XDA-n sem olvastam ilyen esetröl. -
norbi93
senior tag
én is i6+ és note 4 között vaciláltam, miután mindkettőt megtapogattam a kijelzőméret kihasználhatósága, a produktivitás és a méret miatt a note4re jutott a választás. nagyon zavart az iphonenál, hogy 5.5 col és sokkal de sokkal nagyobb volt mint az ugyanakkora kijelzőmérettel rendelkező akkori lg g3-am.
-
maximilian4
addikt
Nekem a note3 1 év alatt 1szer sem indult újra, persze nem állítom hogy nem mondasz igazat, simán előfordulhat. Viszont azt megjegyezném hogy az ios8 esetében egyáltalán nem jobb a helyzet. Elég sokan szidják, sőt olvastam az illetékes topikban ultra lag-ról, fagyásokról, újraindulásról, szóval sok szerencsét kívánunk hozzá. Egy ájfonos erre azt írja hogy az precedens, mi is ezt írjuk hogy ez a jelenség egy ilyen csúcskészüléknél precedens, ritkán fordul elő bárkivel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest