- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
Sikerült egész jó áron beszerezni egy Class10-es 32GB kártyát, így tegnap megpakoltam zenékkel meg videókkal a "kicsikét". Valaki korábban említette, hogy a hagnzása az iPhone-hoz képest fasorban sincs. Namost én nem ezt tapasztaltam! i4-ről váltottam, és legalább annyira jól szól (ha nem jobban) mint az iPhone. Persze egy komolyabb Bose fülhallhatóval használom, a gyári füles ott pihen még a fóliában, inkább nem is erőltetném.
Van valakinek tapasztalata, hogy az iPhone-hoz készült headsetek mikrofonját és vezérlő gombjait hogyan lehet működésre bírni? Sajna nem működik out of the box, csak sima fülhallgatóként funkcionál, konkrétan ez a típus van nekem (Bose® MIE2i).
A másik kérdésem, hogy a gyári zenelejátszóban hogyan lehet beállítani, hogy a lejátszási listában lévő számok között ne tartson szünetet, folyamatos legyen a lejátszás? iPhone-on ez automatikusan megvolt, itt eléggé zavaró, ha pl egy DJ szettet hallgatok ami szét van bontva számokra, mindíg megakad egy fél másodpercre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest