Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 1”-es kameraszenzort mutatott be az OmniVision
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
HMárió
junior tag
Ez értelmes hozzászólás volt, köszönöm. Tartalma nem volt, de legalább írtál valamit. Ha nem tudsz rendesen írni, akkor inkább ne is írj! Mert én is tudok ám hasonló stílusban írni és akkor tuti, hogy te leszel megsértve.
De nem értem, hogy mobilon miért kell asztali nézet a maga apró betűivel. Az, hogy az oldal szerkesztői nem akarják mobilos felületre optimalizálni az oldalaikat annak ellenére, hogy az emberetek java már be se kapcsolja a PC-t mert kényelmesebb mobilról intézni mindent, az nem a Samsung böngésző hibája.
Én nem akarok asztali felületet nagyítgatni egérrel. Nem is értem, hogy más miért akar. Azt meg végképp nem értem, hogy miért akarnék más böngészőnek látszani. Ez teljesen egyedi elvárás.
Te most a DEX-ről beszélsz? Amit szerintem használ 5 ember az országban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Graphite 128GB Kártyafüggetlen
- Újszerű Xiaomi Redmi 9AT Sky Blue kártyafüggetlen dobozában
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest