Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Böngészőből hallgatom most is a Youtubeot az iPadon,mert jobb mint a letölthető alkalmazás.
Sokan nem tudom miért vannak bekaksizva a böngésző használattól,nem véletlen lett minden is úgy elkészítve,hogy azon keresztül is elérhető legyenPedig jóformán mind a kettő 1 katt
-
Gubu0101
veterán
válasz
7Heads Drago #308 üzenetére
Én hasznát veszem most is az infrának,mivel a telefon mindig a közelemben van a távkapcs meg az asszony mellett,így bármikor tudom kapcsolni a tv-t de a házimozit is.Megszokom majd mint a ledet aztán ha kiveszik ezt is a telefonból tuti hiányozni fog
-
Gubu0101
veterán
válasz
Joe_Muad_Dib #237 üzenetére
Vásárlásnál hogyan nézed meg a gyártási időt?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Schuler888 #85 üzenetére
Mióta van tiltva az alternativ app? Arra céloztam, hogy tök8 milyen készüléken használok olyat, ennyi erővel a samsungon is tilthatnak, mert nem eredetit használok. Minek fizessek azért még pluszban, mikor van ingyenes megoldás...
-
Gubu0101
veterán
válasz
Schuler888 #80 üzenetére
Samsungon is több mint 1 évig alternativ appot használtam Youtube helyett,mégse történt semmi szankció, kellett olyan ami működik lezárt képernyő mellett is.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Juhaszatti #44 üzenetére
Igaz,benéztem
Amúgy nekem annyit ért,volt rajta pár karc azért is nem kértem érte többet.
Én most a 20-as szériát kihagyom,pedig S6 Edge óta mind megvettem,kivéve az S7.
Tetszik a Note 20,S20 de inkább kihagyom idén,remélem a 30 már jobb lesz jövőre,aztán talán veszek belőle,főleg ha lesz mellé ajándékba Watch 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha valami ennyibe kerül, akkor az elvárások is magasak. A drágábbik Note20 viszont valóban igyekszik a maximumot nyújtani, de nem hibátlan.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest