- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Én I9000ről jövök és ott a CM imo sokkal jobb volt mint a hivatalos. Az elején azért mert iszonyú trágya volt a hivatalos rom, utána meg azért mert gingerbread után nem volt hivatalos rom, az ICS meg ugye alapból is nagyon nagyot dobott mindenen, hát még akkor ha jól belötték I9000re. (I9000nél azért még nagyon okosan kellett memoriat managelni az 512 "nem sok".)
Amit én próbáltam (paranoid) Note2n én annyira nem érzem szükségességét, van amiben jobb mint egy AHD, vmiben rosszabb, láthatóan nincs is még Note2re belőve, ami biztos, hogy ha kedved tartja érdemes egyet kettőt megnézni.
Amikor majd értelme lesz az majd 1.5év múlva amikor megszünik a Samsung support CMből meg jön a 13/14.
---
miuiért sokan oda vannak nekem nem tetszik, nem tudom van e.gaps vagy azonnal fent van, vagy ~mindig linkelik, mert az az első amit felrak normális ember különben nincs market.
Nem ajánlom egyiket sem, rakj fel 1-2öt aztán ha tetszik maradsz, ha nem megy vissza az AHD.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Proxmox VE
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest