- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyito88
aktív tag
válasz
komarci #15180 üzenetére
Miután megszoktam, nekem bejön nagyon, nem kopik, és szerintem elegásan néz ki, persze lehet neked nem fog ilyen szinten bejönni, ahány ember annyi szokás. Hozzáteszem, csak írni nemtudok jobb kézzel, minden más megy, így nekem nem okozott gondot. Amikor felveszem hátrahajtom a flipet, így nem lóg az arcomba.
Bandita4141: Én is ebay-ről vettem, nekem eredeti jött nfc chippel, 2k körül fizettem érte alatta vagy felette kicsivel már nem emlékszem, még április elejefele. Az olcsóbbikakaban nincs nfc chip, és gyatra minőségűek. Azt kell figyelni amiben van nfc chip, mert az nem bubis fóliában jön, és jobb minőségűek. Enyém mondjuk eredeti dobozzban, ajándék fóliával.
-
nagyito88
aktív tag
válasz
komarci #15177 üzenetére
Milyen a telód? Fehér vagy szürke? Én szürkéhez szürkét vennék, de fehérhez szerintem mind a kettő mehet. Amúgy ha balkezes vagy, és balkézzel veszed ki a telót, valamint balkézzel használnád, felejtsd el, hogy egy kézzel feltudod venni a telefont. Mivel balra nyílik. Én már kezdem megszokni, balkezesként, de elösször kellemetlen volt használni.
-
Parallaxis
addikt
válasz
komarci #14842 üzenetére
A beszélgetés nem nagyon használja az aksit (legalábbis én alapból 2G-re állítom, mikor nem netezem rajta).
Reggel 8 óta volt 1 óra 41 perc beszélgetésem és 44 perc képernyőhasználatom és 81%-on állok.
Kijelzőhasználat meg függ attól, hogy mit csinálsz, netezésnél, hírolvasásnál nálam 5-5,5 órát kibír, de e-book olvasásnál már volt, hogy 9 órát is elment úgy, hogy 15% még maradt benne
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Autós topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óvodások homokozója
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest