Új hozzászólás Aktív témák

• Levente

aktív tag

válasz Dr V #24580 üzenetére

Továbbra is érdemes kivárni evvel.

Egyesek szerint igenis vissza lehet térni régi bootloader-re egy teljes 4.1.2 ROM Odin-os telepítésével. onnan meg már addig lép előre az ember, ameddig kíván.

Ráadásul, olyan hírek is vannak, hogy az sem biztos, hogy N3-ban valóban van eFuse, tehát az is lehet, hogy azon is software-es a Knox void flag. De egyelőre semmi sem biztos, így az is lehet, hogy még a Note II-ben is van.

Én csodálkoznék nagyon, mert az én logikám szerint nincs, de az, hogy most már NII-n is megjelent 'Knox Warranty void' és nem a 'Warranty bit', az ijesztő és buktatja az elméletet, miszerint más a kettő. De még simán lehet félrevezetés is Samu-tól, én lassan bármit elhiszek róluk, hogy nőjön köröm a p.csükön!

Amíg ki nem derül, mely területen, de főképp melyik chip-en tárolja ezeket a gép, addig nem lefutott a történet. Hiszen felmerült, hogy az eMMC chip tartalmazza, bár annak a cseréje se kívánatos dolog. De ha esetleg kiderül, hogy a bootloader-ben van valahol (tehát az egész Knox mizéria software-es) és sikerül a titkosításán felülkerekedni, akkor szabaddá válhat az út.

Fontos, ugye, hogy ez a gond csakis root-olni, mókolni vágyókat zavar, tehát aki ilyet nem is tervez, nyugodtan frissíthet.

Új hozzászólás Aktív témák