- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stimpy001
aktív tag
Sikerült egész jó áron beszerezni egy Class10-es 32GB kártyát, így tegnap megpakoltam zenékkel meg videókkal a "kicsikét". Valaki korábban említette, hogy a hagnzása az iPhone-hoz képest fasorban sincs. Namost én nem ezt tapasztaltam!
i4-ről váltottam, és legalább annyira jól szól (ha nem jobban) mint az iPhone. Persze egy komolyabb Bose fülhallhatóval használom, a gyári füles ott pihen még a fóliában, inkább nem is erőltetném.
Van valakinek tapasztalata, hogy az iPhone-hoz készült headsetek mikrofonját és vezérlő gombjait hogyan lehet működésre bírni? Sajna nem működik out of the box, csak sima fülhallgatóként funkcionál, konkrétan ez a típus van nekem (Bose® MIE2i).
A másik kérdésem, hogy a gyári zenelejátszóban hogyan lehet beállítani, hogy a lejátszási listában lévő számok között ne tartson szünetet, folyamatos legyen a lejátszás? iPhone-on ez automatikusan megvolt, itt eléggé zavaró, ha pl egy DJ szettet hallgatok ami szét van bontva számokra, mindíg megakad egy fél másodpercre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest