- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleee09
újonc
Sziasztok! Nekem az a problémám, ezzel és az összes többi CM moddal hogy egyszerűen nem tölt be a telefon. Sok helyen kerestem rá megoldást de nem találtam, remélem Ti tudtok segíteni. A probléma az hogy miután flasheltem a Cm-et, egy fekete "ANDROID" képernyő fogad, és nem tölt tovább. Ez sok rommal előfordul, de főként a CM-eknél. Mindent a leírt modon csináltam. Egyszerűen nem értem. Ha esetleg tapasztaltatok ilyet, és tudtok rá megoldást, kérlek segítsetek! Előre is köszi.
-
Amúgy mennyire megbízható a CM7.1 / CM7.2 a Mini-n?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
iMaverick #12 üzenetére
Nekem ezért nem kellett lementegetnem soha, mert minden meg volt apk-ba ami kellett, és 2 perc alatt feldobáltam őket rá, míg az Androidot meg újrarakta nekem az volt 4 perc kb. Szóval majdnem ugyan az
Viszont van akinek a CWM kényelmesebb, én szeretem mindig a bonyolult megoldást választani
Amúgy most feltűnt nekem hogy a linkek nagy része halott. Megaupload
Illendő lenne kijavítani
-
iMaverick
addikt
Igaza van Ed3r_X_ kollégának, de a CWM-es mentés inkább akkor jön jól, ha valamiért mégsem tetszik a feltett új rom... Pl. instabil vagy force close-okat csinál. Ilyenkor ugye CWM-es mentés nélkül újra fel kellene rakni egy rom-ot (pl. az előzőt, ami valahogy csak működött) és mindent újra beállítani, feltelepíteni a szokásos app-okat... Azért ez kicsit unalmas, nemde? CWM-ből már kb. 5-10 perc alatt visszaállítható a korábbi rendszer.
-
root / EFS mentés Mini-n nem kell (ajánlott) romolás előtt?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Igaz. Nekem volt már olyan hogy elbaltáztam, de az is csak azért volt, mert ROM módosítgatásokat csináltam, hátha. Aztán nem szignóztam, se semmi, de download mód mindig volt, és mindig vissza tudtam csinálni.
Sok ember fél, de nem kell. Ahhoz már extrém dolog kell hogy teljesen téglásítsd a telefonodat
-
iMaverick
addikt
Hát akinek ez alapján a leírás alapján nem egyértelmű, az inkább kerülje a rom frissítést vagy kérjen meg valaki "szakértőbbet"...
Szerintem kellően részletesen le van írva a menet.
A veszélyességről: kockázat ezekben a rom cserékben mindig lesz! Valami félresiklik és akkor annyi... Jó esetben bejön a Download mód, akkor még van remény. Ha nem...
Annó a Galaxy Ace-t frissítettem Odin-nal (stock 2.3.4, majd CM7, később Ice Cream Sunday), most meg a Galaxy W-t frissítgetem Odin-nal, most már inkább CWM-mel. (CM9-re) Eddig még egyszer nem volt baj, a telefon mindig elindult a frissítés után, de be is tartottam a szakács (a rom készítője) utasításait.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát nekem elsőre ment minden. Igaz megijedtem első bootolás kb. 5 percre húzódott el. De írják hogy igen, első indításnál ennyi idő kell hogy felálljon a rendszer. Galaxy Mini 2.3.4 alapról raktam fel nem is egy romot, arra flashelni is lehet a cwm recoveryt, arról meg kép is van. Elrontani nem nagyon lehet, ha követed az utasításokat.
Alap dolog a cwm recovery, arra már bármilyen romot fel lehet húzni. Ami érdekelne leírom, Írj privátot esetleg
-
fesii
aktív tag
Nekem nincs problémám a gyárival, de általában csak akkor tűnik fel az embernek, hogy valami bibi van ha feltesz egy másikat és rájön, hogy az előző milyen tré volt.
Milyen hibákat orvosolna ez a "frissités"DeSanto Én se nagyon foglalkozok ilyenekkel. Nekem teljesen kinai az egész de menetközbe gondolom egyértelművé válik
-
sickb
tag
Helló,
Ezzel megszűnik a telefon wifi eldobás problémája ?
-
DeSanto
őstag
Jó írás de nagyon felületes.
Sokan azért olvassák el mert még kezdők a témában. Így pár kép nem ártana bele.
Nem mindenkinek olyan egyértelműek a dolgok.
Azt sem tudja egy kezdő pl recovery-ben mit is kell látnia egyáltalán hogy is néz ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Xbox Series X
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest