Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- 206 gramm, 6550 mAh, 150 ezer forint
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Még egy Redmi Watch 5 befutott
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
En ezt nem mondhatom el sajnos. Az LG blogos G4-gyel kapcsolatos hir alatt az osszes Samus a torkomnak ugrott. Mert mi az hogy kiallok a G4 mellett, es mennyire hulyet csinalok magambol, etc. Szerintuk az s6 magasabb kategoria mint a G4, jobb kijelzovel, mindennel. Nem szeretik a peldakkal, ervekkel tuzdelt ellentmondast.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
kakuk.tamas
addikt
Nah, ez a videó mindent elmond, de leginkább semmit. Ha nem úgy lenne összevágva, talán hihetőbb lenne ami benne van.
Egyébként meg...
Mind a G4, mind a Note 5 jó telefon a maga kategóriájában.
Mindkettőnek vannak "betegségei", amiről a leendő tulaj vagy tud, vagy szarik rá.
Ahogy nézegettem a videókat, pl a Note5 kamerára jobbnak tűnik, ugyanolyan helyen mintha picivel világosabb, élesebb képet lőne.
De ugyanakkor a Note 5 legeslegnagyobb bakija, hogy nem bővíthető. Így ugyanott vagyunk, ahol a part szakad; 4K-nak nagyon nincs értelme.A ram-kezelésen meg vagy változtat valamennyit a Samu egy update-el, vagy sem. De szerintem csak egy látszólagos valamit csinálnak majd vele, mivel nem érdekli azokat ez a dolog, akik Note fanok. Gondoljunk csak a másik nagy táborra...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
nagyúr
Ezerszer kitárgyaltuk már az S6 topikban, annak a telefonnak a memóriakezelése elég gáz, ezt kár lenne tagadni. Viszont a Note 5 még épp, h csak megjelent, talán még az első frissítésen sincs túl, ne írjuk már le ennyire előre szerencsétlen telefont..
És akkor leírom itt -mert egy LG topikban ez gáz lenne-, szerintem a G4 egy gagyi kacat az S6-hoz képest. Nem véletlenül nem azt vettem idén tavasszal, volt már elég műanyag telefonom életemben. A memóriakezelése valóban jobb, a kamera kb egál, viszont minden másban sokkal jobb az S6. Üzemidő, kijelző, sebesség, ujjlenyomat-olvasó, anyagfelhasználás, kinézet, stb. Természetes ugyanez valószínűleg igaz a Note 5-re is, bár azt még sajnos nem volt lehetőségem kipróbálni.
zombinyul: Nekünk nincs már miről beszélnünk.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Elhiszem, az utobbi idoben a ramot leszamitva sokat fejlodtek a Samuk. Ha jo lenne bennuk a ramkezeles, meg IPS kijelzosek lennenek, meg en is elgondolkodtam volna egy eima S6-on.
Massmurderer: hol fikaztam te szerencsetlen...? Istenem. Annyi, hogy a ramkezelest szidtam. Semmi mast. Neked tenyleg nagyon nem megy a szovegertelmezes...
bulikavagyok: meg jo hogy hozzatetted hogy szerinted, igy tamadhatatlan vagy. Mert ebbol az osszesbol amit felsoroltal, a kinezet, kijelzo, minoseg nalam mind a G4 fele billentette a merleget, azert sem vettem S6-ot. De nem vagyunk egyformak.
leslien: masfel-2 ev mulva lehet nekem is Note 6-7 lesz. Ki tudja. Ha helyrehozzak a bakijait addig, meg valamit nem szarnak el nagyon, akkor ha a G6 is ugy sikerul mint a G4, szerintem ez a 2 lesz a fo jelolt. De addig sok viz lefolyik meg a dunan.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Fall-N
veterán
Nem mind. Szintén Samsung és szintén Lollipop van nekem (Galaxy S4 Snapi S800 változat i9506) és nincs memory leak. Úgy látszik ott jó munkát végeztek.
De általában az szokott lenni, hogy a Samu kiadja minél előbb "beta" szoftverrel a készüléket, majd később frissítéssel rendbe hozza. Ír is valószínű, hogy az új Android 6 már nem fog szenvedni hibáktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen egeret válasszak?
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Projektor topic
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Baldur's Gate 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
- IPhone 15 Pro 256GB Akku: 100% Ciklus: 149 Apple Vásárlás! Jótállás: 2026.05
- IPhone 14 Pro Max 128GB Független! Akku:90% 3 Hó Jótállás!
- IPhone 15 128GB Független! Akku:88% Ciklus: 355! 3 Hó Jótállás!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Silver Független 2026.07.14-ig garanciális Csere/beszámítás is!
- Iphone 12 pro max 256gb space gray /hátlap törött/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest