- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz
rstwingo #3646 üzenetére
De ezek nem települnek nem futnak a háttérben ezek kiegészítő file-ok a már meglévő apk-k hoz. És csak egy hivatkozást meg egy szín paranycsot tartalmaznak nézd meg a méreteket. Ezek csak akkor jelennek meg a memóriában(ramban) ha a listán szereplő valamelyik apk fut.
Hogy egyszerűbb legyen fogsz 273 file-t majd ezt e rendszer leindexeli hogy később az index file ból gyorsabban elérje és be tudja helyettesíteni az eredeti helyett. Gyakorlatilag ez egy mappa ami rendelkezik egy index file-al és ennyi. És ennek az egy utasításnak a helyét változtatja meg. Nem az eredetit keresi hanem ezt.
-
Teal'C
veterán
válasz
rstwingo #3640 üzenetére
Nem akarlak kóstolgatni de ha a bal oldali file okat kinyitod látni fogod hogy azok nem apk file-ok hanem csak kiegészítők a már meglévő apk-hoz, magyarul csak a szín beállításra utasít. A jobb oldali ugyan ezt csinálja csak ha aktiválva lesz ugyan ezt fogja csinálni. De azt hogy egy kb 20-30 mb apk feltelepít 200 másikat azt ne találd ki. Az a 263 fájl nem több pár mb nál.
-
tylerddd
veterán
válasz
rstwingo #3635 üzenetére
Nem vettem sértésnek, de ameddig nem veszem észre a készülék működésében, hogy ez problémát jelentene, addig ki nem sz**ja le, ha millió fájlból is áll?!
@ FőDudu Send Anywhere?!
-
-
Teal'C
veterán
válasz
rstwingo #3279 üzenetére
Akkor valami neked nem stimm mert nekem az S9+ Ami XSG/XSG/XSG/XSG volt 1 odinnal fr majd kérdezi boot után átálljon-e a simnek megfelelő régióra azonnal átállt XEH/XEH/XEH/XSG re. A Note9 em szintén ugyan így át állt. Kérdés neked van benne TMH-s sim mert lehet hogy az kavar be mivel az az eredeti ezért nem áll be neked. Nekem egy UPC van benne ami ugyebár (voda) a másik Telenor
-
Teal'C
veterán
válasz
rstwingo #3277 üzenetére
Most igazából kicsit értetlen vagyok. Ugyebár az első három az kicserélődik XEH -ra ha beraksz 2 magyar sim-et és odinnal felteszel egy gyári XEH romot normál CSC verzióval igaz akkor van fr is. A negyedik rész elvileg nem cserélődik még repart és pit file használatával sem. Ami mint már kiderült nem is számít mert az első három is elég hogy megkapd az XEH OTA frissítéseket. Ezért nem értem mi ez a CSC cserelgetős dolog
-
válasz
rstwingo #3249 üzenetére
Módosítható az is.
A XEU adott CSC alapértelmezettje, azért áll be arra elsődlegesen.
ADB által, root nélkül is módosítható tetszőlegesre.
TMH-ra is vissza lehet állni, csak az annak megfelelő, eltérő CSC kell hozzá, meg amit előttem is írtak, a SIM kártya alapján is történik, anélkül kell visszaállítani és utána ha megkapja a SIM kártyát, akkor rákérdez és aszerintire kell engedni a visszaállítást.
Régebben csináltam olyat is - Note 4-ig -, hogy belenyúltam a CSC-be és csak azt hagytam benne, amire beállítani szándékoztam a régiót, talán működne még itt is, de jó ideje nincs már kedvem annyira belefolyni, inkább csak használom a telefont, nem mókolok már annyit.
Igaz, tegnap már bekapcsoltam este a feleségem laptopját - az enyémet Ubuntuval használom, de Windowsos kellett - és letöltöttem az utolsó XEH firmware verziót, belenéztem a CSC-be, meg kiszedtem a *.pit fájlt a megfelelőből, hogy XEH verziósat csinálok a TMH telefonomból, mert nagyon nem akar kiadni frissítést a Telekom a Note9-re, de jól döntöttem, hogy aludtam rá még egyet, mert amikor felébredtem ma, akkor jelzett a telefon, hogy OTA Telekomos frissítés letölthető.Teal'C: Szerintem az újraparticionálás nem változtatja meg, XEH-re legalábbis direktben nem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motoros topic
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest