-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VivienR
tag
M értem az Amazon Kindle problémát.... Igaz a legnagyobb kiadványok kB 200MB körül mozognak, ráadásul SD kártyára van kihelyezve, ami már lassan 4 éves, mégis a kezdő képernyő kB 2-3 másodperces betöltése után szinte azonnal betoltődik minden.
Régen Chromeot használtam aztán atalltam az Edgere, de sajnos eléggé proci zabáló (persze lehet le kellene szoknom az 90+ megnyitott oldalakról), így inkább tovább álltam a Samsung böngészőre... Vannak hülyeségei, de kilőtt az üzemidő... -
fzboxx
senior tag
Én is csak azt tudom mondani, hogy ezekkel nem találkoztam még. Note 10+ 256 független.
Talán a kamera auto módban lehetne jobb, de más nem jut eszembe.
Én nem játszok vele, sebességgel semmi gondom.
Egy dolog hiányzik, a 120hz kijelző, de ez nem hiba, adottság. Majd a következő...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- IPhone 12 64GB gyári független új akku
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest