- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz
Doggy dog #7907 üzenetére
Erre már minek? Knox rá van megoldás ahogy nézem. Rom nem kell csak gyári. Cm ekkel is csak a bajom volt gion is.ez fagyott le ez nem ment az nem ment.meguntam.ez így nekem stabil és teljesen jó. Max rootolom és kilove a Samsung vackok. De azok sem zavarnak. Egy részét le is tudtam tiltani .
-
bb.bocs
őstag
nem szóltam, én elköszöntem töletek most, már 1 ideje s4 el nyomulok. persze mellé lesz 1 kis gió wifi hotspotnak
-
bb.bocs
őstag
memkarival volt vlmi gubanc, a formázás szrtem, de már jó
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7830 üzenetére
nekem nem segitett
STABLE-RC4-CM11 for GT-S5660 ot amit belinkeltek tettem fel -
bb.bocs
őstag
höhö máris gondom van a rendszerrel...
android.process.media mindig leáll...+ a beállításoknál a hangokkal sem tudok beállitásokat csinálni,csengöhang stb, mert ugyanezt dobja ki... tudtok linkelni még 1 playt hozzá? ami megy is rajta?
köszi -
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7827 üzenetére
megvan és jó
köszi
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7824 üzenetére
na a +1es megoldás érdekelne
belinkelnéd v vlmi?
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. adott 1 gio cwm 6.0.4.6 ossal. vakon tettem rá a rendszert...
kérdésem ( anno tudtam) most ráakarnám tenni az új rendszert, de nem tudom mert E:// storage/sdcard ocan't mount sdcard ot ir ki...
odin nem játszik, mert a win8 al nem jön ki, nem ismeri fel download módban akármit teszek, ha win8as driveer van ha nem. mit ajánlotok? hgoy tudok rá más swmet tenni és rendszert? -
bb.bocs
őstag
sziasztok
a giomon recovery 6.0.4.6 cant mount ot ir a recovery... hogy tudom rátenni a másikat hogy ne vakon turkáljak?
odin sem viszi fel rá a cwm t -
bb.bocs
őstag
válasz
Milestone2 #7675 üzenetére
oh.majd megkell nézni. az elözöben kb semmi sem ment
legalábbis kamera emg android market nem s volt
,vagy nem ment
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. sikeresen elértem azt hogy olyan cwm van a telon amivel nem tudom megnyitni az sd kártyát... 11est akartam rendszert rátenni... most jönne az hogy downloamódban a gépre dugva ráhúzok vmit, na de. rádugom a gépre downloadban, és kiirja hogy ismeretlen usb eszköz..... a windows(8.1) leállította az eszközt mert az problémát jelzett kód 43.
ilyenkor mi a helyzet miért ne egy? máshogy nem tudom helyrepofozni, mert cwm ot nem tudok rátenni mivel az sdt ne mtudjolvasni az okos -
bb.bocs
őstag
nem létezik gyári rom zip fájlban amit sdröl inditok el?
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7515 üzenetére
újratettem
ez van elegem van ,jó lenne a gyári rendszert visszatenni de nem tudom
az odin nálam nem jó. sima zip fájl meg nincsen gyári telenoros rendszerrel. -
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7513 üzenetére
ohhh hogy mindig ide jukadok ki az adb hez
gépre van ja... de nem tudom megoldani
adbt beállítani stb. oh bakker nem giaz.
+azt sem tudom hol a rendszer zip em... -
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7511 üzenetére
a beállításokban...cm9...
gondolom most wipe data/factory reset kéne, de akkor töröl minden smst stb és az bajnincsenek lementve
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7501 üzenetére
meddig biztonságos húzni a procit? mennyi a max ami biztonságos?
olyan ami tényleg megbízható, nem ez a talán nem ég még le
-
bb.bocs
őstag
sziiiiasztok. kérdésem a következö. hogy tudom itthon függetleniteni a telót?
állítólag attol hogy rootolom meg cm et teszek rá meg más rendszert,attól nem lesz független. nem tudom igaz e. vagy hogy pl 1 gyári függö telóra független szoftot rátudok e teni. köszi a segítséget
-
bb.bocs
őstag
telenormms beállítási gondom van...
romaz eyik telón nm 9-20130415-unofficia-gioa másikona gyári2.3.6os. mind2önél a net jó, de az mms küldésnél, nem küldi el az mmst. már egy rakás beállítást próbáltam+ a tweaker progit, de semmit. mms nem megy...
MMS
(Menü) > Beállítások > Vezeték nélküli és hálózati beállítások/Vezeték nélküli vezérlés > Mobilhálózatok > Hozzáférésipont-nevek/Hozzáférési pontok neve > (Menü) / Új hozzáférésipont-név/Új hozzáférési pont
Név: Telenor MMS APN/Hozzáférési pont neve: mms MMSC: http://mmsc.telenor.hu/ MMS Proxy: 84.225.255.1 MMS Port: 8080 Hozzáférési pont típusa/Hozzáférésipont-név típusa: mmsezt is megcsináltam, ez sem... nem értem.
elöfizus az egyik kártya a másik mobilnetes. jó lenne ha mind2 menne mind2 telóban -
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7468 üzenetére
recoveryben rootoltam ezzel ami itt található a fórumon, ééés nem tudom már,valami régi cmw volt rajta,most 5.0.2.8-ItachiSan-ex4only van fent.
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7466 üzenetére
hát nekem ezeket irja ki.
Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.C:\Users\.Bocsocska->adb shell
error: device not foundC:\Users\.Bocsocska->adb shell
$ id
id
uid=2000(shell) gid=2000(shell) groups=1003(graphics),1004(input),1007(log),1009
(mount),1011(adb),1015(sdcard_rw),3001(net_bt_admin),3002(net_bt),3003(inet)
$ busybox id
busybox id
uid=2000 gid=2000 groups=1003,1004,1007,1009,1011,1015,3001,3002,3003
$ exit
exitC:\Users\.Bocsocska->adb shell id
uid=2000(shell) gid=2000(shell) groups=1003(graphics),1004(input),1007(log),1009
(mount),1011(adb),1015(sdcard_rw),3001(net_bt_admin),3002(net_bt),3003(inet)C:\Users\.Bocsocska->adb shell whoami
whoami: permission deniedC:\Users\.Bocsocska->adb shell busybox id
uid=2000 gid=2000 groups=1003,1004,1007,1009,1011,1015,3001,3002,3003C:\Users\.Bocsocska->adb shell busybox whoami
whoami: unknown uid 2000C:\Users\.Bocsocska->adb shell su -c "id"
Permission deniedC:\Users\.Bocsocska->adb shell su -c "whoami"
Permission deniedC:\Users\.Bocsocska->adb shell su -c "busybox id"
Permission deniedC:\Users\.Bocsocska->adb shell su -c "busybox whoami"
Permission deniedC:\Users\.Bocsocska->
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7463 üzenetére
hát tudtam hogynem fogom tudni. az adbt feltettem, gépröl cmd.exe rendszergazdikként,adb s belehuzva,adb shell és vlmi nem jó... vagy nem tudom mit kell csinálni
ez amultkor sem ment nagyon, mikor azt akartam emgodlani hogy ne irja ki h ha 20 30 mb nál kevesebb a hely ,hogy kevés a hely, és nem enged telepíteni...
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7460 üzenetére
felteszem.iiigen?
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7458 üzenetére
okémegköszönöm.a lényeg hogy letudjam a gyári rendszert teljesen mindennel menteni. hogy mivel az mind1 csak legyen meg, éss késöbb bármivel visszatudjam tenni
köszi
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7454 üzenetére
okés.hátcsinált mindkettő 2 filet 1 recovery.imgt meg 1 boot imgt. csak nem merem elindítani öket nehogy gond legyen.örülök hogy egy nem buherált teló került hozzám most, nem akarom megbuherálni
a másik 2 agyonvan már rom olva xD
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7452 üzenetére
ugyanazt irja ki
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7449 üzenetére
rfs igen.cmwssel is megpróbálom.
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7445 üzenetére
2.3.6os s5660xxkt6
kernelverzió
2.6.35.7-perf-ccl1047966dpi@dell139#1
build szám gingerbread.xxktk
ezt tudom
és hogy rootoltam -
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7443 üzenetére
megcsináltam,de mentésnél azt irja hogy e:cant open/cache/recovery/ log
mount/cache/recovery/last_log
open/cache/ercovery/last_log
am köszi a részletest leírástez tök korrekt
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7441 üzenetére
és ott mivel melyikre kell mennem?
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. hogy tudom az egész rendszert lementeni? hogy pl ha késöbb romot teszek rá, utána legyen 1 file amiböl az eredetit ami rajta volt visszatudjam tenni?
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7432 üzenetére
próbáltam persze... nem jó az alapértelmezettel. söt csináltamsajátokat,egyszer működik, elküldi, utána ugyanazzal a beálítással már nem küldi el.
-
bb.bocs
őstag
tudtok nekem mms beállítást a gióra telnornál aaa maclawes romra? mert nem jó ami atelenor oldalán van szrtem nem müködik...
-
bb.bocs
őstag
tegnap óta megőrült a cm9... fogja magát a teló és kikapcsol magától aztán várni kell 5 percet hogy egyátaán bekapcsoljon. mi lehet ez?
-
bb.bocs
őstag
jujj de nem egy nyelvet beszélünk
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7415 üzenetére
miben hol?
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7412 üzenetére
usb pendrive
-
bb.bocs
őstag
otgkábelt nem érzékel.mit tegyek?
-
bb.bocs
őstag
kár hoggy nem megy, mert nem tudok semmit telepíteni a telóra 20-30mb hely alatt már. mindenre nyivákol hogynincsen hely... közben még 20 mb van, csak nme tudom átirni
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7391 üzenetére
szrtem valamit rosszul csinálok mert azok sem mennek
az ssh+putty sem jó hiába irom be az ipt kiirja hogy túl sokáig megy a kapcsoalt létesités és nem megy neki...
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7399 üzenetére
első képletet beírom, error: no such table: secure
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7397 üzenetére
# sqlite3 /data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db
sqlite> insert into secure (name, value) VALUES('sys_storage_threshold_percentage','5');
sqlite> insert into gservices (name, value) VALUES('sys_storage_threshold_percentage','5');
sqlite> .quit
# rebootezt igy hiába irom be nem jó vlmi
a name value t mivel kell helyettesíteni?
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7395 üzenetére
most újraraktam és most jó ...
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7393 üzenetére
ugyanezzel probálom én is
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7391 üzenetére
aaqinstaller for roor has been granted superuser permissions. beirom kiirja hogynot found...és engedélyezve van az userben...
-
bb.bocs
őstag
sqliteból kiirja hoy felmegyamit mondtál, de nem jó nem megy fel... a készülék rootolva van
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7388 üzenetére
aha köszi. sajna angoltudásom nem alegjobb ,szóvalegy kis magyarázatot kérnékaz egészre. köszi szépen
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7385 üzenetére
rootolva van alapból.feltettem az sqlite installert. mit tegyek ird emg priviben
( a pimp my rom ot nem tudom feltenni mertnincs elég helyem
)
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7385 üzenetére
cm10.1_gio.maclaw.20130908 ez az ami nagyon stabil nálam. néha lassu, de a procit alapból feltettem 245re v mennyire
egyedül a wifi ami szórakozik, ritkán nem kapcsol be, de újraindítás után jól működik. a többit megnézem amit irtatok .)
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7382 üzenetére
aha.hát ezért nem akarnék új romot feltenni...
aaazt hogy tudom átállítani átirni, hogy amikor a telóban kevsa hely, akkor felül az a kerek bigyusz ne jelenjen meg és irja ezt ki nekem?
mert annyira stabil a rendszer hogy hiába pakolom tele vészesen ,még mindig jól megy kbcsak az ikont kne kiszedni, vagy átirni hogy csak mondjuk akor jelenjen meg ha pl 3mb hely maradt, nem 23
köszi a további helpet
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. nekem túl halk a beszédhangszóró amiben a másik félt hallom.ennek a hangerejét kéne növelni. tudtok vlmi jó appot ami hatásos is?
köszi a segítséget
-
bb.bocs
őstag
sziasztok.olyan rendszert tudtok ami jólnéz ki mint ics, viszont a memóriából a legtöbb marad, és csak a legfontosabb progikat tartalmazza. a ram rom legyen szabad hogy minnél több progit tehessek rá,de a rendszer is legyen stabil,ne zabáljaaz aksit.
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7353 üzenetére
elötte nem tudom mert igy vettem a telót
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7348 üzenetére
nálam ez gondos... miután recoverybe lépek és ujrainditom a telót, már nem jön be az alsó rész ,és nincsen menü, nem tudok belemenni... ezt már 20adszor csinálja legalbáb és már unom újrarakni. az lehet hogy kikapcsotam vlhol? lehet olyat?jó lenne vlmi jó cucc már
tudtok gyárit linkelni ? kár hogy mindennel gond van
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7337 üzenetére
annó volt vlmi programom, amivel az egész mindenröl arendszerben biztonsági komplett mentést tudtam csinálni, progikkalmindennel együtt. nem tudom mi volt.aztán volt vlmiegyedi háttérkép menü programamivel úgy formáztamahogy akartam,meg volt 1 amivel BÁRMIT! akár a gyári progikat is sd re tuddtam tenni. vlmit a telóba kellett átirni parancssorran a számitógépről. hátha tudjátok mik voltak ezek
köszi
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7337 üzenetére
az appokat átraktamamittudtam. factorytól megy megint fél évig aztán összeomlik,beállításokmenüben fehércsík jelenik meg egyre nagyobb méretben, de csak ott... kikapcsolhamar merül... nem ébreszt stbstb...vlmi sima memkártyás cucc kéne, nem akarom bonyolítani.
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. gyáriromot hogy tudom viszatenni? mert mindegyikkel van vlmi gubancs, fél év után összeomlanak elég durván, már elegem van. a gyárit akarom visszarakni.
-
bb.bocs
őstag
az mi hogy 4000ft ért veszek 1gioot?
ppersze adokmellé kacatokat,de akkor is kb 4500 ft
vlmi stabilics romot amitöl nem fagy be nem hal meg nem hibás tudtok dobni?
ja meg aksi kímálő
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7176 üzenetére
huhúúú köszi
-
bb.bocs
őstag
válasz
awakening87 #7171 üzenetére
na ebböl sokat értettem
mi az az LBA?
-
bb.bocs
őstag
vajon kezeli ezt a kártyáta telefon ? tudom hogy hivatalosan nem, de volt már pozitiv csalódásom hasolnó téren
próbálta mr valaki?
-
bb.bocs
őstag
válasz
Milestone2 #7109 üzenetére
köszi. a mui mihez kell? kicsit tudatlan vagyok. eddig 1 zipböl tettem fel a cuccot és annyi
-
bb.bocs
őstag
sziasztok.tudtok valami normális hibamentes romot ajánlani? ami most van rajta jól működött 2 hét után eltűnt a rezgés opció, és használat közben rezzen néha félpercenként talán... valami olyan rom kéne ami nem eszi az aksit, ami tutira megbízhatóan működik minden hiba nélkül,és olyan jelly beames
köszi a segítséget
Jellybean 4.2.2 (AOSP) RC2 van fent... -
bb.bocs
őstag
giora mi a legstabilabb rom?mert a 10.1es mod befagy a telóval,meg minden baja van. olyan kéne elöttelévő ami működik rendesen minden megy rajta és nem hal meg.
-
bb.bocs
őstag
válasz
bb.bocs #6040 üzenetére
bocsánat a sok mindenért... mg 1 kérdés, elég durván karcos problémás érintövel mit kezdhetnék? polirozni lehet valahogy? valami anyag vagy vlmi ötlet?ezt találtam de nem lehet itt nagyon venni szrtem
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. mennyire valós az elképzelésem, hogy 2 szakadt érintöpanel kábelét meglehet forrasztani hogy működjön?
-
bb.bocs
őstag
válasz
mgTerminator #4900 üzenetére
csak a pofimról ég le a bör ha elhajtanak
putri gsm meg nincsenxD
-
bb.bocs
őstag
válasz
mgTerminator #4898 üzenetére
nem panaszkodok, mert igy hirdette, hogy hálózatra nem megy fel... de telenorral nem nézte
hát én nem tudom, nekem elmondta a csávó hogy mi hogy mennyi, és ebböl vontam le hogy tilthatta boszúbol az akitöl behajtotta tartozás ellenében...
akinek van hozzá alkatrésze szóljon, vagy akinek kell vigye el -
bb.bocs
őstag
válasz
bb.bocs #4896 üzenetére
na mind1, próbálok másik lapot szerezni hozzá. nem játszom ezzel. nem tudom minek tiltotta le... ilyet... na mind1, böltönt nem akarok
de hogy lehet ilyen valaki. még tartozott is az illetönek, és amit lefoglalt töle azt le is tilttja cserébe... ilyen embereket nah... akinek van alaplapja szóljon. az nem bűncselekmény ha szerelek nem? ( 1 vásárolt használt tiltott telót,ami nem lopott, csak kitoltak az emberrel)
-
bb.bocs
őstag
válasz
FET-MEN #4893 üzenetére
ahogy látommeglehet csinálni az átirást( kérdés mire) de sajnos bűncselekménynek minősül
hát ő nah
reset megvolt már ,de megint csinálom
semmi változás
hard reseteltem is, meg sima is megvolt -
bb.bocs
őstag
válasz
FET-MEN #4891 üzenetére
tudom bocsánat igazad van, csak mire rányomnék már nem lehet
esetleg érvényes imei s alaplapot keresek hozzá ha az kellfüggetlent vagy telenorosat. de jó lenne itthon megcsinálni.
hallottam már olyat hogy cm mod átirta az imeit, meg ilyesmi.nagyon jó lenne helyrehozni
(cm 9 et honnan tudok szedni mert nem lelem)hard reset megvolt! másik rom telepítés is megvolt, új recovery feltevés is megvolt
(mivel ez a telefon tartozás ellenében lett lefoglalva, valszinűnek tartom hogy tiltatta az imeit... de remélem nem, ha mégis, megoldhato)
-
bb.bocs
őstag
válasz
bb.bocs #4889 üzenetére
másik rommal sem megy. azt irja ki mikor bentvan a kártya és használni, telefonálni akarok, hogy a mobilhálózat nem érhető el. a hálozat fullon van, de nem érhető el. nem csatlakozik.nem tudom mit csináljak szétszedni érdemes e. imeit hol tudom ellenöriztetni?
vagy imeit átirni... jó fej volt vele a csávó
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy sorozat kellemes árfekvésű darabja az Ace és a Mini közé ékelődik be tudását tekintve.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest