- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglepő, hogy csak TETSZETT plecsnit kapott, ha meg is indokolható!
Nagy hiba szerintem az 1080 x 2280-as kijelző, mert szükség lett volna az 1440p-re, az értesítési LED hiánya vérciki, méretileg még mindig nagy nekem a "kis" Note 10 is, az előlapi kameralyuk is fáj kicsit, az akku is lehetne erősebb, de mindettől függetlenül jövő ilyenkorra szerintem veszek egyet, ha majd 200-ért már megkaphatom. Legjobb mobil lett számomra összességében.
A bal oldali bekapcsológombnak kifejezetten örülök, pedig jobbkezes vagyok; ugyanis az elmúlt 4 hónapban már 3x kapcsoltam ki akaratlanul a telóm, aminek szintén jobboldalt van a bekapcsológombja.
A 3.5 jack hiányát pedig éppen most szoktam meg, ahogy a vékony fém keret fogását is.
UFS 3.0, dokkoló nélküli DeX, IP68, jó fotós képességek, szép desig... -mmmmm!

Vettem már kézbe Media Marktban a Note 10-et, és elfogott az a nagyon kellemes érzés, amit anno az első Galaxy S okán éreztem: ez a Samsung készülék hosszú évek után végre megint WOW-faktoros!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Blabok nyakrögzítő M méret
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest