Új hozzászólás Aktív témák
-
98bja
senior tag
-
shifty!
senior tag
válasz
Stevee83 #4324 üzenetére
#4319, Ryder1: Általában a nagy többség vagy az interactiveX-et, vagy a smartassV2-t használja. Ez a kettő a gyakorlatban majdnem ugyanazt tudja, én személyesen inkább a smartass-t részsítem előnyben, felhasználója választja.
#4321, mgTerminator: Amit 98bja linkelt, az rendben lesz. Ha egy kicsit turbózni szeretnéd a gyári rom teljesítményét, ahhoz tudok ajánlani egy frissen megjelent csomagot, ami a rootolástól kezdve az Adrenaline scriptig minden okosságot tartalmaz, íme
Egy bökkenője van a dolognak, ehhez a csomaghoz kell egy olyan kernel, ami támogatja az init.d teljesítménynövelő scripteket. Gyári romhoz a legjobb ilyen kernel a Phiexz-féle. Ha segítség kell a telepítéshez, írj üzit, de akár publikálhatjuk is.
Stevee83: Mostmár ötletem sincs...Allergiás a telefonod
-
papa019
senior tag
válasz
Stevee83 #4292 üzenetére
Rövid értékelés a CM10ről egy nap után:
GPS nem működik, a mobilnet néha a repülő üzemmód ki-be kapcsolásával megy csak. Kamera nincs, File manager nincs, bár utóbbi terminalból vagy playről telepíthető. A power widgetben az orientation szenzor kapcsolója nem jó. A rom bizonyos dolgokban gyors,de a Cm9 10. bétája után számomra lomha kicsit...
Mindennapos használatra én még nem ajánlom a sok apró bug miatt. -
98bja
senior tag
válasz
Stevee83 #4271 üzenetére
Látom mi a problemád .. uggyan ezt csinálta nekem is és meg is ijedten rendesen.. xD aztán fogtam magam megnyomtam a lezárógombot elment a háttérvilágítás utána megint megnyomtam és a zárképernyő köszöntött
Ezt minden bekapcsolásnál el kell játszani. De fontos hogy a kis rezgés után zárd le
Amúgy várható végleges verzió??
-
papa019
senior tag
válasz
Stevee83 #4249 üzenetére
Nincs bootanim ebben sem. :/ Vagyis nem működik... Max. 4-5 perc, amíg feláll a rendszer.
A telefon teljes formázására pedig vannak zip fájlok.
Ha végképp nem megy, akkor tegyél vissza egy gyári romot és utána kezdd elölről az egészet.A rom amúgy baromi jó. Nagyon gyors.
-
shifty!
senior tag
válasz
Stevee83 #4247 üzenetére
Sztem egy teljes formatálás menjen recoveryből - minden partició sd kárty kivételével, aztán egy wipe csak a rend kedvéért, aztán mehet az install, wipe install után, és aztán megy a dolog.
Ha ezután sem megy, akkor hibás volt a letöltésed, újra letöltöd a netről, a régit töröd és ugyanez a procedúra. -
Ryder1
senior tag
válasz
Stevee83 #4207 üzenetére
Én felraktam, de le is cseréltem egy óra múlva. Egyrészt nagyon irritált, hogy a menü átlátszóságát nem tudtam kikapcsolni, másrészt egy alap alkalmazás-valami villanyégő volt az ikonja-el sem indult, mindig fc volt.
Most felraktam a maclaw féle CM9-et, de ezzel is van egy kis bajom. Rom telepítése után valami irdatlan ronda képet csinált a kamera. Felraktam a camerafix-et maclaw oldaláról, de ugyanaz van, semmi sem változott. Mi lehet a gond?
-
papa019
senior tag
válasz
Stevee83 #4207 üzenetére
A rom csak ma este, vagy holnap lesz csak tölthető...
A fejlesztő srác azt írta, hogy ~4 óra alatt folyamatos használattal 11%-ot merült.
Bővebb infót nem nagyon ír róla, annyit kell tudni, hogy a 7.2-re épül teljesen, moddolt Holo Launcher van benne és a design teljesen olyan lett (legalábbis a képek alapján), mint az ICS.Újabb infó CM10-el kapcsolatban, hogy az audio már működik teljesen. Frissítés nem tudom, hogy mikor várható...
-
papa019
senior tag
válasz
Stevee83 #4082 üzenetére
Gyors, mint a beta9 előtti nightly-k.
A kamerát nem használom. A térerő jelző bugos, de ezt a készítő írta is, igazából nagyon nem érdekel, mert a telefonálás és a mobilnet is tökéletes minőségű...
A rom gyors, a rom testreszabására meg végtelen lehetőség van a sok beállítás miatt. A CM9-el ellentétben itt a lockscreenen megjelennek a programok ikonjai a gyűrűn, nem kell system ikonokat betenni.
Ha folytatja a srác a fejlesztést, akkor maradok ennél a romnál, hacsak az AOSP JB nem lesz jobb.(#4084) Stevee83: 122-800Mhz -SmartAss v2
-
98bja
senior tag
válasz
Stevee83 #4008 üzenetére
Előre is grat hozzá
Tegnapelőtt voltam pesten az aréna plázai saturnban, ès ott megfogdostam egy pár telót. A galaxy nexust is és hihetetlen hogy milyen kemény előben! Összemértem a Gio-mal és a nexusnak a kijelzője nagyobb mint maga az egész Gio xD Volt ott még galaxy s3 is azis rohadt jó nézett ki.
-
Depidemic
csendes tag
válasz
Stevee83 #3899 üzenetére
Hamar merül, Wifi lassú még mindig. Gyorsabb "művelet" végzéskor érezhetően belaggol az egész vagy megfagy a program egy időre és várakozol vagy bezárod. Böngésző szintén szaggat. Ha huzamosabb ideig nyomogatjuk proci eléggé felmelegszik érezhetően, gondolom eléggé megterheli. Mert hát még se egy ARM6-ra van fejlesztve... : )
-
papa019
senior tag
válasz
Stevee83 #3899 üzenetére
Hát... Nekem a böngésző akad, eddig ezt nem tapasztaltam... :/
Egyébként gyorsult a rom érezhetően. A camera működik szépen beállítások nélkül, az update hibás, ne rakjátok fel!
Az üzeidő nekem most katasztrófa, egy nap alatt 20 százalékra esett...
Én már várom az AOSP-t. :-) -
papa019
senior tag
válasz
Stevee83 #3709 üzenetére
A kérdéses hsz.:[link]
Az S2E arra jó, hogy áthelyezi az alkalmazásokat az sd kártyára, így nem telik meg a telefon belső memóriája néhány telepítése után...
Törölhető alkalmazások: Ez egy lista arról, hogy mit lehet törölni és mit nem ajánlatos. XDA-ról linkeltem, felelősséget nem vállalok érte.
Én a Calendar.apk-t szoktam törölni, mivel van saját alkalmazásom erre a célra. Viszont a Calendar Providert NEM szabad törölni!
Illetve az E-mail alkalmazást és a mozgó háttérképeket szoktam még kitörölni.(#3710) rap1983: Lehet, hogy az LG feature volt...
-
papa019
senior tag
válasz
Stevee83 #3707 üzenetére
Kb. 10 hozzászólással ezelőtt leírtam már...
Én nem buheráltam semmit, felraktam a legújabb Nightly-t múlt héten, rá a V2 szkriptet (a V3 ugyanez csak alkalmazások nélkül), kitöröltem a programokat root explorerrel, amikre nincs szükségem, beállítottam az S2E-t, a Performance részben meg Governornak a smartassv2-t és min frekvenciára 245Mhz-et. Így egy napot mindig kibír, de általában 2-3 napot megy a teló (hozzáteszem, hogy nem nyomkodom állandóan). Ha nem nyúlok hozzá, akkor gyakorlatilag nem is merül, a Deep Sleep csodálatosan működik.
(#3706) AthlonXP: Nekem sem változott meg. A CM7.2-ben is ugyanaz az ikon, csak le lehet cserélni benne, hogy százalékosan jelezze ki.
(#3705) rap1983: Ha testre akarod szabni a rendszert, akkor én a CM7.2-t ajánlom, nekem tökéletesen ment, az ICS még messze nem stabil ennyire. Ha úgy döntesz, hogy felrakod, akkor KERESS a topicban (mostanában mindenki elfelejti, hogy létezik ez a funkció), mert már párszor le lett írva, hogy hogyan kell telepíteni.
-
papa019
senior tag
válasz
Stevee83 #3548 üzenetére
A május 13-ai nightly van fent. Sajnos én nem tudom feltölteni sehova, mert nagyon lassú a netem. És nem tudom, hogy honnan tudod leszedni, mert a galaxyics oldalon mindig a legújabbak vannak fent. De sztem a legújabb nightlyban csak javítottak az egészen...
Az a galaxyics.com oldalról le tudod szedni. -
papa019
senior tag
válasz
Stevee83 #3546 üzenetére
~2 hét múlva jön majd kb. a beta9 kamerával és sok hibajavítással.
Én nem a legújabb verziót használom, hanem az eggyel korábbi nightly-t.
Vannak apró idegesítő hibák, de egyébként lehet használni a mindannapokban.
Nekem intenzív használat mellett elmegy 15-20 órát, ha keveset piszkálom (~2 óránként mail olvasás), akkor 3-4 napig is bírja. -
cserkész
tag
válasz
Stevee83 #3235 üzenetére
Hát necces....én nem használok 3g-t de wifit igen meg néha egy kis játék is benne van és egy kis telefonálás de nehezen megy el estig. Folyamatos használat mellett talán kibirja kora délutánig de azért mérget nem vennék rá. Én nagyon sokat használom a gps-t de azt autós töltö nélkül be sem merem kapcsolni mert szerintem két órát sem birna ki...egyébként az új verzióban a bt már müködik...már nem kell sok szerintem hogy minden müködjön.
-
papa019
senior tag
válasz
Stevee83 #3133 üzenetére
Jelenleg sehogy nem áll, mert a fejlesztő gépe meghalt a hétvégén.
Egyébként mindennapos használatra már a beta8 is tökéletes.
Jelenleg a kamera előnézete nem működik, én semmi más hibát nem találtam benne.A közeljövőben átállnak AOSP-re (Android Open Source Project), így onnantól két kiadás lesz (AOSP és CM9). Illetve valszeg lassan a kamerát is javítják, de ez igazából csak találgatás.
-
drr
őstag
válasz
Stevee83 #3028 üzenetére
Én is szemezek vele, de egyenlőre sok még a hiányosság benne. Nincs kamera előnézeti kép és harapja az aksit... De ha kész lesz, tuti ez lesz a legjobb ROM
Más... A legfrissebb CM-ban javítva van ez:
Fix Audio routing to headset
Ez a túlvezérelt és torz hangot javítaná?
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
válasz
Stevee83 #2946 üzenetére
Meg lehet. Ha ROM alapból nem támogatja, akkor van rá program:
Wallpaper Wizardrii
Set as wallpaper
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy sorozat kellemes árfekvésű darabja az Ace és a Mini közé ékelődik be tudását tekintve.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest