- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
sompetike
üzenetére
nem tudok képet feltölteni mert 10 megás a fénykép, de hidd el hogy tényleg tud szar képet csinálni, ez valami szoftveres gond lesz szerintem, de amúgy elég zavaró, és a tesztben is írják hogy van némi probléma a fókusszal.
Ha nem lett volna 4 évig a note4 és csináltam volna 20+ giga fényképet, nem tudnám mihez viszonyítani, így viszont van, és látszik, hogy valami nem oké. De ha esetleg számtógép elég kerülök majd és le tudom csökkentein a fénykép méretét majd feltöltöm hogy lásd mi a probléma.(#945)Roland861010:
Ez akkor lenne igaz, ha nem telefonról beszélnénk. Én nem akarok állítani semmit, rényomok hogy "csinálj fényképet" a telefon pedig csinál. Én nem akarok állítani semmit, nem akarok játszani a színekkel, nem akarok szarakodni a képpel. Azért va na telefon kamerája hogy jó képet csináljon.
Nekem azért rohadtul szembetűnő mert érdekes mód a note4-el ilyen gondok nem voltak, rányomtam, fényképezett és rendben volt. A note10 kamerája meg valahogy rohadtul nem oké, mintha csak élesen egy pontba fókuszálna kizárólag, vagy én nem tudom. Nagyon elmosódott képeket tud készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest