- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
S20 féle refresh rate 96hz-re itt is működik.
Ufo tesztel is meglestem. -
Capella
senior tag
Hát ja. Én is inkább csak megértem és magyarázom, hogy ha végül a Samsung így dönt, az miért lesz, vagy lehet. Nyilván az eladási számok ismeretben hoznak döntést.
Azután mondjuk lehet az is, hogy jövőre a fullos S-ben toll is lesz próbaképpen és a Note nem jelenik meg. Ettől még esetleg ez később ez változhat, és a Note visszatér.
Azért az S és a Note nem ugyanaz a célkönség. Ezt is mérlegelni kell.[ Szerkesztve ]
-
válasz ADAM1337 #358 üzenetére
Igen, a ceruza alapvetően drága, és nem is csak a hardverre kell itt gondolni (de hardveresen sem csak egy ceruza, mert kell egy extra wacom réteget is építeni a kijelzőbe). A ceruzának is vannak fejlesztési költségei, mind hardveresen és szoftveresen is. Plusz hátránya is, mert ugye kisebb lesz miatta az akkut (olyan 500mAh körüli érték rémlik, hogy kb annyival kisebb akku fér a készülékbe).
Bár az S21 Ultra-t el tudom képzelni tollal, az S20 Ultra tényleg szinte csak a tollban (és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokban) különbözik a Note-tól.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Rinocerosz
őstag
válasz ADAM1337 #356 üzenetére
Őszintén szólva nekem van egy babonám ezzel kapcsolatban. Minden telefon vásárlásnál kicsomagolom a telefont és már készülök is a Gyári adatok visszaállítására. Nem mondom, hogy ez jelent is valamit, de az eddigi tapasztalataim alapján sokkal kevesebb a gond azokkal a telefonokkal amelyeken megcsináltam az FR-t.
Persze megértem, hogy egy 500 ezer ft telefonnál ne keljen már ezzel szórakozni. Viszont megérheti 1x megcsinálni.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Rinocerosz #363 üzenetére
Igen ennyi pénznél nincs kompromisszum, úgy gondolom én is.
Sajnos itt van nem is kevés. -
ADAM1337
nagyúr
Néztem exynos throttlingot:
Antutunál:
1. run 540k
2. run 520k
3. run 460k -
S e t h
nagyúr
Én is későn gondoltam erre, de most már lusta vagyok hozzá, mert belaktam, pedig még most lenne értelme, nem amikor tele van már adattal.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
bordi10
senior tag
.
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
válasz 7Heads Drago #365 üzenetére
Mint az S20 Ultra?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
S e t h
nagyúr
Kizárólag wifin, 96 hz, takarékos üzemmódban, jobbára csak böngészve, appokat telepítve ki is egyeznék vele, mobilneten ennek közelében nem lesz, de próbálom majd optimalizált teljesítményén is.
Mobilnetet nagyjából 5 óra felettire saccolom.Ez volt a második teljes töltés, xda fórumon 1 héttel a vásárlást követően javulásról írtak exynos tulajok, de nem mérvadó, mert vannak panaszok is szép számmal.
[ Szerkesztve ]
-
domos
senior tag
Valaki tapasztal olyat, hogy minden ujjlenyomatos feloldás bebugol, és bejön ez a majom védelem a véletlen érintések ellen retek? Állandóan ezzel kell szórakoznom amikor oldom fel a telefont.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Capella
senior tag
válasz 7Heads Drago #365 üzenetére
No igen, valóban lehetne vastagabb, hogy nagyobb kapacitású akku férjen bele. Különösen, hogy így a kamerasziget ráadásul extrém kiemelkedik.
Akkor viszont lenne vagy 220 g-os. Szerintem sokan bevállalnák ezt a plusz tömeget is a hasznáért.
Vagy esetleg lehetne jobb procit gyártani, és jobban optimalizált szoftvert írni. -
Capella
senior tag
Ártani biztos nem árt egy frissen kicsomagolt telefonnál sem a plusz factory reset, de szerintem annak éppen ilyen állapotban kell lennie anélkül is. Ugyanúgy indul a beállítás így is, úgy is.
A recovery menüből a wipe cache partition viszont hasznos lehet, főképp ha valami rendellenesség, melegedés, túlzott akkufogyasztás tapasztalható.
Én időnként törlöm a cache partíciót. Mellesleg így lesz egy újraindulás is. -
Ateszpapa
addikt
válasz Rinocerosz #382 üzenetére
Holnap lesz 1 hete, hogy használom, de csak tegnap jött először ez az üzenet.
Érdekes... -
OutsideR
aktív tag
Van valakinek ötlete hogyan lehet a középső gombra a Google asszisztens helyett Google Now-t visszaállítani?
-
domos
senior tag
válasz Rinocerosz #382 üzenetére
Kikapcsoltam mert nagyon zavaró. Érdekes s20+on semmi baja.
-
domos
senior tag
válasz Schuler888 #386 üzenetére
Vicc hogy ennyi pénzért ki kell kapcsolgatni dolgokat
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Van köztetek aki rendelt már snapdragonos verziót ? Gondolkozom rajta nagyon, de az gondolom vagy Amerika, vagy Kórea ?! Probléma lehet ha nem europan sim only ? Vagy ez hogy van, emiatt teljesen kilőve az a verzió ?
-
mrThomi
addikt
Köszi a válaszokat.
Én bevállalnám simán kintről rendelni, csak nem tudom honnan, ebben tud valaki segíteni milyen oldalról, és amcsi vagy korea ? A garanciát is vállalnám, ha kell visszapostázom, mert az exynoss verziót biztos nem fogom megvenni. Nagyon bízom a snapi 865+ban !
-
ADAM1337
nagyúr
-
Én az ebay-t (ebay.de, ebay.co.uk), meg amazont (amazon.de és amazon.co.uk) nézegetném, hátha megjelenik egy eladótól Európában, és onnan rendelném. Különben combos vámot is fogsz még utána fizetni.
-
S e t h
nagyúr
válasz ADAM1337 #396 üzenetére
Nálam 38 fok volt a max. Akkor böngésző ment és podcast bluetoothon hangfalra 32 fokban, árnyékban.
Most fényképezés, videózás, WhatsApp során 37.
A standby maradt 3% per éjszaka, valamibe nagyon belenyúltam amikor tiltottam.
-
mrThomi
addikt
Köszi a tippeket srácok, akkor megvárom míg valakinek lesz eladó az eu-ban
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest