- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juan187
csendes tag
válasz
spawn21 #14404 üzenetére
Nem akartam senki zsebében turkálni.Csak majdnem úgy néz ki,hogy hülye az aki megvesz egy next launcher-t x forintért.Tény és való hogy nem olcsó,de had tartsam magam ahhoz a véleményhez,hogy egy ilyen telefon 'megérdemel' egy ilyen felületet.Plusz aki ilyet vesz annak azért nem kell hó végére,kenyérre félretenni.Még akkor sem ha szolgáltatónál veszi meg esetleg részletre.Nem kellene ennyire galamblelkűnek lenni.Elnézést ha valakit megbántottam,de ez az én véleményem és tartom amit írtam.
-
Markizmark
addikt
válasz
spawn21 #14404 üzenetére
Ja, ez nem a burzsujok topikja, hanem a note 2-é.... gondolom ennyi elég mindenkinek.
(#14405) MurdR : Én eddig is így használtam, csak akkor veszem le a fényerőt, ha bántja a szemem. Egyébként szeretem látni rendesen. Meg azt se felejtsük el, hogy a telefon van értem, nem én a telóért. Akkor is, ha drága volt. Ettől függetlenül vigyázok rá, de ez nem mehet a kényelmes használat rovására.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest