Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Amig az autot nem jon oda, ha a gear-rol hivom, nekem ilyen nem lesz!
-Hallo! Kit? - Nem! Kat! Kitkat...
(Karoram sincs amugy se! Ezt is feleslegesnek tartom!)
Amugy bocs!Ocsemnek tetszik ez a bigyo! Nincs valami kinai (copy) hasonlo termek, amivel meglephetem, es ha valoban bevalik, kesobb valthathat egy matkasra?
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
LaciGSM
aktív tag
Rábeszélni nem akarlak, mert a végén kapom majd az osztást az ellenkező tábortól!
De mindenképp érdemes egy kis időt szentelni arra hogy megnézegesd, kipróbáld!Jó kis cucc, és jól használható!
( Mondom ezt úgy hogy használom is, NEM ÚGY hogy az ismerősöm valakije már látott ilyet de aszonta hogy szar, úgyhogy utálom és lefikázom énis, Témobilba nem engedték kipróbálni, csak a vitrinből láttam, de biztos szar!) és hasonló okostojás kommentek -
LaciGSM
aktív tag
Üdv. én használom. a Sony Smartwatch-tól sokkal komolyabb és jobb!
Ugye a Sony csak akkor hajlandó működni, ha párosítva van a telóval. a GEAR működik " offline " is, tehát az óra,kamera, vígan működik teló nélkül is!
Viselni kényelmes, szerintem nagyon eltalálták a méreteit!
akku 2-3 napig vígan elmegy!
A töltése a Sonyhoz képest sokkal stabilabb. A Sony sokszor nem érintkezett, mozgatni kellett...
Sonyval ellentétben ez működik kihangosítóként, tehát simán tudok vele telefonálni is!
Hála a frissítéseknek, már működik S4-S3 tipusokkal is, nem csak a Note 3-al.
Az ára kicsit magas még,de ez biztosan változik!
Szóval én azt mondom hogy egy nagyon kényelmes, jól használható és szép kis kütyü lett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
- Apple Watch Series 8 41mm Gold Stainless Steel
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest