- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
A kiest a Samsung weboldaláról kell leszedni és telepíteni kell a gépre.
Lehet vele szinkronizálni a telefonon levő adatokat a géppel, másolni lehet a telóra képet, videót, zenét, ill. biztonsági másolatot is lehet csinálni a telón lévő adatokról...
Na meg frissíteni az androidot a telefonon, már ha működne ez a része. Mert mióta a mai napon frissítette magát a kies, azóta ez a rész nem megy.
Azt írják 24 órán belül válaszolnak a kérdésekre, szóval remélem holnap mondanak valamit. -
AthlonXP
őstag
-
AthlonXP
őstag
Bakker!
Az előbb fissítette magát a KIES a gépen és azóta azt írja ki mikor csatlakoztatom a géphez a telefont, hogy "Az eszköz nem támogatja a KIES-en keresztüli szoftverfrissítést"...
Azt kiírja, hogy ép melyik verzió van a telefonon, de frissíteni nem tudja. Előtte legalább kiírta, hogy nincs újabb firmware.Másnál is ez van, vagy nálam van a gond?
-
sinak
tag
Hali. A hozzáértőktöl kérdeznék. Ha felrakok egy Coustom Romot, de később valami miatt szervizbe kell vinni a telót. Akkor STOCK ROM-ot kell felraknom, hogy ne legyen garivesztés?
És a linkelt oldalról ha jól látom akkor a miénk a 2011. június 2-án kiadott 2.3.3-as S5660XXKPA verzió lenne a gyári?
-
BDave
őstag
-
felali
tag
Sziasztok azon gondolkodom hogy felrakom a cyanogenmod-ot aki használja adjon tanácsot érdemes,elönye hátránya?
-
porse
őstag
keves volt a helyem, a2e t akartam aktivalni.... cwm bol ujra particionaltam az sd t.. erre legyalulta az egesz sd kartyat... szoval se naprakész cwm mentesem, se titanium mentesek.. minden oda.... nem baj csinaljuk ujrahuztam az egeszet odinnal egy stockot, aztan fel cm7, a2e mukodott is, de iszonyu lassu volt, minden kb 5 masodperc volt mire betoltott, es lassan is mukodtek a programok....
ugyhogy meguntam, es visszatettem a gioprot, de minden jol mukodott a cm7be amig nem akartam tobb helyet.....
-
psg5
veterán
válasz
spiritex #1483 üzenetére
Telefonszámokat simre, oszt jónapot
App-ok , ha fizettél érte letöltötted nem vesznek el,
hirtelen sms-re nem is tudom, talán dobd rá egy pc-re addig, azt hiszem ez megoldható,bár ennek a menetét még nem tudom, ha annyira meg kell maradniuk.
De várd a többiek válaszát is... -
porse
őstag
Te 2.3.5öt használtál nem? Az alatt nem csinálta ezt? Vidd vissza megint, csinálják meg, vagy cseréljenek alaplapot
(#1478) spiritex
Szerintem ez nem normális.. Én néha az ablakhoz teszem és a gyenge szigetelésnek hála igen csak lehűl mikor elveszem onnan, és kutya baja. Bár az egy teljesen másik telefon, de én bevinném a helyedben, határozott fellépéssel!
Más:
Visszatettem a gioprot...... -
spiritex
veterán
Az én telóm nem pont ugyanez, de a saját fórumja sajnos halott, így megpróbálok tőletek segítséget kérni. Samsung Galaxy 551-em van, mindennel elégedett is vagyok vele kapcsolatban, de mióta hideg van kint, az utcára lépve nem sokkal kikapcsol magától. Az övemen hordom, de kipróbáltam már zsebben is, de úgy is kikapcsol. Bent, szobahőmérsékleten nem csinál ilyet. Találkozott már valaki ilyen hibával? Hibás a telóm, vigyem vissza, mert garanciás, vagy ne foglalkozzak vele, mert természetes, hogy ezek a telók nem bírják a 0° közeli értékeket?
-
BDave
őstag
Üdv!
Szerintetek szoftveres vagy hardveres probléma lehet az, hogy a Gio 2.3.3 gyári rom alatt néha rezeg, néha pedig nem rezeg?
Kikapcsolás után van, hogy rezeg, de van hogy az sem oldja meg a problémát. Pár napja volt szoftverfrissítés (ugyan azt tették vissza rá a szervizbe ami előzőleg volt rajta), de nem segített ezek szerint, mert ma megint ezt csinálta. Kikapcsoltam, majd be, de ugyan úgy nem rezgett semmire sem. Kikapcsoltam, hogy soha ne rezegjen és úgy indítottam újra a telefont, azután pedig rezgett. (Aztán visszaállítottam a rezgést Mindigre.) -
AthlonXP
őstag
válasz
sbernardo86 #1473 üzenetére
Hát én nem tom, de vmelyik nap néztem róla videót a tecsőn, ahol mutatták lépésről-lépésre a függetlenítés módját. Egy szoftvert használt hozzá ( talán az odint ), semmilyen kódot nem kellett neki beírnia.
Bár most nézelődtem kicsit és tényleg lehet kódot is használni, viszont természetesen a kódot meg kell venni, mint az online gamék esetén...
-
porse
őstag
válasz
sbernardo86 #1473 üzenetére
Hát miért nem kérted el a kódot?!
-
AthlonXP
őstag
válasz
sbernardo86 #1470 üzenetére
Van róla videó a tecsőn...
Ide régen nem elég egy kódot beírni, jó pár éve megszűnt az a módszer..
-
Edween
őstag
válasz
sbernardo86 #1470 üzenetére
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
Tudnatok ajanlani olyan oldalt vagy progit amivel unlock kodokat lehet generalni, hogy kikodoljam a telot?
-
porse
őstag
válasz
Whynot? #1465 üzenetére
Hát én a 7.1re tettem és minden oké volt, amit most csináltak 7.2es rc1 abba meg már volt market, ha jól emlékszem, de hamar visszatettem a 7.1est.
(#1463) AthlonXP
Szervizbe sim hibával? És mit szervizelnek rajta? Szétszedik és megjavítják?
Hivatkozz arra, hogy meghibásodott sim, és kötelesek kicserélni, ha nincs rajta külső sérülésnek nyoma. -
AthlonXP
őstag
Csak azért írtam, hogy hátha volt már ilyen valakivel és esetleg megosztaná, hogy hogyan sikerült megoldania...
Az a baj, hogy nálunk csak érékesítő üzletük van, vagyis nincs szerviz, így ők nem tudnak vele mit kezdeni. Azt mondták menjek el vele szervizbe, de az meg másik városban volna...Bár, ha végképp nem lesz más, akkor muszáj lesz elmenni, csak hát munka mellett ezt nehéz megoldani, ezért reménykedem benne, hátha volt már ilyen mással is és/vagy tud mondani valami okosat...
-
Whynot?
aktív tag
"Utána leszeded a googlepackot pl innen [link] És ezt is updeteled recoveryből,"
pont ezt csináltam a CM7.1 és 7.2-vel is és valamiért nem akart települni. Lefut az update hiba nélkül, de nem találtam sehol a marketet, pedig tetszett volna a ROM.
Biztosan én szúrtam el mindkétszer valahol, de kellett ma melóhoz a teló, szal feladtam a harcot, de érdekelne, hogy hogy lehet elővarázsolni. Esetleg valaki? -
porse
őstag
(#1458) felali
Én tudom, én tudom... egy szám a különbség a kettő között. Nyertem?(#1460) princeduca
Szedj le először egy 2.3.4es romot sammobile.com-ról pl., és azt tedd fel odinnal, 1 hsz.ben levan írva hogyan kell. Utána tegyél fel egy clockwordmod recoveryt 5.0.xxx verziót minimum ezt pl [link] Sima recoveryből updateld, utána leszeded a cm7 et, ezt pl./ de van már több féle is/ [link] És ezt is updateled recoveryből. Utána leszeded a googlepackot pl innen [link] És ezt is updeteled recoveryből, őőaszemennyi. Felelősséget nem vállalok érte.
(#1463) AthlonXP
Mivel nem a telefon hiába ezért nem tudom miért vársz itt választ erre, menj be a trémobilba és verj az asztalra, hogy nem tudok sms-t küldeni csinálják meg, vagy adjanak új sim kártyát...
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Egy jó ideje már nem tudok sms-t küldeni a telefonommal, napszaktól és a címzett körzetszámától függetlenül.
Egy bő 6 éves W300i telefonom volt eddig, mivel már elég régi ugye, azt hittem a telefon hibája lesz a dolog. Mivel csak ritkán küldök sms-t nem nagyon foglalkoztam a dologgal, úgy voltam vele, hogy majd az új telóval megoldódik a dolog.
A múlthéten megvettem az új telefont, de továbbra sem tudok sms-t küldeni. Küldés után szinte azonnal kiírja, hogy a kézbesítés sikertelen, mintha meg sem próbálná elküldeni. A sim kártyát már több telefonban is próbáltam, de egyikkel sem jártam sikerrel. A szolgáltató weboldalán utána néztem a beállításoknak már többször, de minden beállítás megfelelő, mégsem megy a dolog.
Minden más dolog működik, csak sms-t nem tudok küldeni.
Egyébként T-Mobile-os vagyok.Van ötlete valakinek, hogy mi lehet a baj, esetleg találkozott már ilyennel?
-
szalasz87
csendes tag
Azt szeretném megtudni mennyire tágítható amit írnak hogy milyen videó formátumokat játszik le? Plussz programmal pl. xvidet, flv-t lehet, vagy rendszerszinten nem tudja? Köszi
-
princeduca
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék custom rom-ot a gio-ra, viszont totál elvesztem az egészben... a telót rootoltam már, innentől tudna valaki segíteni? A cyanogenmod-ra gondoltam, 2.3.3 van a gion. Segítsetek már elindulni innen. köszi!
-
felali
tag
a 2.3.5 ks2 és a 2.3.5 ks5-ös rom között mi a külömbség?
-
porse
őstag
Ázsiai rom, de már írtam egyszer, és nincs benne magyar nyelv..
(#1447) guyver
Van kártyaolvasóm, csak nem működik
.. a lustaságnagyúr.
-
felali
tag
lehet bent magyar nyelv?
-
felali
tag
Sziasztok valaki próbálta már a 2.3.6-os romot?
-
psg5
veterán
Hova telepíti az android a letöltött alkalmazásokat Gio-n?
Az sd kártyán mindent látok,de azon külön választva nem találom az alkalmazásokat,kivéve egy kettőt...
Ja, amúgy nagyon irigykedem fiamra, így hamarosan be kell szereznem egy hasonlót...
-
AthlonXP
őstag
Ha rádugod a gépre az USB kábellel a telót, akkor megjelenik egy értesítés rajta, hogy csatlakoztatva lett a géphez. Na ott lesz olyan opció, hogy sd kártya csatlakoztatása vagy ilyesmi. Azt bekapcsolva már tudod használni a géppel a telefon sd kártyáját, mint egy külön meghajtót.
Vagy nem erre gondoltál?
-
-
porse
őstag
Tudom, de te ujraparticionáltad az sd-t, azért működik nem?
Hát nem tudom, hogy fejlesztik e, mind a kettőt phiexz posztolta ki, szóval sanszos, hogy nem...Nekem az az egy gondom, hogy ha elindítom a kamerát, bármelyik kamera programot, akkor a cpunak a használati módja mindig visszaáll ondemandra, amin meg laggol zárképernyő feloldás után, szóval állítgathatom mindig vissza ha fotóztam egyet.
-
porse
őstag
Én feltettem a2sdgui és a bln reményében, de fc-zett 3 szor is pár program, plusz az a2sd-t se tudtam aktiválni mert ugye a 7.1es szarul particionálta az sd-t és nincs kártyaolvasóm, hogy megcsináljam gépen, de a link2sd működik így is. Úgyhogy cwmből visszaállítottam a 7.1est.
-
guyver
senior tag
van már cyanogen 7.2 rc1. de én még nem váltom le.
-
AthlonXP
őstag
Sajna ez nem jó. Feltelepítettem az ingyenes változatot, majd amikor indítani akartam kiírta, hogy nem lehet elindítani az alkalmazást, mert nincs telepítve...
Valami más esetleg?(#1431) Edween: Nekem jó lenne, ha tud olyat, csak mondd meg légyszíves hogy működik, mert nem jöttem még rá.
-
trigorin
aktív tag
Hogy lehet olyan alkalmazást letölteni a marketről, ami alapból nem elérhető el a magyar régióban?
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok, boldog karácsonyt minden fórumtagnak!
Tudnátok ajánlani egy appot amivel fényképezés közben lehet zoomolni?
-
felali
tag
Sziasztok! Két napja raktam fel ugyanezt a romot pikk-pakk ment,tökéletesen megy a quadrant standard 1022 mért elötte 522-öt.Szerintem jó.Erröl van szó (S5660XXKS2_OXX_Android_2.3.5)
-
Whynot?
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy call recorder progit, ami megy is rendesen a Gion?
A totall recall olyan fura lelassított felvételt csinál, van amelyik program azt írja kapásból, hogy a telefon nem alkalmas a másik fél hangjának rögzítésére, van amelyik felveszi a partner hangját is, de olyan halk, hogy érteni sem lehet.
Szóval ti mit használtok? -
vasasf
csendes tag
Sziasztok!
Frissítés közben már az elején megakadtam, az Odin a következő üzenetnél leáll:
Download Start...
<0> Create File...
<1> StartThread Detected : 1
<2> StartThread Detected : 0
<3> StartThread Detected : 0
<4> StartThread Detected : 0
<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...
<1> odin mode.. check plcatform verification.
<1> VerifyPlatform:V0, P0,R0
<1> START!!!
<1> set download environment.
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> mibib download..már csak a Download mód jön elő a telefonon.
Mit szúrhattam el? -
porse
őstag
(#1411 ) trigorin
nekem is szokta, de pl anyam i4 ese is, jokat rohogok amikor nyomja hogy "halo, halo!?.."
szoval nem feltetlen a telefon hibaja...
(#1414 ) sbernardo86
nekem megvan egy féléve, 2napot bir atlaghasználattal, nekem 1 napot. ujabb romokban mar nincs "bug" szerintem, talan a hozzarendelt csengohangokat keveri, de mar az se biztos. es a telefon topikjaban meg jo h ezt fogjak ajanlani, lg ében meg azt.
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
Boldog Karacsonyt Mindenkinek!Egy ilyen telefon es egy LG Optimus One kozul szerintetek melyik a jobb, ti melyiket ajanlanatok? Milyen bug-ok, hibak leptek fel eddig? Az akku max mennyit birja?
Foleg olyanok velemenyet varom akiknek mar megvan egy par honapjaKoszonom elore is!
-
guyver
senior tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
sinak
tag
válasz
bobijuing(: #1409 üzenetére
Na itt van a saját beállításaim. De mondom ez tök automatikusan jön le amint berakom a SIM kártyát!
http://kepfeltoltes.hu/view/111224/SC20111224-215408_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/111224/SC20111224-215418_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/111224/SC20111224-215426_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
bobijuing(:
csendes tag
Itt is az van, hogy jön egy sms hogy ezen meg ezen az oldalon megtudja nézni, de netes csomagra nincs előfizetve így nem tudja megnézni. Ez egy teljesen gyári telefon semmi nincs rajta megpiszkálva. Egyébként, amiket leírtam csomagkapcsolt adatforgalom,3g és mms+internet be kell hogy legyen kapcsolva? Esetleg még annyit letudnátok írni, hogy nálatok mik vannak beállítva?Port-hoz kell a 8080?Egyszer már csináltam rajta egy gyári állapot visszaállítást sajna nem nyert, de kipróbálom majd az én kártyámmal, hátha azzal megy.
Egyébként van itt valami összefüggés a kártya "kora" és az adat lekérdezés képessége között? Régi telefonjával vígan tudott mms-t küldeni/fogadni. Igaz az nem kártyafüggetlen volt. -
Pumba3
tag
Sziasztok! Ennél a telónál is lehet Baseband és RIL-t cserélni mint mondjuk LGnél?
-
porse
őstag
(#1387 ) guyver
keress ra gugliban arra amit beirtal macskakorombe, azt irja jobb memoriakezelest csinal.
(#1405 ) CaNdEjj
indiai KP6 os jo nagyon, de nincs benne magyar. cianogent paran hasznaljuk szerintem teljesen megelegedve. de van tobb custom rom is amiben minden mukodik megfeleloen.
(#1404 ) bobijuing(:
hat akkor valami barm*t fogtal ki, nekem mindig segitettek a sajat tudasuk szerint a tre mobilban, de nekem is automatan belotte mindig a netet es az mms t is ha uj romot tettem fel, eddig egy mms t kaptam meg egy gyari romon, es netet kert hozza hogy meg tudjam nezni.
-
sinak
tag
válasz
bobijuing(: #1404 üzenetére
Én is csak ugyan azt tudom mondani neked, mint korábban AthlonXP. A szűz telefonba ha belerakod a T-s kártyát automatikusan kérdés nélkül lejönnek a beállítások. Hozzá sem kell nyúlni. Mindennek működnie kell!
Ha már össze vissza állítottad és nem tudod, hogyan menj vissza akkor csinálj egy mentést majd egy gyári állapotra történő visszaállítást. utána be a SIM-et és menni-e kell! Na persze ha maguk a szolgáltatások aktívak az előfizetésen, de ha jól látom azok rendben vannak, hisz ellenőrizted.
-
CaNdEjj
csendes tag
Először is kellemes ünnepeket mindenkinek!
Egy kérdésem lenne, hogy perpill melyik a legmegbízhatóbb ROM, melyiket ajánlanátok?
(Most gyári 2.3-as van, de iszonyatosan lelassult és a KIES azt írja, h nem lehet frissíteni, szóval megpróbálkozok az Odinnal.) -
bobijuing(:
csendes tag
válasz
AthlonXP #1403 üzenetére
Olyasmi beállításokra gondolok mint ezek itt:
Name: T-Mobile H MMS
APN: mms
Username: mms
Password: mms
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS Proxy: 212.51.126.10
MMS Port: 8080Ezt eljátszottam vele, de továbbra sem működött. Tegnap elmentem a tré mobilba, hogy legyenek oly szívesek és segítsenek már beállítani, mert nekem sehogy sem sikerült rá jönni, de aki ott, volt olyan kelletlen volt, az egészből az jött le, hogy miért megyek oda, miért kérdezek ilyeneket. Ő ezt nem tudja, pedig nem az ügyfeles kislányokhoz mentem, hanem direkt szervízeshez. És még én erőlködtem ott, hogy nézze már meg a gépén, hogy mik az "általános beállítások", aktív-e a szolgáltatás. Küldjön már egy próba mms-t, hogy tényleg történt-e valami. Nagy nehezen sikerült még azt kiszednem az illetőből, hogy a csomagkapcsolt adatkapcsolat, vagy valami ilyesminek be kell lennie kapcsolva, illetve az mms-nél van még egy olyasmi, ahol lehet választani, hogy mms vagy mms+internet, és az utóbbi legyen bekapcsolva. Meg legyen a 3g is bekapcsolva. Igaz az utóbbi 3 dolognak nem tudom mi köze van az mms-hez, de bekapcsoltuk és úgysem. Ha az utóbbi pár sor nem volt érthető az azért van ,mert fejből nem tudom a menübe mi van leírva, és nem az enyém a telefon, csak segíteni akarok a leányzónak.
-
AthlonXP
őstag
válasz
bobijuing(: #1399 üzenetére
Milyen beállításokra gondolsz?
Nekem is kártyafüggetlen a telóm és én is T-Mobile-os vagyok. Beleraktam a sim kártyát és egyből ment rendesen, nem kellett beállítanom semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy sorozat kellemes árfekvésű darabja az Ace és a Mini közé ékelődik be tudását tekintve.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest