Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Sztereó hang? Az S10-ben is volt sztereó hang. Sőt, az S9-ben is. Ilyen gyorsan felejtünk? Mi az a 3D Scanner? Az ujjlenyomat olvasóra gondolsz? 3 frissítést vártam az S10-zel, a 3. után se volt az igazi, és dühített, hogy erőt kell kifejteni. A P30 P-vel most fasza. Biztosan jobb lett a Note 10-ben, de ugye, akinek egyszer a kedvét szegik...
(#262) Juhaszatti Az az igazi bajom, hogy az S7 A messze jobb volt, mint amit az S10-nél tapasztaltam. Visszafelé megyünk. persze azóta én is profibban építem fel az amatőr vagy félamatőr filmjeim. Az eggyel korábbit az iPhone-nal és két DSLR-rel, Canon 5D-vel forgattam. Azt kell belátni, hogy egy mobil is lehet olyan jó képminőségre, mint egy komolyabb kamera, és töredék pénzből kijön olyan, ami faszán stabilizált és tud 240 fps-t stb. Amit nem igazán tud, alacsony mélységélességű, plasztikus képet adni, és ha mondjuk valami fényelhető LOG módot akarsz (amit filmszerűen lehet színezni), azért a zsebbe kell nyúlni. A Samsung pl. támogatja a Filmic Pro LOG módját, a Huawei sajnos nem.
Talán lesz alkalmam a közeljövőben kipróbálni a Note 10-et valami profibb filmes appal, szeretném megcáfolni magam. Azt ennek ellenére könnyű belátni, hogy ezek a fotók bizony nem az igaziak. Az éjszakai mód meg röhejes a HW-jel összevetve.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Samsung kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Trollok komolyan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi