- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Nem jöttem rá, pedig probálgattam. Van j5 2016 is nálam,azon letöltöttem az áruházi appot (AOD), tökéletesen korom fekete a kijelző az óra alatt!
Lehet majd egy frissitéssel megoldják!
Valaki vett már J7 2017et, van Always on Display probléma?
J5 2017 tulajoktól kérdezem akku tapasztalat, mennyi idő alatt tölt fel,hány napot megy? -
South Velen
addikt
Mondjuk a jelerősséggel vitatkoznék, az S7-ben lévő Exynosé simán pocsék kategória.
De a többi nagyjából igaz, az agresszív memóriakezeléstől én is a falnak megyek (az EMUI-é még agresszívabb, amit egy P9 Lite-on éltek át az idegeim, az nem volt piskóta.).De azért alig több, mint fele ennyiért lehet kapni jobb hardverrel rendelkező Xiaomikat, ami azért poénos. Értem én az eddig felsorolt érveket, de egy magánfelhasználónál, aki mondjuk nem szolgáltatói részletre vesz telefont, egyértelműnek kéne lennie, hogy melyikkel jár jobban.
Az meg szubjektív, de a MIUI a legszebb rendszer.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem rossz, de ennyiért még mindig sokkal jobb a Huawei p9 lite.Esetleg szerencsével akciósan a p10 lite.
Xiaomi redmi 3s van asszonykámnak.Semmiért sem cserélné le.Amit kibír az az aksi, az valami brutál durva és ez mellett korrekt a gyorsasága is.Na meg az ára...54k volt tavaly decemberben. -
enginev3.0
félisten
Bnőnek és tesójának vetettem Xiaomit, Redmi 4A, Redmi 3s
Az biztos hogy sokszor kilövi a dolgokat a memóriából, de nekik csak facebook meg messenger fut, és youtube
Ezeket berakom automatikus indításra, és úgy nincs gond, a facebook meg úgyis mindig újra tölti a hirfolyamot, de eddig még egyik sem panaszkodott, hogy lassú, vagy hogy bármi gondja lenneMikor megvettük, letiltottam mindent ami nem kell, most meg már csak néha nézem nekik hogy van-e frissítés és annyi
Az előtt egy LG Spirit, meg egy Samsung grand prime volt nekik, mind a kettő egy évesen olyan lassúak voltak, hogy én akartam kalapáccsal összetörni őket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest