Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
palesz53
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
no, utánaolvastam kissé... egész pontosan 1 év jótállás, és 2 év szavatosság van...
részletek, magyarázat itt... -
-
Dzsuri89
őstag
válasz
palesz53
üzenetére
1 év tényleg az EU-s gari. Nyár elején írtam levelet az Expansysnak és ezt kaptam válaszul, úgyhogy innen tudom.

(#5995) andrás47
Mindenképpen a Galaxy Nexus-t vedd meg! Semmi hibája nincs!!!
Galaxy SII még a 4.1.1-et se kapta meg, a Nexus meg már a 4.2-t kapja ebben az évben. -
andrás47
senior tag
Üdv !
Egy gyors kérdés a Nexust volna érdemes megvenni vagy inkább a Galaxy SII,áruk közel van egymáshoz,főként netezésre,és telefon funkciókra kellene vagy esetleg 100k körül valami újabbat javasolnátok képernyő minimum 4,3-as legyen.
Egyébként Nexussal van-e sok gond,tipushiba ?
Köszönöm -
palesz53
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
eu területén kettő év garanciát kell adni - nem tudok mást mondani, ha ez az eu-s előírás...
más - eset ussd...
-
BDave
őstag
-
smkb
őstag
Sziasztok,
Gondolkodom egy ilyen telón, de a gpu ereje érdekelne kicsit jobban. Van egy Nexus S-ünk, egy Galaxy WiFi 5.0 ugyanezzel az SGX540-el 800*480 as felbontás mellett. Na most ezeken pl a nemrég akciósan vásárolt NOVA3 meg MC3 azért rendesen akadozik, de a DeadTrigger is sak minimál grafikai beállítások mellett megy zsírul.
Galaxy Nexus hogy bírja ezeket? Emelve van benne az SGX540 órajele? Hogy mennek ezek 1280-on?
-
BDave
őstag
válasz
FragMaster
üzenetére
Vicces, hogy valahogy mindig előbb derülnek ki a dolgok, mint ahogy megjelennek. Nem tudják teljesen elnémítani a gyártókat, partnereket. Amúgy mitől 2 a Samsung Nexus? Max Samsung Galaxy Nexus 2.
-
FragMaster
addikt
Mozgolódás van:
Carphone inventory reveals a Galaxy Nexus 2 and 32GB Nexus 7 -
BDave
őstag
Nektek is van egy ilyen alkalmazásikonra hajazó program a tárolt folyamatok között alul?
Nem tettem fel magamtól és nincs fent semmilyen más zenelejátszó, videolejátszóból is csak az MXPlayer, de ezt még azelőtt láttam a listában, mielőtt feltettem volna az MX-et. Lehet, hogy a Play Music-kal együtt kerül fel, kiegészítésként?
-
BDave
őstag
Ezt ti már láttátok? Érdekes, én ma bukkantam rá.
Itt pedig a következő Nexus: LG Optimus G Nexus
-
Dzsuri89
őstag
válasz
knyitogato
üzenetére
Pár napja itt még 114.000 Ft volt, de most felemelték...
(#5982) Vedro
Sajnos fostos 1 éves EU garis. -
Vedro
tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Szerintem Expansysnál gyári garancia van rá, mert a Google Device oldalán is ezt adja meg hivatalos értékesítőnek, de mondjuk nem találtam rá semmi konkrét leírást.
-
palesz53
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
igen...
de az antutu cpu master free-ben is beállítható... (csak ott az ingyenesben nem tudsz profilt létrehozni...) meg ahogy nézem, a cpu tuner-ben is állítható a governor...
-
palesz53
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
jellyb tsm 6th rel. rom + setcpu governorok közt...
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Gép nélkül esélyed sincs szerintem. NS-nél volt ilyen lehetőség?
-
mgTerminator
veterán
Nah, ma végre elhoztam a telót és a szürkéből fehér lett
Viszont kellene egy kis segítség! Rootolni szeretném de sajna nincs itthon a lapos, és anélkül van valamilyen megoldás a rootra? -
Atus85
aktív tag
válasz
CitromTrakto
üzenetére
Nekem ilyen nincsen. De gyári romon vagyok. Egyébként messze a legstabilabb androidos teló a Galaxy nexus azok közül amivel találkoztam.
-
CitromTrakto
csendes tag
Nektek csinál olyat, hogy, ha fut a háttérben bármilyen program (alkalmazás lista nem üres), akkor a (gyári) böngésző úgy indul el, hogy fent van egy kereső sáv + billentyűzet, de bármilyen címet írok be, nem történik semmi? Fent a menü gomb sem jelenik meg. Ha a feladat listában nyomok egy Kill All -t, akkor elindul rendesen.

AOKP JB Build 3
-
Atus85
aktív tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Ááá. Énmeg szervízbe vittem. Garanciázás előtt nézem máskor a honlapot.
-
FragMaster
addikt
válasz
knyitogato
üzenetére
Esély van, pletykák is köröznek bőven de meglepően nagy a csönd a konkrétumokról. Tavaly ilyenkor már jóformán minden kiderült a Gnexről.
-
knyitogato
őstag
Szerintetek mennyi az esély egy 9260-as változatra, jobb kamerával és procival? Nekem kimondottan tetszik a teló formája, de ezt a típust már nem lehet kapni sehol Samugarral, bírnám a javított változatot.
-
slice14
veterán
válasz
FragMaster
üzenetére
Ó, akkor az utolsó tanyaszéli gazdaságiépülethez is kimennek?

-
Atus85
aktív tag
Mostmár jó a telefonom, ám nyitva hagyták a Samsung szervízesek a bootloadert. (mindegy végülis) Most nézem hogy már bármilyen magyarországi címre lehet kérni a prémium otthoni szervízt? Idáig nem úgy volt hogy csak pest megyében lehetett igénybe venni?
-
leslien
nagyúr
belső tárat hogy lehet formázni? ez van most fent :Android_Revolution_HD-Galaxy_Nexus_GSM_6.1.0
-
Atus85
aktív tag
Fém hátlapot használ valaki? Mennyire illeszkedik jól? Lehet veszek egyet. A gps-t tudom hogy árnyékolja valamennyire.
-
Rem-X
senior tag
Használ még valaki aokp build 4 és nova kombot? Én a Franco kernellel használom de néha beröccen a home screen váltásnál... Elszoktam ettől :-)
-
Rem-X
senior tag
válasz
slice14
üzenetére
A következő művelet alatt fogja törölni mikor azt írja hogy: "Freeing up nandroid space" . Akkor törli azokat a blobokat amik nem kellenek mert nincs hozzá backup. Ezt manuálisan is megteheted mert van ilyen menupont hogy free up space vagy valami ilyesmi.
Amúgy nem tetszik ez az új módszer mert csak bonyolítja...
-
slice14
veterán
Töröltem egy-két custom backup-ot a 6.0.10 touch cwm-el, amire nincs már szükségem. De a /clockworkmod/blobs mappa mérete nemcsökent, csa a backup mappából törölte a mentést. Korábban mentettem a stock szűz romot rootolva és rootolatlanul, És nem tudom hogy a blobs mappából mit is törölhetek mert a backup mentéseim 20 MB-sek, így a blobs mappa tartalmazza a backup nagyobb részét szerintem. Gondolom ha az egész blobs mappát törlöm, nem tudom visszaállítani a backup mappában lévő mentéseimet. Vagy mi ennek a 6x-es cwmnek az elvi működése, mert ez nekem elég ködös?
-
BDave
őstag
válasz
FragMaster
üzenetére
Vous avez raison!

-
FragMaster
addikt
válasz
FragMaster
üzenetére
Mert az kizárná, hogy legyen egy angol kifejezés rá?

Szerk.: #5950-re.
-
BDave
őstag
válasz
FragMaster
üzenetére
Áhá! Mindig tanul az ember valamit!
De az "álánatúr" az nem francia? 
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bagaba1
üzenetére
100%-ra veheted, hogy megkapjuk majd a frissítést, de szerintem még a következőt is, mert ez se úgy mond főverzió szerintem, de majd kiderül. Általában egy telefon támogatottsága 1,5 év, de ez a Google-nél mindig többet jelent, bár most, hogy nem évenként jön egy android verzió, így nem tudom megsaccolni.
-
Atus85
aktív tag
Fejlesztői lehetőségek menüpontban van olyan hogy ablakanimáció mérete, áttűnési animáció mérete, anináció léptéke. Ezek pontosan mit takarnak? Ha átállítom akkor gyorsabbak lesznek az animációk? Ti álligattátok már?
-
bagaba1
tag
Egyébként, ti mit gondoltok, meddig érkezik vajon még frissítés a Nexus-ra? Nem hallani valami pletykát? Vagy eddig mi volt a trend ilyen téren?
-
törölt tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Vanilla pl. amit a nexusok kapnak. Touchwiz, blur, sense és társai mentes, mindenféle módosítás nélküli rendszer, olyan amilyet a google megálmodott.
-
Eyesis
őstag
Jelly Bean-en milyen megoldások vannak Flash játékok futtatására?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem is csak elképzelésem van róla, de szerintem a gyári android, ami a Nexus-okon van.
-
Dzsuri89
őstag
-
BDave
őstag
Ez jó játéknak tűnik: Rayman Jungle Run
-
szuper94
tag
Sziasztok!
Valaki fel tudta telepítteni a telójára az Lg képernyőzárat úgy hogy működjön?
A HTC Sense felületet rá lehet valahogy tenni galaxy nexusra? -
Slukkica
őstag
válasz
bodoraudio
üzenetére
-
palesz53
senior tag
válasz
bodoraudio
üzenetére
úgy nézem lesz hozzá aroma is...

-
mgTerminator
veterán
válasz
Slukkica
üzenetére
Ízesítsem meg neked?

BDave: egy nyiregyi boltban rendeltem meg, 94ért hozzák, és sajnos csak 1év bolti gari :/ Elvileg holnap ittvan, de van egy olyan érzésem hogy csak szerdán lesz belőle valami... De mindegy, ha eddig kibírtam, akkor már az az 1-2 nap ide vagy oda...
-
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Igen én itt. Van rom-om is csak valahogy nincs benne AROMA

-
BDave
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Hol vetted és mennyiért vágták hozzád?

-
Slukkica
őstag
válasz
katalin888
üzenetére
Rosszul tudod!
Semmi köze a kettőnek egymáshoz
-
Dzsuri89
őstag
Tegnap írtam, hogy megvettem én is a NOVA launchert. Ma tettem vele egy próbát újra, mondom megnézem, hogy milyen témázva. Ezt töltöttem le.
Annyi a problémám, hogy csak hátteret és ikonokat változtatott. Felraktam ugyan ezt a témát Apex launcherre és ott minden megváltozott, háttér, ikonok, dock, menüben a szín. Komolyan ennyire fos a nova téma kezelője? Ilyen téren az Apex ezerszer jobb, meg sokkal jobban testreszabható, kár hogy nem az volt leakciózva.
Annyi szól a nova előnyére, hogy mintha akadás mentesebb lenne, mint az apex. -
leslien
nagyúr
volt már? AOKP JB build 4
letöltés -
arni1
aktív tag
válasz
janika1988
üzenetére
Nem mukodik tobb ertesitesnel sem.egynel is tobbnel is ugyanugy le kell huzni... meg valami otlet?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Rohadtul nem hiányzol ide Pajti!

-
mgTerminator
veterán
Szaisztok! Ha minden jól megy akkor holnap én is elhozom a boltól az új nexusomat

Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen notebookot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De az "álánatúr" az nem francia?

Annyi szól a nova előnyére, hogy mintha akadás mentesebb lenne, mint az apex.