- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akinek rosszabb lett az üzemidő, az próbáljon meg egy cache törlést a recoveryből, hátha segít.
-
válasz
M_AND_Ms #6154 üzenetére
A külön pixeleket nem, de különbséget akkor is lehet látni fHD és QHD között. Utóbbinál több részletet lát egy átlagos szemű ember (értsd 40 alatt). Nem, nem azt állítom, hogy külön minden pixelt lát, hanem több részletet érzékel a szem. De az fHD felbontás is bőven elég.
-
válasz
Ezekiel Ston #5967 üzenetére
Jól sejted, de ha nem hivatalos szervizben csináltatod meg, akkor ugrott a garancia.
-
válasz
ateszapa748 #5724 üzenetére
Ha megnyomod a beállítás gombot, látni fogod.
-
válasz
Tündike25 #5717 üzenetére
Valszeg olyat vettél, amiben nincs beépített DAC (hangkártya), mert hogy olyan kell a samsungokhoz. Abból sem jó az olcsó, mert azok általában rossz hangminőséget produkálnak. A legjobb, ha bemész egy samsung üzletbe, és ott veszel egyet (persze ha már árulnak), mert az biztos, hogy jó lesz.
-
-
válasz
Joe_Muad_Dib #5337 üzenetére
Hehe, előtted kettővel: Star Wars rajongóknak...
Erre a te hsz-ed így olvastam: Most hívott a Yoda...
-
válasz
RiseOfEvil #5047 üzenetére
Döntsd el, hogy a kisebb vagy nagyobb kijelző kell e neked, mert azon múlik többnyire. Bár az akkuidő is jobb valamivel a + modellnél.
-
válasz
eladogeppc #5032 üzenetére
Nekem is Telenor SIM, a fényerő automatán van, mondjuk keveset telefonálok, van hogy napokig nem. Általában netezni szoktam, streamet, youtube-ot nézni, és játszani.
-
válasz
eladogeppc #5030 üzenetére
Nekem is simán összejönnek 8 órák a Note10+-szal, az android 10 óta. 1 SIM.
-
válasz
Parallaxis #4677 üzenetére
Ez most tapasztalat? Mert nekem még sosem fordult elő, és eddig csak egyszer írt ilyesmiről valaki itt a topikban, az is sok éve fordult elő vele.
-
válasz
Hipermang1 #4542 üzenetére
Esetleg a pen miatt? Mert ugye az már BT-s is.
-
Én Note 9-ről tértem át Note10+-ra. Van különbség a Note 10 javára, de nem jelentős, ráadásul van akinek jobban bejön a hátlapi ujjlenyomat olvasó, és az írisz szkenner, ami nincs Note 10-en már. Ha számít az ára, a Note9 jobb ár/érték aránnyal rendelkezik, ha nem számít, én a legújabbat venném. Ami még dönthet, hogy Note10-en már jack csatlakozó sincs.
-
válasz
telefonmágus #4458 üzenetére
Ne legyél már ilyen igénytelen, tegyél már be normális screenshotokat.
-
-
Sötét módnál android 10 alatt most a gyári billentyűzet világos színű (ebben nem értem a logikát). Valaki talált módot arra, hogy olyanra lehessen állítani, mint android 9 alatt volt?
-
válasz
eladogeppc #4248 üzenetére
Megint be kell állnia, 1-2 hét után már valszeg jó lesz.
-
válasz
Evil Snowman #4228 üzenetére
Első körben elég a cache törlés, csak akkor csinálj teljes resetet, ha gondod lesz valamivel.
Recovery-be a hangerő fel + ki/bekapcsoló gomb állandó nyomásával lépsz be (kikapcsolt állapotból).
-
válasz
TheBikerider #3822 üzenetére
Ezt a fajta fülest mélyebbre kell a füledbe nyomni az átlag agybadugósaknál. Amúgy a kategóriájában a legjobbak között van.
-
válasz
Bandeee007 #3785 üzenetére
Köszi, mondjuk nem azt, hanem a Samsung féle Edge Lighting+-t használtam. Utóbbit leszedtem, és azóta működik az AoD rendesen.
-
Nálam megszűnt a működése az AoD-nak a mai frissítés után, és nem lehet újra bekapcsolni. Másnál is előfordul ez?
-
válasz
entoni1989 #3689 üzenetére
Nekem Telenor előfizetésem van, és a vásárlás napjától ott virít a VoLTE logó, vagyis első naptól kezdve, hogy kijött a telefon. Menj be egy Telenor üzletbe, és kapcsoltasd be a VoLTE-t az előfizetésedre.
-
válasz
MikeWazowski #3639 üzenetére
Nem. Android 9- tól van ez, minden mobilon.
-
válasz
telefonmágus #3499 üzenetére
Csakhogy a készülék független a szolgáltató termékkódjával is. Ezért nem azt kérdezte, hogy a rajta lévő rom független-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmgyűjtés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest