- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alasoh
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit talán off téma, de sehol nem találtam infót vagy releváns fórumot ahol kérdezhetnék.
Adott egy Note 10+ (szerintem jelen esetben teljesen mindegy melyik samsunk telefonról van szó) és egy Galaxy FIT fitnesz karkötő.
Első kérdésem, hogy rajtam kívül használ még valaki ilyet itt?
Második kérdésem: április 3.-án lefrissült a karkötő szoftvere. Azóta néha elfelejt szinkronizálni a Samsung Healt app-al, de csak néhány adatot és csak úgy ha mondjuk a Vízbevitelt vagy koffein bevitelt eggyel növelem a karkötőn akkor az nem jelenik meg a healt-ben, de ha a healt-ben növelem eggyel ezeket az adatokat, akkor az viszont megjelenik a karkötőn...
Ugyan ez a helyzet az alvás adatokkal vagy az edzés adatokkal. Egyszer csak gondol egyet és nem szinkronizál.. De pl. a lépéseket mindig leszinkronizálja rendesen.
Ilyenkor semmi más nem segít csak az, hogy a karkötőn csinálok egy visszaállítást a wear appal.... Utána ideig-óráig minden rendben. Mindent szinkronizál, majd gondol egyet és nem hajlandó néhány adatot szinkronizálni megint. Olyan mintha a karkötő nem küldene mindent. Viszont fogadni mindent fogad. Értesítések is rendesen megjönnek..
Nagy valószínűség szerint sw. hiba lesz ez amit az utolsó frissítés hozott magával, de ha valaki használ ilyet és tapasztalja akkor az segítene megerősíteni a feltételezésem...
Írtam samsungnak is... Mondták, hogy vigyem be szervízbe... Valszeg aki olvasta nem értette, hogy mi a gondom, vagy szabvny választ kaptam.
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Formula-1
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fűnyíró topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Hálózati / IP kamera
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest