- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
komarci
tag
Tudja valaki mit kaptunk a frissítéssel?
-
komarci
tag
(#16513) komarci
Tud valaki segíteni? -
-
komarci
tag
Sziasztok! Milyen kábelt ,átalakítót kell vennem ,hogy a telót csatlakoztatni tudjam a TV HDMI bemenetéhez?
-
komarci
tag
Egy lehetőség. http://tesztelj.mobiltarca.com/gyakran-ismetelt-kerdesek/Ezt szeretnék megvalósítani a készpénzforgalom visszaszoritása érdekében.Várom a fejleményeket.
-
komarci
tag
válasz
ricshard444 #15335 üzenetére
Én tegnap vettem nfc-s fehéret speedshopból nagyok tetszik.Mennyiért láttál gyári nfc-set?
-
komarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #15283 üzenetére
Nem kell médialejátszó. Normális minöségü forrás(film,stb) , 1.4-es HDMI és egy jó laptop aminek a procija elbírja a terhelést.Én is szoktam laptopról 3D-s filmet nézni ritkán,csak jó legyen a forrás.
-
komarci
tag
Tokot készülök venni .Ilyet : http://www.speedshop.hu/termekek/66081/tok-samsung-gt-n7100-galaxy-note-2-oldalra-nyilo-szurke-gyari-efc-1j9fseg.html Szerintetek szürkét vagy fehéret? . Valaki akinek van ilyen tokja van irna róla pár szót.Köszönöm.A jelenlegi tokom egy fehér gyári Protektive Cover+ tok,amivel nagyon meg vagyok elégedve,de ez az oldalra nyílót nagyon elegánsnak találom.
-
komarci
tag
Én Auchanban 2+2 Samu garis
-
komarci
tag
Ha gyári állapotba akarom visszaállítani (mint amikor a dobozból vettem ki)akkor beállítások-gyári adatok visszaállítása vagy más?Gyári adatok visszaállításánál azt irja,hogy a gyári adatok visszaállítása után az SD kártya nem használható???Ez mi?
-
komarci
tag
Ha fotót,videót küldök viberrel,fb mesengerrel akkor az adatforgalomnak számít,nem pedig mms-nek,ha jól tudom. Tegnap kaptam egy félreérthető sms-t 1430-as t-mobile számról.
-
komarci
tag
válasz
lugosi #14886 üzenetére
Az erős használat az én szintemhez képest erős.Kedden van a legtöbb munkám,majd 2 óra telefonhasználat,call recorder,internet,email de csak 1óra 50 perc kijelzőhasználat.Mások írták a 5-7 óra kijelzőhasználatot.Ha ilyen napon este 8-9-kor 30%-on van az aksi az nekem tökéletes.Csak aggódtam hogy másnál 5-7 óra kijelzőhasználat van nekem tegnap 1óra 50 perc volt,de ezt nagyon sok minden befolyásolja.(játék 0 perc,videózás, filmnézés 0 perc)
-
komarci
tag
válasz
Parallaxis #14843 üzenetére
Akkor nem értem hogy hogy van csak 1óra 55 perc kijelzőidőm 14 óra 47 perc akkuidővel.a lényeg hogy este 9 óra és még mindig 31%-on van, és nyúztam rendesen.Amíg késő estig kibirja egy töltéssel addig nekem jó.Holnap csinálok egy gyári visszaállítást minimális app-al,(most 46 van) és meglátom.
-
komarci
tag
válasz
andrisms #14778 üzenetére
6-kor vettem le a töltőröl 14óra akku használat,1óra 45 perc kápernyőidő!!,39% ,hanghívás 1óra 30perc 19%.A beszélgetés ezek szerint nagyon használja az akku-t. Most 33%-on van az aksi.Nekem így jó hogy egy erős munkanapot kibir az aksi.Kiváncsi lennék aki1óra 30 percet beszél annak hogy teljesít az aksija.Hétvégén nem volt sok beszélgetésem és 4-4és fél óra kijelzöhasználatom volt.
-
komarci
tag
Holnap madarasteszkóban minden kártyafüggetlen tejó -15%. Én ott vettem a telóm gyári garis,nem LTE,van fehér és szürke is 159990 -15%. 136000 ft szerintem jó ár,ha valaki vásárlás elött áll.
,meg samu class 10-es kártya is jó árban van 16GB 4990, 32GB 9490.
-
komarci
tag
Samsung plus MB-MPAGC/EU 16GB kártyát vettem 5290-ért madarasteszkóban,a 32gb 9900ft. 10év gari.
-
komarci
tag
Sziasztok! Csütörtökön vettem a madaras teszkóban 155000-15% szülinapi akcióban,2 év +2hó gyári gari.Ha kábellel gépre kötöm nem ajánlja fel az usb kapcsolatot,csak a média és kamera kapcsolatot.Nyugodak bele vagy van megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest