- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
Nem tudom hogy mennyire pontos de az a mobiladatokat méri
Ma megérkezett a tripod amit rendeltem. Sajnos csak a láb érkezett meg, a rugós tartó lemaradt, emiatt már írtam az eladónak.
Küld majd azt is, de addig is kétoldalú ragasztóval ráraktam egy szilikon tokot, így használható
a lábak kicsit lazák, lehetnének kicsit merevebbek de ezt az összeget megérte
Kép
-
Massmurderer
őstag
amugy én ugy kezdem a friss romnál a beállitást h pl az andrid assasin progit leszedem,hangot ottis lehet álitani,meg az elixir progit.a gyár beállitás menübe hiába tekered fel maxra a hangot,ebbe a két proginál ha megnézed van amelyik hangbeállitás 50% sincs.amugy az elixir elég jo progi.senzorokat is lehet tesztelni,beállitásokból is elég sok + van benne
-
szunyi777
őstag
CF-Auto-Root
Knox 0x1-re ugrik!hito
Sejtettem...
Nem mondták, hogy pontosan melyik része pukkant el? -
fRooStzzZ
senior tag
Persze hogy tudja..
w7 alol formaztam meg en is.. XP-t nem lattam / hasznaltam vista megjelenes ota, nem tudom az hogy latja vagy hogy nem.
De korabban, mikor megvettem en is felvetettem a temat, hogy mert nem latja ntfs-kent a telo, illetve fat-re mert nem lehet 4gb-nel nagyobb file-t masolni. Akkor valaki irta, hogy exfat-re konvertaljam at, onnan mar minden mukodik rendesen.A masik, hogy nem art ha a telo is tamogatja az otg-t. Fentebb mintha ilyet is olvastam volna.
Mivel jelenleg a Note2 topikban kolbaszolunk, merjuk azt gondolni, hogy note2-rol van szo, es nem galaxy mini-rol, mert az tuti nem kezeli. -
-
tomee007007
addikt
Nagyon szívesen, remélem sokaknak segít
Igen még én is elgondolkoztam a 4-en, hogy várok rá, de maradtam a 3-nál.
Ugye kérdés mennyi lesz a 4..sztem minimum 220-250k-s áron indul..de ez már más kérdés.
Én itt főleg a QHD kijelzőtől tartottam, szerintem a FHD is bőven elég egy ekkora kijelzőhöz (most a pixelvadászok biztosan megköveznek)... az aksiidő lesz érdekes, és az optimalizálás...lásd az LG-nek (G3) az első részben, a második kevésbé sikerült.
-
Impressa
őstag
Akkuidővel én is szenvedek, nem kicsit. 2-3 napról leesett 15 órára, hogy pontosabb legyek. Pedig a frissítéstől kb. 2-3 hétre jelentkeztek ezek a problémák. a wifi spec. beállításai kilőve, most már csak a CPU-t kell megnézem, mi járatja 1 GHz felett 3-5 órán keresztül.
S e t h nálam az elején nem változott semmit, maradt olyan, amilyen előtte is volt.
-
Zsombe
senior tag
-
Zsombe
senior tag
Nem program függő, hogy lezárt képernyőnél is működjön az NFC. Ez egy biztonsági feature, hogy csak feloldott képernyőnél működjön az NFC, hiszen ha nem így lenne, akkor kellemetlenségeket is tudna okozni....
Ahogy egyik fórumtárs is írta pár bejegyzéssel fentebb, az XDA-n van hozzá törés, azt kell használni, ha lezárt képernyővel is szeretnéd használni.
Egyébként én ebay-en rendeltem a tageket. Van matrica, kulcstartó és kártya. Ezek nem előre programozottak, hanem üres chipeket tartalmaznak, amiket Te tudsz beprogramozni, hogy milyen feladatokat hajtsanak végre. -
Zsombe
senior tag
-
Levente
aktív tag
Bocsi, hogy csak most válaszolok!
Igen, a Rotate mindenre rá tudja kényszeríteni, amit kívánsz tőle, de van pár olyan alkalmazás, ami azt nem bírja.
Semmi gond, mert az olyanokat kezelheted külön beállítással.Nálam úgy van, hogy a Global beállítás Forced Auto és amelyik alkalmazás nem bírja, az Auto.
De még sok beállítása van.
Amúgy, a TW nem fordul el, bár meg lehet azt is csinálni.
Én nem foglalkozom vele, mert első lépésben csere Nova-ra.
-
Levente
aktív tag
Hú, nem teljesen értem.
Külső billentyűzetet nemigen használok vele, csak kipróbáltam anno néhánnyal (vezetékes, rádiós), de azok magyar kiosztásúak voltak és ment az ékezetes betűk használata.
A forgatást nem értem igazán, de talán segít, hogy ilyesmire a Rotate progit használom, az segít egy alkalmazást bármilyen orientációba kényszeríteni is akár.
-
Levente
aktív tag
Mert a rádugás kevés az ékezetesekhez, gondolom, ezért kérdezted.
-
Levente
aktív tag
Azt a pénzt nem ismerem, de a kütyü jópofa, kíváncsi lennék, működik-e.
Sokat nem költenék rá, én a Mobizen-t használom WiFi kapcsolattal, mert már megy az is, de USB-n mindig jó volt. Ingyenes.
Tény, hogy csak ablakban megy, de kinagyítható, így 27"-on elég impozáns. Szerintem.
-
aizen92
addikt
BT egérnél BT-n keresztül csatlakozik. a párosítás kb 10 másodperc és utána használhatod kényelmesen.
Jobb klikk a "vissza" gombnak felel meg. a középső gomb a home-gombnak ( értelemszerűen ha hosszan nyomod a középső gombot akkor pl előjön a legutóbb használt alkalmazások listája ) bal klikk meg mintha normálisan megnyomod az ujjaddal. "lapozni" pedig bal egérgombot nyomva tartod és mozgatod az egeret a megfelelő irányba. a görgő is ugyanúgy működik ( 4.1.2 alatt ha billentyűd is van akkor ctrl+görgővel tudsz zoomolni például ) nagyon jó az egér támogatottsága jelly beanen!
-
persnongrat
tag
Van a beállítások közt egy kis tutorial hozzá, ha gyári firmware-ed van.
pl. nyomva tartod és leírsz egy fordított, nagy L betűt (szóval lefelé, majd balra húzod), az annyi, mint a vissza gomb.
A többit nem tudom fejből.
Scrollozható lapokon, ha nem érinted a képernyőhöz a tollat, csak közelíted hozzá, akkor a le/fel görgetés működik. A nyitóképernyőn a lapok közt nem tudom. -
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Ne a home gombot nyomd. Bár a böngésző, és e-mail folyamatait akkor is megtartja pl.
Beállítások - Kijelző - Több ablak -> pipáld ki, és bármikor elő tudod hozni a multiview-t, ha hosszan nyomod a vissza érintőgombot. Osztott nézetben is élvezheted az e-maileket, és videókat. -
rbence
senior tag
Én matt fóliával kezdtem,baromi jó érzés volt rajta írni,olyan volt,mint a papír, viszont a kép nagyon szemcsés lett tőle,az átlátszó fólia viszont általában puha,azért fura érzés szerintem a használata.
(#17748) vebbful: akkor passzolom,de tényleg,ha csak pár milliméterre méterre van az ujjam a kijelzőtől,akkor gyakran érintésnek veszi,ami általában nem zavaró,csak gépelésnél,ott viszont nagyon :/ -
AliceWake
HÁZIGAZDA
Transparent Clock & Weather elég megbízható, folyamatosan frissítgetik, és szerintem szép is.
Dr V Szerintem ahhoz, amit te szeretnél mindenképpen root kell. Framarootról egy kis olvasnivaló. Én még nem használtam, nekem is utána kéne nézni, hogy érdemben nyilatkozzak róla.
-
-
szia,
az a probléma, hogy az lte háló főként az adatforgalomra vonatkozik, amikor hívást kezdeményezel vagy fogadsz, akkor átkapcsol a telefon valamelyik 3g...stb módozatba, ezt láthatod is a kijelzésen, ha hívás közben ránézel. ahol van lte és megy az adatforgalom, viszont nincs - megfelelő - 3g...stb hálózat, ott van adatforgalom, lehet netezni...stb, de amikor hívás menne ki vagy érkezne be, akkor jönnek a gondok, hiszen nem tud megfelelő hálózatra kapcsolni a készülék.
az lte annyiban tér el a különböző 3g módozatos csatornáktól adatforgalom - és annak sebessége - szempontjából, hogy sokkal több tartalék van benne, már most is simán kimegy egy cellán 80 megabit/sec, és ugye 60 megabit/sec a maximum csomag, viszont az olcsóbb csomagos 21 megabit/sec a jellemzőbb, ráadásul most még nem olyan sokan lógnak lte hálón, pláne nem a legnagyobb sebességű csomagokban, de a lényeg az, hogy itt nincs/nem lesz olyan szűk keresztmetszet az sem, ha többen lógnak egy cellán, ledobni pláne nem fog, hogy nem fér fel a te készüléked.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest