- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
válasz
TODI1111 #2985 üzenetére
Lehet azért mertek nekem korlátlan mobilnetet adni, tudták úgysem tudom túltolni
Amúgy itt versenyez a telenor, hogy nála legyen az MVM, de már egyszer belekötöttek, hogy néhol még telefonálni sem lehet..
Na ezt már megoldották, talán a következő közbeszerzés előtt lesz 4G+ is... -
HaliGab23
senior tag
Neketek sem működik a Note-on a Chrome megnyitott oldalak "csempék" formában?
Ha rányomok a nyitott lapokra akkor kártyaszerűen egymás mögé rendezi..
Az S10e-n, pedig már csempeszerűen, egymás mellé és alá.
Valamit állítani kell? Azt írják a neten, hogy az új chrome verzió már úgy rendezi, ahogy az S10e-n is tapasztalom (jóval átláthatóbb), de a Note-on mégsem. -
HaliGab23
senior tag
válasz
Pythoncobra #2656 üzenetére
Most jött meg a frissítés, hogy is lehetne még bármi is.
Az előbb raktam fel, lőttem pár képet, szeritnem jobb lett!
DE kell hozzá kis idő, amíg rendesen le lehet tesztelni, 2 perc még kevés volt.Plusz 5 perc:
Szeritnem számottevően jobb lett! -
HaliGab23
senior tag
-
HaliGab23
senior tag
-
HaliGab23
senior tag
válasz
#46922752 #2140 üzenetére
Csak azt nem értem, hogyha a Note9-ben megvolt a jó algoritmus a fotókhoz, akkor miért nem tudják azt adaptálni..
Valamit biztosan változtattak a hardveren (?)Szerintem itt ezen a technikai fórumon nem baj, ha akár 100-szor is le van írva a tapasztalat, mert ahogy írod is, azok akik kivárnak, így kapnak infót.
Én viszont rájöttem, hogy nekem ezek a telók túl nagyok. Nem azért, mert kicsi a kezem, hanem nem tudom hová tenni a mindennapjaimban, az irodai használaton túl.
A Note9 is kiesett a zsebemből és eltört, most a Note10+ is, bár ez nem tört el, de totál ronda karcos lett.Használat szempontjából viszont nagyon jó a nagy kijelző.
Nekem az S8, S9 mérete volt az ideális. -
HaliGab23
senior tag
válasz
LordRajZoL #2051 üzenetére
-
HaliGab23
senior tag
válasz
LordRajZoL #2051 üzenetére
-
HaliGab23
senior tag
Ha nem javítják a kamerát a köv. frissítéssel, megy az enyém is a francba...
A leejtés miatt vagyok mérges, mert így jó nagy bukó..
Ez a kamera sajnos így nagyon gyenge, és igenis fikázom, mert egyszerűen nem lehet éles képet csinálni, ráadásul még festményt is csinál utána belőle. Úgy kell a gyerekre rászólni, hogy ne mozogjon.
Vicc 380ért. -
HaliGab23
senior tag
Egész jól vizsgázott a teló, mindenfelé védelem nélkül ma leesett egy lejtős betonra (hajó felhúzó sólyapálya) kb. 120cm magasról és 2 méter csúszás után belecsúszott a Dunába.. épp hogy el tudtam kapni, mert a Dunában lelassult.
Hátulján csúszott, elég "szép" lett, egy pici repedés a kamaránál, meg karcok.
De legalább nem tört rommá.
-
HaliGab23
senior tag
A gyerek malacperselyét behúztam 3D-be, egész jó lett:
-
HaliGab23
senior tag
-
HaliGab23
senior tag
válasz
ForRedGlory #199 üzenetére
"Törölve" a hszem, nem lapoztam a végére a hszeknek, még korán van és régieket néztem
Arra akartam válaszolni -
HaliGab23
senior tag
válasz
thomas1997 #1554 üzenetére
Nem teljesen azt csinálja magától, amit én akarok, de kézzel utána lehet húzni, és rövid időn belül azt betanulja, amit egy adott háttérfény mellett én gondolok.
Nekem reagál elég gyorsan.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
nokia123 #1176 üzenetére
Ez az:
[link]Engedélyeket kell megadni neki, ahogy mutatja is végig a program indítása után.
A Lightning effect menüben alul van egy olyan, hogy "hide aod" arra kattinva elvisz a téma áruházba, ahol behozza a megfelelő aod témát. A többi menüben igény szerint be kell állítani a dolgokat.
A settings pontban nekem az only on notification van bekapcsolva. -
HaliGab23
senior tag
válasz
PeteePeti #1022 üzenetére
Ma pont láttam, hogy mozog az ujjlenyomatolvasó jelzése az AODon!
Jobbra-balra ugrál időnként, szóval a beégéstől így talán nem kell tartani annyira.Az értesítési LED pótlására be tudtam állítani úgy az aodNotify programmal az AOD-ot, hogy a kamera alatt (a kamera körül sehogy sem megy nálam, pedig végigpróbáltam mindent) egy kis körrel jelez, amikor valami érkezik. Ilyenkor az ujjlenyomatolvasó jelzése van még kint.
Be lehet úgy állítani, hogy pl. a kis kör két másodpercen keresztül felvillan/pörög/áttűnik/stb. utána eltűnik egy ideig (be lehet állítani ezt is, hogy meddig pl. 5 másodperc), majd újra megjelenik 2 másodpercig.
Ezt max. 5 órán keresztül tudja művelni, az a max. amit a program enged beállítani.Azt lehet még beállítani, hogy a kis jelzés színe, az adott app ikonjának színe legyen, pl. Gmail piros, stb.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
nokia123 #1105 üzenetére
Na beállítottam.
A program a galaxy themesből leszed egy olyan AOD témát, ami fekete, úgy csak a kamera körüli jelzés látszik, meg az ujjlenyomat olvasó jelzése.
Megvettem a progit, úgy be lehet állítani, hogy meddig jelezzen. A max. 5 óra hossza.900Ftert van jelzés, köszi samsung
-
HaliGab23
senior tag
válasz
nokia123 #1101 üzenetére
Igen ez az, de nekem a megfelelő az lenne, ha pl. a kamera körül pörögne, vagy villogna egy kis gyűrű, mondjuk messengernél zölden, vibernél lilán, stb. Ahogy volt a lednél.
Biztos van rá akkuzabáló program, de azzal én nem vacakolok.
Marad most ez, hogy aod világít, amíg meg nem nézem.
Ez az AOD ugyanolyan f@szság, mint a Bixby gomb, gondolom a nagyvezír erőlteti (mert vmelyik s@ggnyaló munkavállaló betolta neki milyen jók ezek) ezért nincs aki elküldje a pics@ba a cégnél. -
HaliGab23
senior tag
válasz
Mikulásbá #1100 üzenetére
Reméljük, hogy megoldják a fotó illetve értesítés kérdéseket mielőbb, mert most kicsi a gyerek, szeretnék fotókat Róla és majd évek múlva nem egy festményt szeretnék nézegetni.
Inkább cserélek.
Manuálban pl. lehet jó fotót csinálni, na de szóljak a "témának", hogy várj már fél percet.. -
HaliGab23
senior tag
válasz
nokia123 #1097 üzenetére
Nem azt, csak most kipróbáltam..
Én az aodnotify-t használom.
Annyit tudtam beállítani, hogy mikor értesítés van, akkor bejön az AOD az órával, és az értesítést adó program ikonjával...
Miután megnéztem azt ami jött, nem jelenik meg az AOD, ha lezárom a telót.Nem volt kedvem állítani meg próbálgatni fél óráig ezeket. Vicc, hogy nincs megoldás erre a gyártótól.
"Sajnos" a Note9 túl jó teló lett.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
nokia123 #1092 üzenetére
Az egész egy vicc, hogy ezt a samsung nem oldotta meg.
Ha feltolom az AOD fényt, ahogy mutatja, akkor meg éjszaka töltéskor világít a telefon, mint egy reaktor.Csináltam ma Note9el összehasonlító fotókat, ha weben vettem volna, visszaküldeném ezt a telót a fenébe, elállva a vásárlástól.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest