- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Dehogynem rosszabb. S7 Edge-m van, és ahol a tesóm Meizuja vagy párom Xiaomija még stabilan fogja a jelet, ez már elveszti. Meg az eddigi telefonjaim (Xiaomik, Huawei-ek) észrevehetően jobbak voltak ugyanazon területen...
Nyilván nem egyedi hiba, azért olvasni is erről, Exynos átok. Bár lehet az S8-ban már fixálva lett - nem tudom.
Ja, és a WiFi is gyenge.
Azonban más hibát/ellenérvet nem igazán tudok felhozni az S7E ellen.
-
South Velen
addikt
Mondjuk a jelerősséggel vitatkoznék, az S7-ben lévő Exynosé simán pocsék kategória.
De a többi nagyjából igaz, az agresszív memóriakezeléstől én is a falnak megyek (az EMUI-é még agresszívabb, amit egy P9 Lite-on éltek át az idegeim, az nem volt piskóta.).De azért alig több, mint fele ennyiért lehet kapni jobb hardverrel rendelkező Xiaomikat, ami azért poénos. Értem én az eddig felsorolt érveket, de egy magánfelhasználónál, aki mondjuk nem szolgáltatói részletre vesz telefont, egyértelműnek kéne lennie, hogy melyikkel jár jobban.
Az meg szubjektív, de a MIUI a legszebb rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest