-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Petyus1
tag
válasz
F_Gergely #13785 üzenetére
Én ezt az autós tartót rendeltem:
http://www.banggood.com/Anti-slip-Adjustable-Car-Air-Vent-Mount-Holder-For-All-Mobile-Phone-p-950348.htmlNekem megfelel. Eccerű oszt jónapot.
-
zack
nagyúr
válasz
F_Gergely #12566 üzenetére
Bóvlik?
Gyári Samu autóstartót vettem. 1 hete használom aktívan. Profi minőség. Felrakom a tappancsot, és addig a szélvédőn van amíg le nem veszem. Kellő mértékben párnázott, még tok nélkül sem tud sérülni benne a telefon.
Hülyeségeket ne írj már, főleg ne általánosítva. Amit te vettél típust az neked nem vált be. Amit meg én, az hibátlan.
-
Petyus1
tag
válasz
F_Gergely #12580 üzenetére
Hangszórója sztem jó. Pölö futógépen, ami elég hangos jószág, bedugtam a gép audio bemenetére, és az erősítője gyengébben muzsikált, mint kihúzva a saját hangszórója. Azóta is így használom. (na meg a 80-as évek slágerei. Futásra, szívmasszázsos újraélesztésre a legjobb. Jeeee
)
A Waze meg már ki lett tárgyalva. nem a Lolli a baja, hanem a Note 4 Lolli. A Waze fórumon is van már Note 4 issue topik, csak eddig pont szartak rá a wazésok.
-
Szpisti
addikt
válasz
F_Gergely #12580 üzenetére
(Lejárt a szerkesztési időm)
Nem, nem melegszik, még annyira sem mint az M7, pedig arra sem volt jellemző... Fagyásom még nem volt ezen sem, és az M7-esen sem volt sose. Bár nekem szokásom minimum egy héten egyszer újraindítani a telefonjaimat...
Amúgy gondolkoztam már egy utángyártott hátlap vásárlásán, amin a hangszóró "rácsot" nagyobbra vágnám, mert egy elég nagy hangszóró van a telóban, aminek gyárilag csak két vékony lyuk van hagyva a műanyag hátlapon... Bár szerintem sokat ez sem számítana, mivel bőrtokban tartom... -
WiZARD
addikt
válasz
F_Gergely #12572 üzenetére
drága?
ebayről kb 10$ nagyságrendÉrtelmetlennek se mondanám, legalábbis nekem mindig elég volt 500mA körüli töltés. Éjjel azért mert hosszú az éjszaka, napközben azért mert reggel 100%ról indulok...
Éjjelre direkt 500mA-s töltőt használok, akku meghálálja ha nincs megsütve, és minél kisebb árammal van töltve. -
hermandani
tag
válasz
F_Gergely #12562 üzenetére
Igen, nagyon szeretem a HTC-ket, de sem az M8, sem az M9 nem jönnek be.
A Note4-ben most megfogott valami.(#12561) dancsuri: Soha életemben, még a kezemben sem volt Samsung telefon, azért érdeklődök
De azért azt nem hiszem el semmiről sem, hogy semmi gyenge pontja nincsen
(Nem a telefont akarom ócsárolni - hiszen én is ilyenre hajtok -, csak ha valamiért ennyi pénzt adok, akkor tisztában akarok lenni mindennel.) -
-
Grawens
senior tag
válasz
F_Gergely #12490 üzenetére
Valóban cserélhető ezt nem firtatja senki, de mivel a kijelző egy közbenső kerethez van ragasztva, ami aztán a középkerethez ugyancsak peremragasztóval a kijelző széle alatt ragasztva van + a hátlapi csavarokkal rögzül, így a készülék kategóriáját és árértékét tekintve a gyártó felől van egy bizonyos minőségi követelményszint, amit a szerződött szervizpartnerek nem minden esetben tudják ezt biztosítani. Az sem kizárt, hogy egyáltalán akarják. Persze nem néz ki bonyolult dolognak, de tisztán látszik, hogy még így is vannak olyan készülékek amik félresikerülnek, nem beszélve a későbbiekben jelentkező hibákról, mint pl. kijelzőfelválás, recsegő hátlap, gombok, stb.
-
válasz
F_Gergely #11251 üzenetére
szia,
- nem lassú
- magasabb fényerőre képes a kijelző, mint a korábbi típusok esetén
- sosem találkoztam még újraindulással vagy fagyással
- nem melegszik, pláne a c-s, de az f-es is csak húzós játék alatt kényszeríthető rá, több órányi böngészéssel még langyosnak is alig mondhatom utóbbi típust is
- elég hangos
- nem próbáltam még a vezeték nélküli töltést, de vannak itt olyanok, akik igen, ők majd véleményezik
- semmi kopás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged