- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HMárió #16418 üzenetére
De akkor a DEX padot is vinned kell. Magyarul táska nélkül sehová se mész?
- Nem, van type c- hdmi átalakítóm is, amin működik a dex. ( kb 3cm-es átalakító)
Szerinted hány ember tud munkahelyen netflixezni, meg PC-zni?
- Nem írtam, hogy a munkahelyen filmezzen bárki isVan otthon több tv-m, monitorom amire pillanatok alatt rádugom és megy a műsor. Illetve vittem már rokonokhoz is...
És mi fontos lehet, amit telefonon nem lehet elintézni?
- Nem a fontosságon van főként a hangsúly, hanem inkább a nagyobb képernyőméreten tv vagy monitor esetén, ergo kényelmesebb... -
Somatom
veterán
válasz
HMárió #16418 üzenetére
A DeX padot nem én írtam. Kezdetben egy külön hardver kellett a DeX megjelenítéshez. Ha jól tudom, akkor Note 9 -től maga a teló állítja elő a DeX megjelenítést. Ezért elég hozzá egy HDMI adapter. Persze, úgy nincs töltés. Elméletileg lehetne, de HDMI -n keresztül a TV nem bírná a kraftot. Én a multiport adaptert preferálom.
A másik részt nem is értem. A leírt jelenségből arra következtetek, hogy webszervert használsz a hálózati átvitelhez. Nem a legszerencsésebb átviteli protokoll. Nekem NAS -om van, amin belső hálón SMB -t használok, távoli eléréshez pedig WebDAV -ot. De, szóba jöhet még az FTP is. Mindhárommal lehet mappákat is másolni. Telón MiXplorert használok. Többablakos fájlkezelő. Szerverként FTP -t hoz létre, kliensként pedig elég sok protokollt ismer. Többek között Web, WebDAV, FTP, SMB, Gdrive, stb. Működik a drag and drop átvitel, tehát akár mappákat is tudok áthúzással másolni helyi, vagy hálózati elérési útra. A teló hotspotjának belső IP -jén is tudja futtatni a szervert, úgyhogy akár router nélkül, közvetlenül a két eszköz között lehet másolni, vagy akár videót streamelni. Szvsz. user error, hogy ezek neked nem mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Apple Watch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Autós topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged