Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
Tudom, hogy volt már feltéve a kérdés, de ti milyen fóliát használtok? Brando 3000 Ft-os jól bírja? Már kezdenek nagyon zavarni az ujjlenyomatok és a zsíros foltok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Integra
titán
válasz
marlboromen
üzenetére
tényleg annyira nehéz belepasszírozni meg kivenni mint ahogy mondják a cikkek meg a youtube videok?
-
marlboromen
aktív tag
Megjött a gyári autós tartóm egy halom pénzért. Hát ez egy kalap fos. Ha érdekel valakit, eladó.
-
bigrock
addikt
válasz
slice14
üzenetére
A Toolkit 7.8.0 a CWM 6.0.1.0-ás touch recovery-t teszi fel, ami a legújabb. Teljesen jól működik. Természetesen a root is sima ügy.
Más: valami okból nem kapom meg az MMS-t. Azaz, pl. nem tudnak nekem telefonszámot átküldeni MMS-be,se képet stb... Ez alapján állítottam be, de semmi. Valakinek valami 5let?
-
-
slice14
veterán
Srácok ha felrakom tisztán az sdk-t, akkor azzal a fastboot.exe-vel fel tudom nyitni a bootloadert? jobban bízok a cmd-s parancsokba, mint a toolkit-be.
-
bigrock
addikt
válasz
skippper
üzenetére
Nekem van egy viszonylag komolyabb Jabra bluetooth stereo headset, de sajnos meg sem közelíti a kábeles Xears TDIII, vagy akár a Soundmagic E10 hangminőségét, amik egy alsó-középkategóriás IE-k. (nem 96 kbps MP3 számokkal hallgatva, persze
) A Bluetooth 2.1 szabvány nagyon nyírja az alsó és felső dinamikákat.
Én a helyedben simán gariztatnám a jack aljzatot, persze, ha a környékén nincs komolyabb sérülésnyom. Azt kell mondani, h nem tudod, mi lett a kijelzővel, szerinted peremfeszültség miatt tört el. Azt úgysem értik, próba szerencse. -
bodoraudio
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Sim unlock progi csinálta.
Gyárit nem probaltam. -
Integra
titán
válasz
hallerlaller
üzenetére
nagy kár, ha nem lesz benne már...
-
slice14
veterán
Ó most fogalmam sincs mit csináljak. Most várjak rá?
Mikor fog ez megjelenni?
Beszerzem a GNex-et az ujtelefonok.hu-ról. Ez szerintem a legkorektebb.
-
skippper
senior tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy Nexuson valószínűleg mechanikai hiba miatt nem működik a Jack dugó. Hiába dugok be bármilyen fülhallgatót, nem veszi észre, hogy bedugtam azt(nincs kis füles logó). Próbáltam több féle ROM-al, de egyik se hozott sikert.
Valakinek lenne ötlete, hogy hogy lehet megoldani (pl bluetooth vevő jack aljzattal) illetve tanácsa, hogy hol tudnák esetleg megszerelni,
Üdv, Skipp
UI:garancia nem játszik, mert sajnos egyszer leejtettem a telefont és az üveg berepedt rajta.
-
[P]laci
senior tag
-
slice14
veterán
Még ezt találtam. 24 hónap Samu garancia +14000 Ft.
-
slice14
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
Köszi mindenkinek. Most olvasom, és nem túl bizalomgerjesztő.
-
tgb
senior tag
Eladtam már pár telót az életben,de ettől nem nagyon akarok megválni,pedig ahogy elnézem erősen hiánycikk,lenne rá kereslet!Nem véletlenül kellett a múltkor kettőt is vennem!

-
bradam
aktív tag
Esetleg nem várható,hogy akció keretén belül kiszórja a T-mobil mint tavaly a Nexus S-t?
Storno,látom nem is árulja egyáltalán

hallerlaller:köszi,közben rájöttem én is
Telenor amugy milyen akcióban szórta ki? -
hallerlaller
addikt
válasz
bodoraudio
üzenetére
Azt hogy sikerült? Tanuljunk mi is.
Gyári yakju se hozta helyre?
(#4151) bradam
T-Mobile itthon nem is árulta, telenor akció meg már volt.
-
BDave
őstag
válasz
slice14
üzenetére
(#4148) marlboromen: szerintem kizárt, arról már lennének pletykák. De tényleg furcsa, hogy egy 1 éves készülék már kifutóként van megcímkézve, holott az S2 még mindig kapható. Lehet, hogy csak ők nem tudnak hozni. De lehet, hogyha felhívja őket a kolléga, akkor tudnak neki szerezni, egy próbát megér.
Használ valaki állványt a telefonhoz fényképezéshez? Tudtok esetleg ajánlani valami egyszerű de nagyszerűt?
-
kcsa
veterán
Nektek nem fordul elő hogy kikapcsolgat a telefon? Nálam főleg zsebben jellemző. Pár külföldi fórumon is vannak hasonló jelzések, de volt akinek akku mozgott, és hasonlók. Na nálam ilyen nincs. Viszont egyszerűen nem tudom behatárolni hogy mi a szitu: szoftveres vagy hardveres baj.
Nektek nincs ilyen?
-
slice14
veterán
Na srácok most néztem a gyorsbolt oldalán, hogy a GNex az van kiírva hogy kifutó termék.
Szerintetek honnan szerezhetnék be új galaxy nexus-t reális áron samu garanciával? Azért az MM-140e-es ára kicsit sok, meg jó volna ha a helyinen tudnék rá venni fóliát is és rá is applikálnák. -
bodoraudio
aktív tag
Hali!
Elmászott az imei-számom mentésem nincs.
Hogy tudnám visszaállítani az eredetit?
-
imi314
senior tag
Sziasztok.2011 decembere óta használok galaxy nexust, mindig is a custom romok híve voltam igy első perctől fogva ezeket használom . De az utobbi időben ha lezárom a kijelzőt mindig villan ès azt jelzi h töltve van a telo.kiprobáltam már mindent amit forumokon olvastam de semmi nem segitett. Ma felraktam az eredeti romot bizva h nem fog villogni de ugyanugy csinálja , nemtudok mit kezdeni vele akinek van ötlete legyen szíves írjon. Nyugodtan kèrdezhettek tőlem androidos tèmában ha tudok szivesen segítek.

-
Integra
titán
válasz
berik899
üzenetére
fasz ez a szenheizer is amúgy...
a távirányítós, beépített mikorfonos in-ear fülesei mind csak a buzi apple termékekre vannak, androidot nem is ismerik... egyszerűen nem találok..
szóval akármilyen fasza is, ha nem az amire szükségem van..
itt pl látod hogy apple vagy android/bb.. -
berik899
tag
válasz
mrfire08
üzenetére
13k körül már lehet webshopban én 16-ért vettem a "hülye azért nem vagyok" áruházban mert ott azért sokkal egyszerűbb a gari ha valami baj van. Biztosíthatlak hogy nagyon jó füles mindenkinek csak ajánlani tudom. Zene függő vagyok ezért sok mindent kipróbáltam a különböző fórumokon irkált csoda füleseket is, de semmi nem hozta a sennheiser minőséget, csak azt ajánlom mindenkinek. (kicsit olyan lett mint valmi reklám szöveg
) -
berik899
tag
Aki nem akar befürdeni a fülhallgatüval CX 300 II ajánlom vagy annál feljebbi kategória, de csak Sennheiser. Sok tapasztalatom van a fülesekkel ki próbáltam más márkákat egészen a 30 000 ft-os kategóriáig hogy megbizonyosodjak arról hogy divat fülesnek hívják a Sennheisert. Hát nem, annál jobb fülest és hangzást még sehol nem tudtam hallani úgyhogy aki vásárolni szeretne az mindenképp azt vegyen és nem fog csalódni

-
jacis
nagyúr
válasz
hallerlaller
üzenetére
-
B1T3
addikt
Honnan lehet és érdemes gyári hátlapot venni a telefonhoz? Igazából azt sem tudom, mennyibe fáj, de jó volna tudni róla, mert egyre gyakrabban fogok akksit cserélni a telefonban, ez pedig hozzájárulhat a lötyögéshez, instabilitáshoz.

-
33as
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Szia, mennyit szánsz rá?
Én ezeket ajánlom. -
Integra
titán
ezek szerint te benne vagy ebben a zenei történetben technikailag

pont szeretnék új füldugót venni, mert eddig cx300-at használtam a desire-rel, de a nexus totál másképpen szól vele, nem az igazi..
mort player-rel használom, illetve megvettem a volume+-t is, mert halkabb a telefon, mint a desire. és ha lehet egy felső kategóriás minőségi fülhallgatót szeretnék, az se baj, ha van benne mikrofon és vezérli az androidot.
mit javasolnál? -
mrfire08
tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Ahha köszi
-
agyhalal
aktív tag
Agybadugós headsetet tudtok hozzá ajánlani max. 10.000 Ft értékben?
-
mrfire08
tag
Most amugy mennyiért lehet jo galaxy nexust venni?
Galaxy Nexusrol iphone 4s-re váltottam de hát mit mondjak szörnyü volt.....
Pénteken el is adtam. -
tybsen
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Szintén ez a véleményem, nagyon jó az irány!
-
33as
senior tag
válasz
bigrock
üzenetére
Szia:
1: Ultimate Ears SuperFi 5 Extended Bass Noise Isolating Earphones
2: A Cowon és a Head Amp persze jobban szól, pláne a teltségérzet jobb!
3: Az EQ természetesen Flat-ra van beállítva.
-
[P]laci
senior tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Ezt én is olvastam tegnap és üdvözlöm az ötletüket.

A Sony specifikus app-okat meg úgyis megkapják szerintem más formában. Sőt továbbmegyek: véleményem szerint ez egy lépés az Android platform defragmentálásának irányába.
-
FragMaster
addikt
Kis érdekesség: Sony Xperia S will get vanilla Android as a Google experiment
Magyarán az Xperia S-ből is egyfajta Nexus lesz. Gondolom nem kap olyan gyorsan frissítéseket, de pápá gyártói ui
-
FragMaster
addikt
válasz
FragMaster
üzenetére
Visszatérve az EFS mentésre, feltűrtem az ingem és nekiestem a következőek szerint, hátha valakinek segítség lesz.
Tehát, kinyitottam a bootloadert, majd rootoltam a telefont. Ezután lehet nekiesni a toolkit 2. pontjával, azon belül pedig a 7-essel. Root előtt mikor próbáltam ráizzadtam mert fastboot módban ragadt lefagyva, de nem jutott eszembe a kombináció így jó öreg battery pull és máris rendben volt minden
Lehet csak nekem voltak ez új
-
Rem-X
senior tag
Ti használtok facebookot? Működik nektek a notification? Nekem semmit nem hajlandó jelezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jó lesz ez.