Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
arany1989
tag
Ez így van!
Nekem is volt X8-om tehát van összehasonlítási alapom.
Hiába X8-nál a nagyobb kijelző, sokra nem mész vele, Mivel a mini kijelzője a kisebb felbontás ellenére is jobb fényerővel és színekkel rendelkezik szerintem. (láttam mindkettő kijelzőjét tehát tudom miről beszélek).
X8-nál egy idegbaj a hátlap leszedése és vissza helyezése.
Szerintem is a kamera semmivel sem jobb az X8-ban, max csak annyit szerintem, hogy tud 640x480-ba felvenni videót, de max ennyi. (ki tudja hogy a mini kamerájával előbb-utóbb nem e lehet, tudom hogy ott van erre az "LG kamera" de az nekem nem volt az igazi)
Játékokról pedig annyit, hogy nekem Mini milliószor gyorsabb volt az X8-nál, sőt olyan játékok is elmentek rajta amik X8-on még futni sem voltak hajlandók. (a Minim 806MHz-em is atom stabil volt, amikor az X8 már 750MHz-nél el sem volt hajlandó indulni, ja és a Miniben még a RAM is több
Ja és persze multitouch
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Delta Force (2024)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest