Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
Lord-of-NRG #249 üzenetére
A Galaxy Store-ban megtalálod.
-
Thocy a ZAGY
tag
-
Thocy a ZAGY
tag
Ma megjött a március 1-jei biztonsági szintet hozó frissítés is. Ezúttal magától találta meg... :)
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
ateszapa748 #227 üzenetére
Nekem tegnap talált frissítést (Note 20 5G XEH), de rákeresésre, magától nem szólt. Már telepítettem is, el nem rontott semmit, a biztonsági javítás szintje február 1-jére módosult.
-
Thocy a ZAGY
tag
Egy hete vettem egy Note 20 5G készüléket (apró érdekességképpen az utolsót hoztam el a Vodafone-tól az országban). Az áron lehet vitatkozni, de mivel 3-4-5 évre vettem, mint az előző telefonjaimat, éves bontásban azért nem olyan veszélyes, s mivel szempont volt a beépített toll, az Ultra plusz képességeire pedig nincs szükségem, emellett döntöttem.
A telefon egyelőre tetszik, kellően pörgős. Hozzáteszem egy SD 630 processzoros Sony XA2 Ultra készülékről váltottam, amit egy univerzális Nillkin aktív tollal használtam "Note" célokra is (már amennyire alkalmas volt rá), de a Samsung köröket ver rá használhatóságban, bár ezt az árkülönbözet miatt el is vártam.
A 60Hz-es kijelzőnél a 120Hz tényleg érzékelhetően jobb (megnyomogattam egy S21+ telefont is), viszont a mindennapokban nekem nem gáz a 60Hz sem, legalábbis nem érzem úgy, hogy nem tudok élni a nagyobb képfrissítési frekvencia nélkül. A kijelzővel egyébként tökéletesen elégedett vagyok, verőfényes napsütésben is elég amit tud. A jegyzeteléshez, amatőr rajzoláshoz megfelelő a toll késleltetése, egyáltalán nem zavaró.
Az akkumulátor nálam nagyjából másfél napos munkanapokon (biztosan le lehet meríteni egy nap alatt is, de az én felhasználási szokásaimmal 30-50% eddig még mindig maradt benne), hétvégén simán tudja a kettőt, talán a hármat is (akkor inkább a GPS részét használom ki túrázáshoz, futáshoz, a kijelző alig megy). Hozzáteszem a fenti Sony a három éves, 20%-kal kisebb akkumulátorával is kicsivel többet tudott még (a második nap reggelén is el mertem vele indulni egész napra töltés/töltő nélkül), de együtt tudok élni vele, ha ez ilyen marad.
XEH romon működik a Volte, illetve egyszer talán majd az 5G-nek is lesz értelme vidéki megyeszékhelyen.
Amit nagyon rühellek, az a kiálló kamerasziget. Kapott egy gyári Samsung szilikon tokot, azzal nem lóg ki. Sosem fogom megérteni, hogy a tervezők a designer részlegekeknek hogyan engedhetnek ilyen ocsmányságokat tervezni. Ha alapból a tokkal együtt is teljesen elfogadható vastagságú lenne a készülék, egyrészt nem billegne az asztalon (és ugye nem egy átlag telefontól beszélünk, hanem egy Note-ról, amire azért lehet, hogy jegyzetelne az ember, ha már ilyet vett), másrészt bele lehetne tenni 15-20%-kal nagyobb akkut.
Itt jegyzem meg, hogy engem a plasztik hátlap nem zavar (nem csak a tok miatt, anélkül is jobban tetszik a fogása) csak lenne egy síkban a kamerákkal, amikből nekem szintén elég lenne egy, mint a régi szép időkben. Persze, ha tényleg ez az igény, akkor tőlem elfér hátul akármennyi, csak maradjon hely normálisan megfogni és tartani a telefont.
A DEX funkciót még nem próbáltam, de tervbe van véve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Politika
- Warhammer 40.000
- Egér probléma
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AutoCAD
- Renault, Dacia topik
- Dolce Gusto
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest