-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz
Roland861010 #1449 üzenetére
Azon a falon ilyen tapéta van, és a menyezet rücskös és koszos is.
-
Teal'C
veterán
válasz
Roland861010 #1447 üzenetére
-
Teal'C
veterán
Vettem ma egy ilyen telefontartót [link]
Fel is raktam a műszerfalra pont velem szembe.Azt kell mondjam minden pénzt megért. Nem takar ki nem zavar és nem tereli el a figyelmet sem. Atomstabil, van hozzá egy öntapadós alátét amit fel kell ragasztani és erre tapad rá az eszköz alján lévő zselatinos gél.
-
Teal'C
veterán
válasz
Roland861010 #1287 üzenetére
Sammobilos forrás szerint szept és okt több javítócsomag is érkezik.
Másrészt tegnap jelentek meg az első szept frissítések és már hozzánk is befutott ez azért elég gyors. -
Teal'C
veterán
Pont erre utaltam.
Van egy akku a mi 100 egység és ezt be kalibrálják egy készülékbe ami nekünk úgy fog kinézni kb 20-90% (ami a telefonban 0-100% ot jelent a túlmerítés és túltöltés elkerülése végett.
Majd legyártanak a készülékhez egy energia és töltésszabályzó egységet illetve a vele kompatibilis töltőt (sok sok szabványra és fejlesztésre ktatásra épülve)Ezek után sok okos ember azt mondja te ne használd azt ki amit egy laborban millió dodóért fejlesztettek mert elromlik
Inkább szidd azt a kibaszott gyártót mert naki 2-3-4 alkalommal kell tölteni
Az hogy állításuk szerint ha 40% ot használsz az akkuból akkor hosszabb lesz az élettartama igaz csak nem úgy ahogy azt lefestik. Mivel nem 1 ciklust töltesz bele egyszerre cserébe nem is tudod olyan sokat használni.
Ráadásul pl a note 10+ 0ról 34% ra kevesebb mint 10perc látszik hogy itt a legjobb a töltés vezérlés és a leggyorsabb is. De nem véletlenül nem folytatódik ez az ütem. -
Teal'C
veterán
Elindították a szeptemberi frissítéseket.
-
Teal'C
veterán
Már bocs de ez hülyeség
"Egyébként ha éjjel töltitek a telefont, azzal igen hamar szétcseszitek az akksit. Ezzel a 25W-os töltővel már inkább napközben töltsetek rá, sokkal hosszabb élettartama marad az akksinak"Csak és kizárólag a ciklusok száma számít ami kb 1000-1200 0-100 ra töltést jelent és csak ez után kezd hanyatlani a teljesítmény. Az új töltő egyébként 5 féle töltésmódot tud ha jól számolom így ez az eddigi 2 höz képest elég nagy ugrás így ez full inteligensen kezeli a töltést.
Sajnos egyes magukat szakértőnek tituláló források nettó baromságokat terjesztenek a médiában interneten.
-
Teal'C
veterán
Nem hinném hogy kifognál hibásat persze lehet de ez benne van nekem eddig 1db volt gyári hibás pedig en aztán fogyasztom a telefonokat rendesen, egy s8+ azonnal cserélték.
Online rendeld le akkor van 14 nap teszt. Amit javaslok hogy kapcsold be frissítsd majd fr azonnal. Utána teszteld lakd be. Ez sem tetszett először ez a készülék de egy fr mindent megoldott és hibátlan. -
Teal'C
veterán
válasz
Memmaao #1209 üzenetére
Ha az ember ügyes és vannak kapcsolatai nem bukik vagy csak minimálisan de pl az s10+ 1tb on még nyertem is. Ezért is cserélem sűrűn mert így lehet jól kiszállni belőle.
De megmondom őszintén ez a telefon most megfogott lehet hogy kihúzom az n11 ig ezzelAmire nekem kell arra ez az első ami full kifogástalan.
-
Teal'C
veterán
válasz
Memmaao #1206 üzenetére
Hát ha neked 30 perc szarakodás. 20perc mentés typec pendrive ra 10 perc telepítés. Persze megértem azokat akik hót suták az ilyenekhez és igazábol nem is érdekli az egész csak van azt kész. Akinek nem inge ne vegye magára mielőtt valaki megsértődne. És nem kezelem hímes tojásként azért van a fólia és tok. A biztosításra meg inkább nem is írok mert én meg azt tartom felesleges pénzkidobásnak. Nekem is benne a céges kártya de ez nem kizáró ok semmire. De részemről ennyi mert tuti nem fogjuk és nem is akarjuk egymást meggyőzni.
-
Teal'C
veterán
válasz
Memmaao #1200 üzenetére
Ha fél évig meglenne egy telefonom lehet hogy meg is fogadnám a tanácsod
ja nem mert akkor is havonta vagy mikor kell lecserélném a fóliát. 3-4 hónapos telefonnál igen is árképző mert sokat elárul arról milyen módon használtak egy készüléket és mennyire vigyáztak rá. Mellesleg hogy ki mit bámul azt mindenki döntse el maga.
-
Teal'C
veterán
-
Teal'C
veterán
válasz
Parallaxis #1194 üzenetére
+1
-
Teal'C
veterán
Én ezt az app ot találtam ami halál egyszerű és működik: [link]
-
Teal'C
veterán
válasz
norbi93 #1138 üzenetére
Aki használná az ujlenyomat olvasót az az üvegfóliát felejtse el, vagy lyukas vagy nem működik rendesen az olvasó mondjanak vagy írjanak rá bármit.
Ha nem kell az ujlenyomat akkor lehet uv-s (ebay-on van olcsón és jók is), teljesragasztós (már ha találsz ilyet a piacon) vagy körben ragasztós de ezeket nehéz pont jól feltenni és ha nem sikerül feljön és alámegy a por.
Ha nem dobálod elég a fólia is ezekből van sok dunát lehet rekeszteni velük és nem mindíg a drága a jó, a spígen fólia nagyon jó és már nem olyan mint az s9+ hoz volt hanem full átlátszó és működik vele az ujlenyomat olvasó is.
Erdemes pl ebay ról rendelni hátsó fóliát is, ezek full takarnak és ha esetleg por kerül a tok alá nem lesz karcos a telefon. Ezekből nem kell sok mert a tok mindíg védi így nem jön fel elég akár évente cserélni.Mellesleg a gyári fólia ha eredetileg is jól van rajta akkor iszonyat sokat bír es a toll sem cseszi szét.
-
Teal'C
veterán
válasz
yodamester10 #1059 üzenetére
Az lehet de elvárható lenne hogy pontos specifikációkat jelenítsen meg és nem csak kimasolom az alapot azt jól van. De ez nem személy szerint rá vonatkozik hanem kb mindenkire aki ezzel foglalkozik. Sokszor van hogy keresem valaminek a paramétereit és nincs sehol feltüntetve.
-
Teal'C
veterán
válasz
yodamester10 #1056 üzenetére
Már az első specifikációnál kikapcsoltam mert a leg lényegesebb dolgok fel sem voltak sorolva mint pl az ufs3
-
Teal'C
veterán
válasz
yodamester10 #1041 üzenetére
0,4 és 0,8 sec a 0,4 sec az 12 mp
-
Teal'C
veterán
válasz
Schuler888 #786 üzenetére
Igen, a Galaxy store változat.
-
Teal'C
veterán
válasz
7Heads Drago #746 üzenetére
És aktiválva van a fiókodon az frp lock. Illetve csak az a factory reszet számít amit recovery ből csinálsz.
-
Teal'C
veterán
Erről hallott valaki vagy megint csak mi maradunk ki belőle [link]
-
Teal'C
veterán
válasz
7Heads Drago #744 üzenetére
Ez azért ebben a formában nem igaz! És most kivételesen meg kell hogy védjem Parallaxist. Ha be van kapcsolva a google védelme és factory reszetet csinálsz kb 99% hogy kuka a telefon amennyiben nem tudod a telefonhoz használt email címet és jelszót FRP lock ba kerül. Persze van az az ember aki ki tudja nyitni de most az illegális dolgokat ne firtassuk.
-
Teal'C
veterán
válasz
ForRedGlory #725 üzenetére
Szétkapta mint morzsi a lábtörlőt
-
Teal'C
veterán
válasz
dilajoska1 #629 üzenetére
+1 Nekem is csinál hasonlót de hálózati hiba.
-
Teal'C
veterán
Ket infó
Ma volt már vagy 20-30 hívásom és a közelség érzékelő kifogástalanul megy.
Vettem egy gyári áttetsző szilikon tokot amiben a készülék mit sem vesztett a szépségéből. -
Teal'C
veterán
válasz
Parallaxis #572 üzenetére
Szerintem te eltévesztetted a fórumot. De mind1 te tudod meddig akarsz még itt trollkodni.
-
Teal'C
veterán
válasz
ForRedGlory #577 üzenetére
Ha van viber-ed abban van egy beállítás hogy üzenet érkezésekor ébredjen fel a kijelző azt kapcsold ki. Engem hetekig szivatott mire rájöttem.
-
Teal'C
veterán
Srácok tudja valaki hogy a Telenor tudja már kezelni az esim-es készülékeket.
-
Teal'C
veterán
válasz
Parallaxis #524 üzenetére
Nekem egy Note3 as om van és semmi baja köszöni szépen. Most ajándékoztam a szomszéd kisfiúnak. Ja bocs vettem bele egy akkut csak hogy ne hazudjak.
-
Teal'C
veterán
Éjjel ki próbáltam mennyit merül. Semmit nem kapcsoltam ki, tehát 2sim wifi helyadatok bluetooth stb...
6,5 óra 8% -
Teal'C
veterán
Nekem csak most tünt fel de S10 zacskóban adták a telót.
-
Teal'C
veterán
Milyen jó hogy nekünk ilyenünk is lesz mármint az emberiségnek
Nincs még elég káros sugárzás mindenféle formában!
Mellesleg a személyes tapasztalatom az hogy a UPC 3G 21Mbit elegendő jó minőségű videó chathez, youtube 720p hez, video stream hez. Teszem hozzá bejártam az egész országot idén, nyilván vannak vak foltok de nem ettől a szaros 5G től fognak eltűnni. Ha ezt mindenkinek tudnák garantálni minek több? De nyilván ennél már többet is tudnak. Egyszerűen nincs szükség többre a mindennapi életben. -
Teal'C
veterán
válasz
Roland861010 #473 üzenetére
Maradjunk abban hogy ahogy itt egy tanultabb kolléga írta régen.
"A kész üveg termék nem lép reakcióba semmivel így tök mind1 mivel kenik be" -
Teal'C
veterán
Éjfél körül elkezdtem a szokásos SOT tesztet a mi eddig S9+,Note9,S10+ részvételével zajlott. Full fényerőn, wifi videó stream. Még csak 2 teljes töltésen van túl a note 10+
S9+: 12:11
Note9: 14:54
S10+: 17:21
Note10+ részidő: 12óra és 36% on van. -
Teal'C
veterán
válasz
Aprósólyom #325 üzenetére
-
Teal'C
veterán
Hibástörölhető -
Teal'C
veterán
Hol kell kikapcsolni hogy töltés közben ne legyen kijelzés kikapcsolt képernyőn?
-
Teal'C
veterán
válasz
Roland861010 #300 üzenetére
Sammobilon ott a gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest