Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• F_Gergely

őstag

válasz sompetike #943 üzenetére

nem tudok képet feltölteni mert 10 megás a fénykép, de hidd el hogy tényleg tud szar képet csinálni, ez valami szoftveres gond lesz szerintem, de amúgy elég zavaró, és a tesztben is írják hogy van némi probléma a fókusszal.
    Ha nem lett volna 4 évig a note4 és csináltam volna 20+ giga fényképet, nem tudnám mihez viszonyítani, így viszont van, és látszik, hogy valami nem oké. De ha esetleg számtógép elég kerülök majd és le tudom csökkentein a fénykép méretét majd feltöltöm hogy lásd mi a probléma.

(#945)Roland861010:
    Ez akkor lenne igaz, ha nem telefonról beszélnénk. Én nem akarok állítani semmit, rényomok hogy "csinálj fényképet" a telefon pedig csinál. Én nem akarok állítani semmit, nem akarok játszani a színekkel, nem akarok szarakodni a képpel. Azért va na telefon kamerája hogy jó képet csináljon.
    Nekem azért rohadtul szembetűnő mert érdekes mód a note4-el ilyen gondok nem voltak, rányomtam, fényképezett és rendben volt. A note10 kamerája meg valahogy rohadtul nem oké, mintha csak élesen egy pontba fókuszálna kizárólag, vagy én nem tudom. Nagyon elmosódott képeket tud készíteni.

Új hozzászólás Aktív témák