- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 lite- van egy tollad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz
Cartman023 #560 üzenetére
Szép lassan kiderült.
A játékok jellemzően a sima notification area-ba dobják az értesítéseket. Na ezt elkapja a Game Launcher, és a saját felületén is kirakja ezeket. Ezzel nincs semmi baj, de ha a sima felületről törlöd az értesítést, attól még a Game Launcher-ben megmarad.
Dobtam egy gyors videót, látszik ahogy kitörlök egy SW:GoH értesítést, de a Game launcher-ben ott marad.
[link] -
RandomName
senior tag
válasz
Cartman023 #560 üzenetére
Tudja a fene, nézegettem amikor adott játékban napi event, stb van és az alapján nem látok összefüggést.... De nem kizárt....
-
kekedi
senior tag
válasz
Cartman023 #266 üzenetére
"Talán annyi, hogy néha feloldás előtt este felé random felugrik a "véletlen érintés" ablak és akkor oldalra kell húzni. Kivágott fólia, szóval nem takarja a kamerát semmi sem."
Nekem is volt ezzel probléma, még pedig azért mert feléig (vagy teljesen) a párna alatt volt. Sötét is volt neki, hozzá ért a párna is. Emiatt az ébresztőt nehezen tudtam kikapcsolni (reggel).
Kénytelen voltam kikapcsolni a véletlen érintés védelmet.
Legalább 1 hónapja van így, nincs gond vele. -
MrCsiT
addikt
válasz
Cartman023 #225 üzenetére
Gyári Samsung üvegfóliát próbáltál esetleg?
Enyémen most egy Fixed vagy hasonló (Alza akciós) üvegfólia van, ami a kameralyukat is lefedi. A gyári ott kivágott, nem takarja a kamerát, érdekes.
Tapasztalatként még: üvegfólia mögött újra regisztráltam az ujjlenyomatokat az de még így is
-hosszabb ideig kell az ujjam az érzékelőn tartanom, mint a Note9-nél, ami tényleg azonnal oldott;
- tízből kb kétszer nem tudom feloldani, végül a megadott mintával oldom fel. ( Érintési érzékenység aktív persze a beállításoknál.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest