- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Joe_Muad_Dib #499 üzenetére
Nagyob bumfordi, a sima átlátszó protectort lesd meg a fekete kereteset:
[link]
Ennek marha jó a szélén a fogása, és kamerát is védi, igaz kitámasztója nincs. -
FuRiONight
őstag
válasz 7Heads Drago #496 üzenetére
Amíg ezt írtad addig simán ràkereshettel volna. Igazából a csapból is ez folyik...
-
7Heads Drago
veterán
válasz Schuler888 #447 üzenetére
Valami link erről?
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz Merula Alba #423 üzenetére
A vezeték nélküli töltés meg az egész telot nyírja a túlzott melegedés miatt. A type c csatik lényegesen jobban bírják a strapát.
Ha töltés alatt 20szor leveszed a telot a töltőpadról az is nyírja az akkut.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
S e t h
nagyúr
Imádom ezt az automatikus frissítést, amikor le van tiltva mindenhol, mivel én szeretném eldönteni mit frissítek és mit nem, de reggel az fogad, hogy ez meg ez frissült.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
domos
senior tag
válasz Joe_Muad_Dib #485 üzenetére
Kösz, hát nem sietik el.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
-
Aryon87
félisten
Igen, hülyén jön ki hogy itt megy a téma, de most már mindegy, majd kikopunk innen, ha már több lesz a N20Ultra tulaj
Nem hittérítés, csak próbálom felnyitni a szemeket, mert sokan nagyon tévesen gondolják ezt a Google nélküliséget (persze van akinek fontos dolgai vannak, annak egyértelműen még gondolatba se kell jusson a 40es család).Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Schuler888
senior tag
Meg kell hagyni, amiota nem songoku az avatarja, nagysagrendekkel ertelmesebben es objektivebben forumozik, semmi baj sincs vele, most errol beugrott csiriba, de rakaeresve valami nagyon csunyat csinalhatott, mert mar nincs koztunk
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Schuler888
senior tag
válasz Hikvision #475 üzenetére
+1! Talan ebben, talan masik topikban irtam, ha most szeretnek valtani telot, a felmillara mar csak radobnam azt amivel tobbe kerul a fold2, annyira zseni lett az tele.. table... eszkoz
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Hikvision
senior tag
válasz Schuler888 #474 üzenetére
"hozzámdobták" szolgáltatónál, de a Note10+ nak a teli ára 350 bruttó volt, ennek 500, akkor inkább megéri 750-ért a Fold2, abba legalább tényleg van innováció a pénzért ehhez képest, máshoz képest pedig annak az ára is vicc, de közel sem annyira mint a note20-nak, az elődjéhez képest.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Szombaton én is viszem vissza 14-napon belüli elállással, kb annyi innováció van benne a Note10+ után, mintha vettem volna rá egy új tokot, de legalább gyorsabban merül, ennyiért ez a telefon egy vicc lett.
20 éve a PH-n.
-
akooos
veterán
válasz Gubu0101 #471 üzenetére
Nem is tudtam, hogy az iPad a GMS vs HMS témában érdekelt
Mindent meg lehet oldalni böngészőből, ismerek olyan embereket, akik böngészőből facebookoznak, messengereznek.
Én nem szopatom magam ilyenekkel, nem véletlenül léteznek ezek az alkalmazások. Nekem ez nem fér bele, másnak lehet, hogy igen. Nem akarok senkit meggyőzni arról, hogy mi a jó vagy mi nem jó. -
Gubu0101
veterán
Böngészőből hallgatom most is a Youtubeot az iPadon,mert jobb mint a letölthető alkalmazás.
Sokan nem tudom miért vannak bekaksizva a böngésző használattól,nem véletlen lett minden is úgy elkészítve,hogy azon keresztül is elérhető legyen Pedig jóformán mind a kettő 1 katt…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
domos
senior tag
Előrendelők! Keresett már valakit a retek marci kft a kiszállítással kapcsolatban?
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Aryon87
félisten
Persze. Csak erős túlzás hogy mindent böngészőből kell. Nem kell, csak az említett 2 dolgot. Az meg nem a világ vége
Persze felhasználófüggő.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Biztos vagy benne hogy mindent IS böngészőből csinálok? Drive és Fotók kb havonta ha 1x megvan nyitva ha kell valami onnan, mivel a gépen pörgetem a fontosabb teendőket (előző telókon se volt ez másképp). Minden más appból fut. Akkor mire is írod oly biztosan, hogy én hogyan használom a telefonom? Nem értem
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
doooo
veterán
válasz ADAM1337 #456 üzenetére
Hogy lehetne már borzalmas a vonalélesség? Mostanában már túlzásba vitték az élesítést, most meg, amikor végre visszavesznek belőle, akkor meg már életlen... Ugyan. Nem tudom kit akarsz meggyőzni, hisz tökéletesen látható, hogy nem így van, a saját tulajdon képeiden. Azt meg továbbra se felejtsd, hogy szűkebb a fókusztartománya, és ez nem csak makróknál látszódhat. A színek és a HDR is sokkal jobbak, és konzisztensebbek a Note-on.
Nagyon szembetűnő a minőségbeli különbség a fehér-volvós képeiden pl., nézd meg mi látszik a fűből a kerekeinél a P40-en... Maradjunk annyiban, hogy nem sok. A színekről és a túltolt kontrasztról nem is beszélve.
Este, gyenge fényben fordul a kocka, ahogy ezt már mondtuk is korábban, ez is kétségtelen (bár színekben akkor is jobb a Note).
Na meg abba sem mentünk még bele, hogy miért vannak más képarányban fényképezve egyes Note képek? Vagy miért van megvágva mondjuk a P40-es macskás kép, illetve az alapértelmezettnél miért nagyobb felbontású a Note macskás képe (azon túl, hogy a fókusz is a fülein van, nem a szemei; ez persze valahol érthető, szűk fókusztartomány nélkül is nehéz állatokat fényképezni)? -
ADAM1337
nagyúr
válasz Schuler888 #463 üzenetére
A galaxy z fold 2-be csak snapi van.
-
ADAM1337
nagyúr
Ez viszont a snapdragonos verzió, lehet aztán ott a modem nem eszik annyit 2sim-el és elfogadható lenne számomra is.
1 sim-el optimalizáltan nem volt rossz a fogyasztás, csak hát a céges kártya miatt nem hordanék még 1 eszközt.
Nálam azonos feltételeknél ugyanazt fotozva a p40 pro jött ki, viszont a gsuite dolgait a samun kényelmesebb volt használni meg mp-re pontosan jöttek a notificationok.
Amiatt váltanék a samsung rendszere bejön nagyon, majd a kövi szériánál biztos bepróbálom megint, ha exynos-t elfelejtik. -
ADAM1337
nagyúr
Elfogadom a véleményedet, miszerint neked szubjektíven a tol miatt nincs opciód.
Nekem nem létszükség a tol, viszont 2sim-el max refresh-el használva nálam az én felhasználási szokásaimmal, elfogy a telefon, out of box sajnos a p40-el mókolni kell ezt elismerem.
Kamerában fotós topikba is leírták 10-ből 2ember gondolta természetesebbnek a samut, elfogadom ezt is, de a vonalélesség borzalmas, nem belenagyítva egálnak tünik a 2 produkció, de este homályba már fordul a kocka.
A samsung viszont tud olyat ami miatt én is rápróbáltam már 2. jára. a Dex nagyon bejön, illetve az spen-t is megtudnám szokni, ha kellő üzemidő társulna hozzá. -
Aryon87
félisten
Simple sajna HMS alatt nem megy, mert az OTP xarik rá hogy kiadja (pár hónapja egyik érdeklődőnek azt válaszolták hogy kivárnak, na azóta se történt semmi), maga az app viszont elindul, csak a fizetést nem viszi végbe (bankkártyát használok, -nem véletlen- így nem tudom pontosan a folyamatot). GMS rendszeren viszont van aki tudja használni.
Drive, Fotók és egyéb kapcsolódó nyavalya vígan megy a Chrome-ban.[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
Értsd: gúglin nevelkedett öreg user mit kezd gúgli nélkül. Érted? Mindennapi használatban, telefon, naptár, levelezés, egy-két weblap, OTP app, Viber, stb... megyen-e? Ez itt a kérdés!
#452 Aryon87: igen, erre gondoltam és máshol is olvastam a mobilfizetés hiányát. Simple sem megy, nem tudod? A drive meg a fotók megoldható böngészőből.
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
JoseGee
tag
Nekem lassan egy éves a Note 10, rengeteget töltöm és totál vegyesen. Kocsiban vezeték nélkül, irodában vezetékesen és vezeték nélkül is. Ha éppen úgy alakul, hogy nem töltöm, akkor is kibír egy húzós napot. Viszont az is igaz, hogy az aksi beállítás az optimalizálton van, tehát nincs odaadva a teljes kraft a telefonnak. Ma átkapcsoltam full powerre, hát nem mondom, hogy nem gyorsult
Ami késik, az nem jön időben
-
Aryon87
félisten
Legtöbben a mobilfizetésen vannak fennakadva, valamint a drive és fotók elérésén paráznak. Előbbi valóban problémás egyes bankok esetében, mert tojnak rá (pl OTP), míg a másik kettő elérhető. Igaz régimódisan, de nem elérhetetlen. + a kényelmes megszokás hogy van Kugli.
-
Ebben azért nem vagyok biztos, mert ezek az akkus tokok lassan töltenek. Amikor rendszeresen használtam chi töltést valamelyik mobilomhoz, akkor sem vettem észre, hogy hosszabb távon változott volna az akku teljesítménye. Persze lehet, hogy ez mobilonként változik (Note-hoz még sosem használtam vezetékmentes töltést, pedig már a másodikat nyúzom, Note9 és Note10+).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kutyek
senior tag
válasz Merula Alba #448 üzenetére
Azzal tisztában vagyok, hogy a Note a legjobb, komoly mobil munkaeszköz / iroda - nem is kétlem, hogy ebben jó, a legjobb, sőt elég jó IS :) a mondandóm lényege az volt, hogy a folyamatos, tartós egyszerre töltés + használat nem tesz neki jót, tehát ha huzamosan ennek teszi ki a user, akkor minimum a szokásosnál rövidebb akku élettartammal kell készülni.
-
Merula Alba
tag
Erre hajlok én is igazából, engem a tartós melegedés zavar.
Folyamatos használat mellet azért kellemetlen a dolog. Mondjuk jön a téli szezon, jót tesz a meleg a kezemnek. Mindenesetre nem szeretném megfőzni a kicsikét, de itt a fórumban azt is látom hogy a melegedés nem mondható általánosnak.kutyek: A Note széria eltekintve néhány húzástól, jellemzően munkaeszköz. Még akkor is ha esetemben nem pont ilyenre lenne szükség. Nem fotózásra, médiafogyasztásra, játékra van kihegyezve ez a széria eredetileg. Persze használható ezekre is, sőtt... A Note név inkább egy funkcióhalmazt takar adott telefonon belül. Ebbe bele tartozik az S-Pen és minden hozzá kapcsolt kisebb nagyobb feature, de még ezen is túlmutat. Megveszed a telefont és telepíted rá az általad fontosnak vélt appokat, de ez jellemzően nem teszi munkára alkalmassá a mobilod. Ismerek olyat aki a Note 10+ -t mobil irodaként használja. Neki nem kell laptop, notebook, tablet... Amihez kell neki tökéletesen elég. Hozzáteszem elég sikeresen csinálja a munkáját vele.
Tudom hogy ez nagyon fanboy szöveg de yzerintem így van. Még akkor is ha a Samsung szerint ez flagship. Azt is tudom hogy nem hibátlan, egyik széria sem volt az. Van hogy változtatnak és rossz az irány, most is elkurvultak kicsit. Nagyon hangsújozzák a játékra használhatóságot.... Ha arra kellene akkor ennyiért veszek egy ROG telót. Az arra jó.
Az akku halála nem hat meg, ha meghal akkor jön a másik. Ez sajnos egy ilyen sport. A telefonnak amit veszek annak viszont bírnia kell.Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
Schuler888
senior tag
"ott tartunk, hogy a Huawei rövid időn belül akár mint tényező is megszűnhet a mobilpiacon"
Egyre durvabban..
"Jövőre teljesen összeomolhat a Huawei (...) A jelentések szerint a szorult helyzet miatt túlélő módba kapcsolt a vállalat, gyakran éjszaka és hajnalban riasztják a partnereiket, hogy a lehető legtöbb alkatrészt szállítsák le a maradék két hét során. (...) A helyzet állítólag annyira kétségbeejtő, hogy a káosz közepette már a félkész, teszteletlen és össze sem rakott termékeket és alkatrészeket is azonnal kéri a Huawei.""Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
S e t h
nagyúr
válasz ADAM1337 #439 üzenetére
Nagyon becsípődött ez nálad, pedig többen is írták, hogy nem egyértelműen jobb a p40, mint ahogyan te látod.
A p40-nek az aksin kívül semmi előnye nincs, főleg nem fotózás vagy videózás téren.
Ha egy Pixelt, Iphonet, vagy Xiaomit rángatsz ide, akkor azt mondom oké, azok tényleg jók, de jelenleg ott tartunk, hogy a Huawei rövid időn belül akár mint tényező is megszűnhet a mobilpiacon, ezt is érdemes szem előtt tartani.
Akinél meg elsődlegesen a fotózás a preferencia, az ne a Huawei táján keresgéljen.
De mondok még jobbat. A telefonok között, főleg a prémium kategóriában annyi különbség van a fotózás terén, hogy nem is érdemes ezzel foglalkozni, lásd blind tesztek, sokkal inkább viszont a jelentősebb eltérésekkel pl videózás, aksi, S-pen, támogatottság stb.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
<Lacy85>
addikt
Nem nagyon kell sorolni, mert gyakorlatilag mindent használok, ami google (dokumentumok, fotók, drive, gmail, térkép, youtube, stb.) és szándékozom továbbra is használni őket.
Szóval nálam a HMS teljes mértékben ki van zárva.Szerintem sem rossz telefon. Sőt.
[ Szerkesztve ]
-
-
ADAM1337
nagyúr
-
kutyek
senior tag
válasz Merula Alba #433 üzenetére
Nincs, nem is volt Note-om, de amiket leírsz, arra nem biztos, hogy egyetlen eszköz a megfejtés (vis.1 mobiltelefon). A folyamatos, töltés melletti aktív használat semmilyen akkus elektronikai eszköznek nem tesz jót, de a telefonokat a kis méret miatti koncentrált hőterhelés kifejezetten nyírja. A Li-Ion akksinak a legnagyobb ellenfele a hőterhelés, használat és töltés közben hatvanyozottan árt.
Ha a folyamatos GPS használat folyamatos navigációt jelent, arra egy külön céleszköz valószínűleg ésszerűbb választás, de még így is lehet, hogy az állandó, egyidejű töltés + használat (tehát csak böngésző / céges app + egyebek, navi nélkül) hamar megöli az akkut.
Nálam (ha amúgy megoldható) a fentiekre telefon (+ tablet) + navi lenne a megoldás.[ Szerkesztve ]
-
válasz Merula Alba #433 üzenetére
Vegyél egy akkus tokot, azok általában hozzáadnak még 3000-4000mAh-t, egy ekkora telefonnál. Úgy is vastag a kamera sziget, legalább nem fog így kilógni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Merula Alba
tag
válasz ADAM1337 #424 üzenetére
A kb. 4 óra képernyőidőbe bele kell érteni a gps-t is. Bár mondjuk ezen elgondolkodtam, szerintem esetenként le tudom minimalizálni hogy ennyi Sot alatt kevesebb GPS menjen. Ezzel nyerek egy szép adag naftát.
De ez is esetleges., nem mindig megoldható. Eddig eleve nagy aksis telefonokkal operáltam, vagy pl a Note 3 esetében bővített akku volt. Irdatlan jó volt velük dolgozni, de a mostani telóm kezd kifáradni. Váltanom kell, ezek szerint nem is biztos hogy az új Note lesz az. A másik topik tippet köszönöm szépen, ott is körbekérdezek majd. Nem szívessen mondok le az új Note-ról.(#427) Schuler888
A legtöbb negatív kritikát ki tudom szűrni arra a szintre ahol csak az engem érintő gondok/panaszok vannak. Persze elfogadom a többit is ha jogos de ugye nem találkozik az igényeimmel. Azt értem hogy gyors, sőtt nem is volt kétséges számomra.
A kérdésedre is válaszolva... A teló vezeték nélküli töltésen lenne a nap nagy részében. Ahogy fentebb is jeleztem a GPS-t esetenként tudom csökkenteni. De a kijelzőidőt semmiképpen szinte. Sőtt, osztott képernyőn futna böngésző és navi, céges app, a kamera még nincs is említve. Ha az kell akkor a zenehalgatásról is lemondok telefonról. De jó lenne az S-pen-el dolgozni sokszor. Kompromisszumot még egy bővített külső akkus tokkal tudok elképzelni. Sok telefonhoz van olyan ami vezeték nélkül tölt. Ha pedig nem dolgozok vele akkor le is vehetem róla.(#432) JoseGee
Gondolkodtam ezen is, csak vajon ahhoz meddig lesz rendes támogatás? Ahhoz lenne nagyobb akku is, a problémák nagy része meg is oldódna.[ Szerkesztve ]
Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
JoseGee
tag
Az igényeid alapján a te telefonod, a Note 10+.
Ami késik, az nem jön időben
-
<Lacy85>
addikt
Lehet, hogy mégis benevezek egy Ultrára. Elkezdtem kicsit komolyabban fotózgatni mobillal és kellene valami vadállat kamerás mobil.
A P30 Pro raw képei is elég durvák, de nem igazán jön be az emui, na meg szeretek friss telót venni.
Az S-Pen meg nagyon hiányozna. -
moleculez
veterán
válasz Schuler888 #429 üzenetére
En majdnem vettem egyet.
Csak nem adott annyit a provident.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
TODI1111
veterán
Azzal nyugtatom magam, hogy nem kell nekem ilyen készülék,mert jó az ami van. Mégis bújkál bennem a kisördög és attól tartok ki fogom próbálni. Minden eddigi csúcs samsungnak volt vagy van valami nyűgje mégis megvolt majdnem mind. Pár napja egy kicsit hossabban megnyomkodtam (kár volt) és ha nem ennyibe kerülne már meg is vettem volna.
-
Schuler888
senior tag
Persze hogy kapja az ivet, mert mashol ugyanezen az aron jobb SoC jar melle. Meg a piacvezetot mindig is divat volt fikazni, plane itthon... Mindemellett az osszes tesztben benne van, hogy ennek ellenere rohadtul gyors ez is, tehat kicsit tulzo a hiszti, ami korulotte van. Seth kollega beallitasait kerd el, nala az uzemido is egesz jol beallt.
4ora SoT mellett a 8-9 ora gps navi toltore rakva ertendo, kepernyo jelzes nelkul, csak hangos navigalassal?[ Szerkesztve ]
-
-
ADAM1337
nagyúr
Esetleg itt kérdezd meg: [link]
Az elvárások nagyon durvák amit leírták ennyi gps mellett bekapcsolt kijelző is kell ? Illetve az ár se mindegy.
A folyamatos gps használatot az én telefonom se tudja mármint ha naviról van szó, a többit igen. -
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Kicsit elment a kedvem a legújabb Note megrendelésétől. Nem megszokott nekem ez a sok kritika egy flagship-el kapcsolatban, ennyi pénért pláne. Volt saját Note-om is régebben, a 3-as még a mai napig üzemképes. Igaz nem hibátlan, meghalt benne a wifi/BT modul. De több mint 3 évig tette a dolgát elegánsan. :-) Az utána következőkkel csak ismerősök által van infóm. Viszont ott sem volt komoly panasz emlékeim, szerint.
Azért is zavar ennyire ez most mert telefont szeretnék venni, a jelenlegi telefonom maradna tartaléknak... ilyesmi.
Szóval az igényeim a következők kb 4 óra (100-20%-ig) képernyőhasználat mellett:
-7" col körüli méret. A képernyő mérete megkönnyíti a munkámat, különösen az osztott képernyő. Refres rate hidegen hagy, részemről teljesen felesleges a 60-nál magasabb, tiltanám is ha lehet. (Lehet?)
-Szinte folyamatos (napi 8-9óra) GPS használat.
-Napi 100-150 fotó. A képek minősége nem kiugróan fontos, jellemzően közeli képek. Csak dokumentáció, nem fullprofi minőséget várok el. :-)
-Gyors töltés vezeték nélkül. Az USB-s töltés hamar gerincre vágná a telefon csatlakozót, ezt pedig még garancia mellett sem tehetem meg, munkaeszközről lévén szó. Powerbank-ról tölteném.
-A melegedés azért ne legyen vészes, folyamatosan nyomkodom, kézben tartom munka közben. Télen nem telefonnal szeretném leolvasztani a szélvédőt.
Sokat várok el így a Note 20 Ultra-tól?
Nem tudom merre keresgéljek igazából, mert nagyon vártam az új vas megjelenését. Viszont sok negatívumot olvastam, és kicsit elment a vásárlási kedvem... Van alternatíva friss vassal? Mert amit én találtam az a Huawei Mate 20X 5G, de ugye az nem friss vas, és S-Pen sincs hozzá. De ezeket leszámítva megfelelőnek találom minden másban.Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
poli27
veterán
válasz ImpersonatoR #420 üzenetére
A samsung pay amúgy se megy itthon... le se lehet tölteni a playből..
-
addikt
válasz Cattle_Decap #408 üzenetére
Rendeltél már innen (vagy valaki)?
Elvileg HK verzió dual sim 256 Gb és a Volte + samsung pay nem működik itthon vele ahogy nézem.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz ADAM1337 #396 üzenetére
Leszedtem most egy CPU monitor appot. Sima böngészés közben negyed óra után az aksi 28fok, CPU 30, képernyő 120 hz.
Igaz most meleg sincs, 20 fok alatti a léghőmérséklet.Viszont a 120hz tényleg komolyan harapja az aksit.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz TODI1111 #414 üzenetére
Én még egy Noteot sem dobtam el, az S-pen miatt kötve vagyok a szériához, alternatíva nincs.
Leírtam pro és kontra a véleményemet a készülékről, szeretem, de a whoa faktor nincs meg, ami benne van az más készülékekben is megtalálható kevesebb kompromisszummal, de mínusz S-pen.
A mostani széria csak tényleg azoknak ajánlható nyugodt szívvel, akik az S-pen megszállottjai, kalandorok csalódhatnak benne.
Nem lepnek meg a note széria kivezetéséről szóló hírek, a sorozat egyre inkább elveszti, elvesztette exkluzívitását, egyediségét.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Nem a disabler szerintem az oka, de ebben megerősített már vki más is egyéb fórumon.
Egész egyszerűen ennyire jó a deep sleep a telóban.
Én átnéztem az összes appot amit felraktam és mindet deepbe küldtem aminek nem szükséges, hogy a háttérben maradjon.
Mondhatni egészen szűk azon alkalmazások köre, amelyeknek valóban indokolt mindig futnia és problémát okozna ha bezáródnának lásd zenei, podcast, térkép és egyéb másoknak fontos alkalmazások.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
mrThomi
addikt
válasz Cattle_Decap #408 üzenetére
Köszi, ez is jónak tűnik. Rendeltél már tőlük ?
Mondjuk a német saturn áraihoz képest drága [link]
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Nem valószínű, mivel beszerezhetetlen .uk shopba kapható amúgy, de elég combos áron.
Én ma leadtam 14napos elálással a telefont, ezzel még futhattak volna egy kört.
Ami nálam deal breaker volt:
-A kamera nem olyan mint a tesztekbe mindenhol kevés a vonal élesség elvesznek a részletek (p40pro-hoz képest, amúgy nem rossz, de nem ebbe az árkategóriába.)
-Soc melegedés, nagyon durván melegszik a telefon antutuval Soc-ot nézve simán 70fokig felkúszik.
-2sim-el hitvány üzemidő, gsam batteryvel monitorozva is az látszodik, hogy simán csak sok a SoC standby fogyasztása, így 2sim-el adaptive-on 3óra kijelző idő várható.Ami tetszett nagyon:
-Forma kialakítás szerintem marha jól fest, és jó fogása is van.
-Funkciók: dex,spen, oneUI is nagyon jól testre szabható oneplus szintű könnyűség.
-Videó felvétel nagyon jó tényleg azt veszi amit látok.
-Gyorsaság
-KijelzőTovábbi jó forumózást még lehet visszanézek.
-
mrThomi
addikt
válasz FuRiONight #401 üzenetére
Basszus tényleg most látom az elmentett könyvjlezőknél, anno kérdeztem a Note10+ topikba, mert már ott ia erősen gondolkodóba ejtett a snapi 855. Nekem már az is megéri hogy ha a standby fogyasztás jobb.
S20 ULTRA white az is vagány lenne -
Capella
senior tag
Igen, valóban beletaláltál a tiltással.
Ez a standby fogyasztás egész rendben van. Úgy írtad, hogy a Package Disablerrel lőttél ki dolgokat. Ezen felül gondolom lehetett még a beállításokban is molyolni.A Package Disablerrel lehet exportálni a letiltott elemek listáját, nevét xml fájlba, hogy legközelebb ezt importálva egy gombnyomással ugyanitti vagy akár másik telón tudd ezeket tiltani.
Én csak javasolni tudom a többiek érdekében, hogy csinálj egy ilyen xml export fájl, és oszd meg a fórummal a tartalmát. Ha nem is a fájlod linkjét, akkor legalább a tartalmát bemásolva.
Ebből mindenki tudna szemezni, hogy mi az amit mégsem tilt, mert esetleg használja, vagy letilthat pluszban is.
Mert akinek nagyon melegszik, vagy túl sokat fogyaszt az N20U, ez nagy segítség lehetne.
Már amennyiben szert tesz egy Package Disablerre. De enélkül is kiderülne, hogy neked mik voltak az energiafaló folyamatok között, ha nyilván nem is minden letiltott volt ilyen. -
válasz FuRiONight #401 üzenetére
Magyarországra nem szállítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest